Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 29 november 2019. 

Eerste puntenverlies voor Veltman Maritiem in een spannende partij tegen RCM Administraties. 5-5

Veltman Maritiem – RCM Administratie    5-5

Twee ………… vechten om een been, en de derde loopt er mee heen.

Marcel Amels zag zijn eerste kans uitstekend gestopt worden door keeper Panbakker. Maar ook VM kwam goed weg toen Jasper de Jong zijn kans mistte. Na 10 minuten maakte Sander Zeilmaker een foutje Marcel Amels maakte daar gebruik van en de bal ging ook nog tussen de benen van de keeper door 1-0. Een vrije kans van Snoussi betekende niet 2-0 maar ging tegen de paal. Aan  de andere kant redden ze bij een inzet van Niels Outhuyse op de doellijn. Een, een tweetje met Marcel Amels tikte Soulamain Snoussi wel binnen 2-0. In de 2e helft bleef RCMA de aanvallende ploeg en loerde VM op de counter. Jasper de Jong wist een mooie aanval af te ronden 2-1. Maar een slim balletje van Marcel Amels bracht 3-1 op de borden. RCMA ging er even plat voor en Jasper de Jong maakte 3-2 en Sander Zeilmaker maakte zelfs gelijk 3-3. Echter met een beetje mazzel wist Snoussi toch 4-3 te maken en door onnodige foutje werd het ook nog 5-3 door Marcel Amels. Jasper de Jong en Sander Zeilmaker wisten toch nog een 5-5 gelijkspel over de streep te trekken.

Friesland Direct – Nesta ReckNeck    3-5

Van der Veer, leidt hier even wat neer

FD staat eigenlijk op een, voor hen, treurige 9e plaats, Nesta RN daarintegen doet het knap en zijn subtopper. En Nesta RN vlogen as speren uut de startblokken in no time had Wilkenshuis de 0-1 ur al in prikt. Aan de andere kant knalde Jeroen v d Nieuwenhuizen snoeihard op de lat. Tobias ten Hoeve probeerde het met een dikke vette punter en hij had succes 0-2. Bij een tegenaanval knalde Bouke Zuiderhof hard op doel maar as een kat lei keeper Tjerk Bekius ur met sien olimpiese billug voor. Maar ja de bal stuite ut veld weer in zodat Bouke um rustig over Bekius lepele kon want die lag nog op sien donder 1-2. Wilkenshuis was in vorm als een projectiel vloog zijn bal in de touwen 1-3. FD gaf zich niet gewonnen en een treffer van Arjan Visser betekende 2-3. In de 2e helft ging Tobias ten Hoeve op snelheid erdoor[het ie niet van sien vader] en werd de voorsprong vergroot naar 2-4. Ja en as Tjeu Visser dan oek nog intelligent speulen gaat en een slim tikje op Daan de Schiffaert gaf maakte die 2-5 en binne de wonderen de wereld nog niet uut. Als Bouke Zuiderhof tenslotte op de paal schiet tikt Jarno Attema de 3-5 alsnog achter Bekius.

BuurtBazen – Oosterhof/Holman    4-5

Sicco van der Bij tenkt ur even wat bei

Het tempo wat werd gespeeld had wel wat weg van het Walking Footbal maar dat kwam ook omdat OH geen wissels hadden. De eerste kans was voor Sietse Sytema maar hij schoot de platen uut ut plafon. Abdelhak zag zijn inzet op een wat vreemde manier gered door de keeper. Geert Jan de Groot schoot op de paal maar Sicco v d Bij wist het leer er alsnog in te frommelen 0-1. Abdelhak had wel wat pech hij raakte 3x de paal alvorens hij 1-1 maakte. Het was duidelijk dat Abdelhak in vorm was, met enkele mooie bewegingen speelde hij zich vrij en het was 2-1. Vervolgens speelde hij zich wederom met een keurige schijnbeweging vrij en liet Mohamed 3-1 maken. En met een dikke punter werd het ook nog eens 4-1 door Abdelhak. Maar het was nog niet gebeurd OH kwam terug. Sietse Sytema ronde een solo af 4-2, Sicco v d Bij kreeg het op sien, toch niet al te brede, heupen en maakte 4-3 en 4-4. Het werd spannend OH drukte wat en had succes, Sietse Sytema wist de beslissende treffer te maken 4-5.

 

Fotoalbum 29-11-2019

Progr. standen uitsl. en dlp. van vrijdag 29 nov.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie