Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 6 december 2019. 

Veel strijd,  passie  en respect voor de scheidsrechter  van dienst,  in de wedstrijd tussen  Veltman M. en Friesland D.  die uiteindelijk op het laatste moment zou worden beslist in het voordeel van de maritieme boys.

Veltman Maritiem-Friesland Direct    6-4

Ja op zoute seun , de keeper het de bal vast

Coach Nico Heeringa was afwezig bij FD en dat was om de bliksem wel te merken. Hij had wel een vervanger in Klaas Kwak Bouma maar ja dat is toch wat anders. Ze kanne bij VM allemaal wel een bitsje voetballe en bij FD mut ut vooral van Drewes Janssen komme en die mistte deze avend sien grote broer Johan weer. Na 9 minuten maakte Drewes dan ook 0-1 en dat was toen nog terecht. Drie minuten later joeg Drewes 0-2 in de touwen en leek het oké met FD. Maar bij VM liep Lenny Tijssen en die man was in topvorm. Nog voor de wissel maakte hij 1-2 en meteen in de 2e helft werd de FD-defensie uitgespeeld en tikte Lenny 2-2 binnen. Het ging even gelijk op eerst maakte Robin Zandberg 2-3 maar de over actieve Drewes Janssen schoof de gelijkmaker binnen 3-3. En de watervlugge Jorge Pirez bezorgde FD zelfs weer de leiding 3-3. Maar het leek er op dat VM wat meer over een goeie conditie beschikten. En zij hadden natuurlijk Lenny Tijssen in hun midden, hij maakte 4-4 en ook nog eens 5-4. De beslissende treffer werd gemaakte door Frank Pietersma 6-4.

V d Meulen – BuurtBazen    5-1

Criminoloog Simon Vuyk op de bank, wat is hier loos ?

Al snel werd er in de BB defensie een foutje gemaakt en dat werd afgestraft door Martin van Andel 1-0. Meteen daarna knalde Connor Bosman op de paal en aan de andere kant deden de BuurtBazen dat ook. Jesse Mulder gaf een uitstekende pass op Yorick Ypma en die tikte beheerst binnen 2-0. De BB gingen in de aanval kregen kansen maar het duurde even voordat Noah Bin Ider 2-1 liet aantekenen. Maar een mooie combinatie tussen Connor B en Remco Z kwam bij Martin van Andel en dat werd 3-1. Connor Bosman kon een bal simpel inkoppen maar wilde dat wat te mooi doen, dus mis. Yorick Ypma deed wel zijn plicht 4-1 en Bas Hellferich ronde een mooie solo af 5-1. De BuurtBazen probeerden van alles maar ze hadden ook wat pech, het bleef 5-1.

ZWF Poelstra _ PoPaLo    3-5

Breimer en Koster duelleren hier om de bal, Scheidsrechter Tichelaar houd alles skerp in de gaten.

ZWF P nam de leiding toen Ronald v d Molen de traag reagerende keeper Gerard Viskarre Rutten uitkapte en 1-0 tegen de touwen tikte. Meteen kwam het antwoord Jurjen Breimer vloog door de defensie en scoorde 1-1. Pieter Wesseloo kwam alleen op de Viskarre af maar toen lag ie wel op tied op sien donder. PPL kreeg een penalty en die werd erin gejast door Brian Visser 1-2. Sven Warmerdam maakte meteen daarna 2-2 en ook al snel daarna wist Brian Visser 2-3 te maken. ZWF P bleven bij Jeffrey Siccama schoot uit stand 3-3 in de touwen. PPL kwam terug met een paar slimme Belgiese trucjes zette Lowietje Quisenaerts ut hele zootsje op ut verkeerde been en was het 3-4. Keeper Gerard Rutten moest nog een paar keer in aktie komme maar dat deed ut jongkje goed. Brian Visser kwam alleen op de keeper af en besliste de spannende wedstrijd 3-5.

Philipse IT – Nesta/cafe ReckNeck    7-4

Ivo Willekenshuis scoort hier wel mooi, maar Philipse pak uiteindelijk toch de volle winst

Het begon allemaal met wat heen en weer gepiel op het middenveld, totdat Harm ten Hoeve iedereen omspeelde en 0-1 maakte. Het was even prijsschieten op NRN-keeper Tjerk Bekius, hij pakte een hoop maar de inzet van Marco Zeilmaker niet 1-1. Meteen daarna vloog Jelte Kroes ut hele zootsje voorbij en stand Philipse weer voor 2-1. Daan Schaaf en keeper Bekius zaten allebeide een mooi end mis en Menno Bottema zei, dank u 3-1. In de 2e helft leek Wilkenshuis sien ploeg weer terug te bringen in e strijd 3-2. Maar ja dan staat aan de andere kant Menno Bottema weer helemaal vrij en werd het 4-2. En met een droge knal zorgde Jelte Kroes zelfs voor 5-2 en toen ie alles, incluis keeper Bekius, uutkapte wudde ut 6-2. Die twee jongens van ten Hoeve Tobias en Harm, kregen nog dotten van kansen maar mistten. Frank Seinen raakte wel de roos 6-3, Menno Bottema maakte 7-3 en Fabian deed nog wat terug 7-4.

Fotoalbum 06-12-2019

Progr. standen uitsl. en dlp. van vrijdag 6 dec.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie