Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 13 december 2019. 

Hoog bezoek op de tribune, afgelopen vrijdag in de Waddenhal bij de wedstrijd tussen Ploeg/Kantine en broadsje nuchter.

PoPaLo – Maritiem Veltman    3-10

Brian Visser en Marcel Amels hier op volle snelheid.

Dit wudde een billug werk voor PPL om punten te halen want MV staat met bovenan. Maar ze begonnen verassend omdat na een solo Brian Visser na 1 minuut al 1-0 maakte. Na wat missers was het dan eindelijk Marcel Amels die 1-1 maakte en toen ging het los bij VM. In de 2e helft was VM veel beter en drukten ze PPL in de verdediging. En vooral Marcel Amels kreeg de smaak te pakken hij maakte na 2 minuten 1-2, 1-3 en 1-4. De PPL-spelers liepen ur even bij as kiepen zonder koppen en wisten niet wat ze doen moesten. Nou dat wist VM wel die gingen door met scoren Kevin Hobgen 1-5, Marcel Amels 1-6, Marvin Brandsma 1-7, Marcel Amels 1-8, Snoussi 1-9, Vincent v d Werf 1-10 en dan eindelijk scoorde de razendsnelle Meinke Riem twee keer tegen 2-10 en 3-10.

RCM Administratie – Van der Meulen    1-2

Judoka Rene Metz zet hier even een arm en voetklem in.

Van der Meulen is subtopper dus die willen wel graag winnen. Het is eerst even aftasten zonder veel kansen aan beide kanten. RCMA werd in de verdediging gedrukt maar waren wel degelijk gevaarlijk met hun uitvallen. En het was weer een duel van papa Mulder tegen zoon Jesse Mulder. Na ruim 10 minuten te hebben gespeeld knalde Bas Helfferich, met sien linker pootsje eindelijk raak voor vd M 0-1. Bijna maakte Sander Zeilmaker 1-1 maar keeper Panbakker was op zijn hoede. Martin van Andel kon 0-2 maken maar mistte alleen voor de keeper. Aan de andere kant overkwam dat veteraan Niels Outhuyse niet hij tikte 1-1 binnen. Die stand leek zo te blijven maar doen 10 seconden voor tijd wist Remco Zandberg toch vliegend de winnende treffer voor v d M te maken 1-2.

V d Ploeg schilder/Kantine Waddenhal – Broodje Nuchter    6-6

Circus Boltini is hier even druk bezig met sien nieuwe act.

Dit was een topper beide teams ruiken nog aan de 1e plaats en gingen er natuurlijk plat voor. Leuk was dat bij vdP/KW een nieuwe speuler met deed en wel Mart Beuker jawel de opazegger van Nico en seun van Peter Beuker. En hij komt uut Franeker en dat was drekt al te sien want ipv zaalskoenen had ie gewoon veldvoetbalskoenen met nomen. Maar daar hoewe je niet voor uut Franeker te kommen want ze sleeuw binne al die Beukers wel een bitsje. BN begon goed Cyrus Boereman tikte al snel de bal achter keeper v Riet 0-1. Er vielen veel doelpunten, Stijn Schakenbos ronde een pasje van Sjouke Boorsma af 1-1. En zo ging het wat door een hard schot van Sylvester Feenstra ging tussen de benen van de keeper door 1-2. Ane Schaap onderbrak een aanval en schoot meteen raak 2-2, uit de rebound scoorde Herwin Bontes 2-3, Stijn Schakenbos ronde een solo af 3-3. Vervolgens namen de mannen van v d P/KW wat afstand Sjouke Bootsma net voor de wissel 4-3 en Stijn Schakenbos na de wissel en van ver 5-3. Maar de mannen van BN waren wakker, Feenstra met een hakje 5-4 en meteen daarna Arjan Outhuyse 5-5. Toch leek vdP/KW de winst te behalen toen Ane Schaap met een dikke punter 6-5 maakte. Toch werd het 6-6 een schot van Arjan Outhuyse ging door een aantal benen vloog het doel in 6-6. Na afloop bleek de 16-jarige Mart Beuker een talent en kon ook goed voetballen op zaalschoenen.

Nesta Shipping/café ReckNeck – BuurtBazen    8-4

Doelman Tjerk Bekius had een drukke avond.

NS/RN begonnen goed na een mooi solo wist Tobias ten Hoeve al snel 1-0 te maken. Daan Schaaf kreeg nog een kans maar skopte een meter of drie over de bal heen. Een schot van ten Hoeve belande in de edele delen van de BB-keeper en die was even van e kaart. Het werd 1-1 door een treffer van Abdalhak, Ivo Winkelhuis brak mooi door en tikte 2-1 binnen. Tobias ten Hoeve kwam alleen op de keeper af 3-1 maar de BB-mannen bleven terugkomen Nouh ben Idr tikte 3-2 binnen. Het werd al snel weer 4-2 door Tobias ten Hoeve en 5-2 door Ivo Winkelhuis. Abdalhak wist op karakter de topkeeper Tjerk Bekius te passeren 5-3. Met zijn grote teen werd het door Tobias 6-3, Daan Schaaf maakte 7-3 en Ivo tikte 8-3 in het netje. Nouh Ben Idr zette de eindstand op 8-4 een mooie stand.

Fotoalbum 13-12-2019

Progr. standen uitsl. en dlp. van vrijdag 13 dec.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie