Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van 11 oktober 2019. 

Erik Zandberg was er hier nog even niet gerust op. Zou zijn ploeg de overwinning over de streep weten te trekken ?? Uiteindelijk lukte het in de laatste minuut van de wedstrijd, 3-4.

Oosterhof/Holman – Philipse IT    5-10

Menno Bottema probeert hier Anna Alberda op snelheid te passeren.

OH begon met wat vertragend voetbal en dat komt natuurlijk deur de leeftied en ze moesten op wissels wachte. Maar ja die mannen van Philipse wachten niet en gingen los. En na 6 minuten tikte Kevin Hoekstra 0-1 in de touwen, en de man maakte een zuivere hattrick, ook 0-2 en 0-3 kwamen van zijn voet. Intussen had aan de andere kant Sietse Sytema alleen voor de keeper volledig gemist. Het lukte Geert Jan de Groot wel om te scoren 1-3. Maar OH kreeg geen vat op het spel van Philipse en die vergroten de voorsprong, een punter van Marco Zeilmaker 1-4, Kevin Hoekstra 1-5 en Marco Zeilmaker 1-6. Inmiddels had Sietse Sytema weer een geweldige kans om zeep bracht. In de 2e helft had Sietse eindelijk ut gatsje vonnen en maakte 2-6. Maar de overmacht van Philipse was te groot Arno Rotteveel 2-7, Sietse Sytema 3-7, Sicco v d Bij met een punterke 4-7, Kevin Hoekstra 4-8, Sicco v d Bij 5-8 en Kevin Hoekstra en Menno Bottema 5-9 en 5-10.

RekNeck/Nesta – schilder v d Ploeg/Kantine Waddenhal    2-10

Drie keer twee meter op een foto, maar ut is toch gelukt.

Was een beetje een topper beide ploegen leden nog geen puntverlies. Paolo kan RNN op voorsprong zetten maar hij vergriemde die kans. Dat deed na 4 minuten Ralf van Hurck niet maar hij wudde wat holpen deur keeper Bekius die volledig in ut duuster tastte 0-1. Nog gien tel later vloog dat jongkje van Schakenbos ut hele zootsje voorbij en wudde ut 0-2. Een mooie combinatie tussen Harmen ten Hoeve en Daniël de Schiffeart mistte de laatste grandioos. An de andere kant was keeper Bekius sien bril verloren hij zag gien fuck meer en Stijn Schakenbos kon scoren 0-3. Ronald Jilderts maakte 0-4 en toen eindelijk, na een knorre gemiste kansen tikte Paolo eindelijk 1-4 binnen. Nog in de 1e helft joeg Stefan Adema een van sien bekende projectielen op het vijandelijk doel af en die vloog urin 1-5. Ook in de 2e helft bleef vdP/KW scoren en bleef RNN toch nog redelijk veel kansen missen. Stijn Schakenbos maakte er nog 3, Sjouke Bootsma 1, Ronald Jilderts 1 en tegen scoorde Daniel de Schiffeart eindstand 2-10.

Broodje Nuchter – van der Meulen    3-4

Martin van Andel haalt hier verwoestend uit voor Van Der Meulen.

Dit was strijd in de middenmoot maar wel met verrassend sterk spelende teams. Twee jonge ploegen en die begonnen drekt te vliegen as een zootsje jonge hokkelingen. Na 5 minuten was het raak een pass van Jesse Mulder op Martin van Andel joeg de laatste goed in de touwen 0-1. Maar hast al vanaf de aftrap zag Arjan Outhuyse een gatsje in daar prikte hij de bal in 1-1. Het bleef spannend en de teams waren aan elkaar gewaagd. Binnen 1 minuut in de 2e helft hadden beide ploegen een bal op de paal. Het werd toen wat schaken, lang heen en weer tikken van de bal en weinig creativiteit. Toch ronde Arjan Outhuyse nog vrij snel een, een twee met Sylvester Feenstra af, BN leidde 2-1.  Maar vdM gaf niet op eerst mistte Connor Bosman nog een kans de schuiver van Frank Claasz Coockson was wel raak 2-2. En ook Connor Bosman had inmiddels de juiste richting en tikte een pass van Martin van Andel binnen 2-3. Weer kwam BN terug Niels Podt maakte snel na de achterstand weer gelijk 3-3. Wie had de langste adem en zou de winnende goal binnen kletsen. Dat werd Connor Bosman, ook snel na de gelijkmaker besliste hij de wedstrijd en wonnen de mannen van vdMeulen met 3-4. 

 

Fotoalbum 11-10-2019

Progr. standen uitsl. en dlp. van 11 okt.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie