Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van vrijdag 22 november 2019. 

Anton Zuurkool kan achteraf toch wel  tevreden terug kijken dit na  een terechte overwinning in een toch wel erg  spectaculaire bekerwedstrijd tegen Nesta Shipping 

Oosterhof/Holman – Broodje Nuchter    3-4

Te laat,  ja en daar lig je dan.

Cyrus Boersma kreeg de eerste kans maar keeper Kor Steert stak sien linkerpoot uut en voorkwam een goal voor BN. Na 5 minuten wist Cyrus Boerman dan toch nog 0-1 te maken. BN viel aan en OH mikte op een uitval. Boerman schoot nog een keer op de paal, Sander Hartogs had wat mazzel maar scoorde wel 0-2. Na de val van Bontes was de vloer niet meer egaal en dat speulde moeilijk. Sylvester Feenstra maakte toch 0-3 maar toen werd OH toch een beetje wakker. Een minuut voor de wissel prikte Sicco v d Bij 1-3 binnen. Een pegel van Chris Sytema kwam op de lat, keeper was al verslagen. Toch scoorde Sicco v d Bij nog 2-3 voor de wissel. BN begon de boel wat te onderschatten en dat mutte die jongens niet doen. Met assistentie van Geert Jan de Jong knalde wederom Sicco v d Bij de gelijkmaker binnen 3-3. Maar het geluk lachte BN toe, 30 seconden voor tijd vloog een punter van Sylvester Feenstra nog in de touwen 3-4.

Van der Meulen – Veltman Maritiem    1-2

Lenny Tijsen, hier aan de bal was tweemaal trefzeker, voldoende voor de volle winst

Een partij waarin beide teams aan elkaar waren gewaagd. Veel kansen waren er niet alleen vloog een schot van VM-speler, Soulamain Snoussi, op de kruising. Snoussi raakte nog een keer de lat, Jesse Mulder voorkwam een doelpunt en schoot zelf een keer voorlangs. In de 2e helft viel eindelijk het eerste doelpunt. Lenny Tijsen kreeg een kans en hij zette VM op een 0-1 voorsprong. Maar de jongens van vdM gaven niet op en een snoeiharde pegel van Martin van Andel raakte de roos 1-1. Even later mistte van Andel toen ie nog gien meter van e goal ston maar ook Lenny Tijsen sien inzet kwam op de paal. Het werd allemaal wat gremietiger beide ploegen vochten voor de volle winst. Lenny Tijsen sprinte nog even langs de zijkant en zijn schot vloog via de binnenkant paal in het doel 1-2. En daar bleef het bij.

Philipse IT – BuurtBazen    2-1

De Buurtbazen moesten wederom capituleren met 2-1 en dragen nog steeds de rode lantaarn

Philipse begon verdedigend en lieten de mannen van BB  wat aanvallen. Toch wisten zij de score te openen na een vette schuiver van Niels de Lange 1-0. De BB kregen kansje maar wisten die niet om te zetten in doelpunten. Aan beide kanten speelden ze wat voorzichtig en wachten wat teveel af. In de 12e minuut kregen de mannen van BB een penalty, die werd gestopt door keeper Johan Visser maar de rebound was voor Nouh een die scoorde wel 1-1. Maar helaas voor BB maakte Ton Phiwwiang voor de wissel 2-1. In de 2e helft vloog een prachtige omhaal van Niels de Lange op de lat. Nouh kreeg nog wat kansjes maar die mistte hij helaas. Philipse zakten wat terug en dat kwam vooral omdat ze wat teveel aandacht besteden aan hun gelul in het veld. Het leek nog 3-1 te worden maar het schot van Jelte Kroes ging via buitenkant paal naast, het bleef 2-1.

Nesta/café ReckNeck – PoPaLo    3-6

De ” Viskarre “, geblesseerd werd deze keer vervangen door de  ” Viskraam “.

Het beloofde zwaar te wudden voor PPL want ze misten hun topkeeper Gerard Viskarre Rutten. De inval keeper Pieter Wesseloo gooide meteen goed uit op Brian Visser die nam de bal goed aan en maakte 0-1. En meteen daarna tikte Efan van Sertima 0-2 in het netje. Jurjen Breimer probeerde het van afstand en ja hoor het was 0-3. Harmen ten Hoeve maakte bijna een eigen goal maar keeper Tjerk Bekius tikte de bal keurig over. Een afstandsschot van NRC werd van richting veranderd door Breimer en dat betekende 1-3. Daan Schiffaert ging recht door de midden en joeg de 2-3 in de touwen. In de 2e helft schoot Jurjen Breimer tegen de prachtige kont van Emiel Postmus, de rebound was wel raak 2-4. Een subtiel tikje van Efan, Eusebio, van Sertima op Brian Visser deed de stand in 2-5 veranderen. Brian Visser omspeelde vervolgens Postmus en toen lag keeper Bekius al op sien donder en kon hij simpel 2-6 maken. Toen ut hele zootsje van PPL ston te slapen kon Frank Seinen semaar deurlope en 3-6 make en daar bleef ut bij.

 

Fotoalbum 22-11-2019

Progr. standen uitsl. en dlp. van vrijdag 22 nov.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef