Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van 4 oktober 2019.

Blije koppies bij de spelers van PoPaLo. Hilbrand zat weer op de bank  en de heerlijke overwinning op het team van Friesland Direkt, dat ruimschoots werd verslagen met 8-4.

Oosterhof/Holman – ZWF/Poelstra    4-4

De gebr. Chris en Sietse Sytema verdedigen hier als leeuwen, maar meer dan een gelijkspel zat er niet in.

Sicco v d Bij leek zijn ploeg OH de leiding te bezorgen maar zijn inzet ketste op de paal. Beide teams vielen niet echt fanatiek aan zodat de keepers het niet druk hadden. Uit een uitval wist Sietse Sytsma dan toch OH de leiding te bezorgen 1-0. ZWF/P ging drukken maar weer was het Sietse Sytema die al vallend, het net deed bollen 2-0.  Het aanvallen van ZWF/P had succes Ronald Broersma joeg een vrije trap binnen 2-1. Vervolgens had OH pech want Chris Sytema duwde een bal in eigen doel 2-2.  ZWF/H ging door, as een raket vloog Salah Ruud alles voorbij en hoppa 2-3. Vervolgens was daar een onverwacht schot van Salah vanaf het middenveld en die bal keutelde ook binnen 2-4. Maar die jongens van OH vechte gewoon deur en Sicco v d Bij slingerde nog even een naar binnen 3-4 en het werd zelfs oek 4-4, dat was knap deen van OH.

Friesland Direct – PoPaLo    4-8

Brian Visser (rechts op de foto) wist deze avond zes maal het net te vinden, waarvan een hattrick binnen de twee minuten.

Dat PPL verraste de mesen toch wel even dizze avond, het begon al met mooie skijnbewegingen van Brian Visser en die scoorde oek nog 0-1. Maar denk erom er lopen slimme mannen bij FD en een daarvan is Johan Janssen. Hij skoot op goal en net ston keeper Gerard “Viskarre” Rutten met sien poten wieduut en daar rolde de bal tussendeur 1-1. En dat PPL het een goeie an die Brian Visser hij punterde 1-2 in de touwen en toen de keeper op sien billug lag maakte Brian Visser 1-3. Dat was dus een zuivere hattrick van Brian, FD deed wat terug Drewes Janssen lag de bal op ut kopke van Jorge Pirez en dat was 2-3. En ineens waren daar wat Belgische schijnbewegingen van Lowie Quisenaerts en er volgde een goal 2-4. In de 2e helft scoorde Brian Visser meteen vanaf de aftrap 2-5. En binnen 2 minuten had die Brian er nog 2 ingetikt 2-6 en 2-7. De broerkes Janssen deden nog wat terug 3-7 en 4-7 en bij een schot van Norbi Helik dacht keeper Reijenga dat de bal hiet was een liet um tussen de handen door glippen 4-8.

BuurtBazen – RCM Administratie    2-11

Djan Al Khadr Was hier wel wat erg te voorbarig bij het nemen van de aftrap voor RCM

Arjen Speckman wist binnen de 3minuten de RCMA al op een 0-1 voorsprong te zetten. Maar toen duurde het wel even voordat ze weer scoorden, de BuurtBazen zetten zich volledig in. En ze loerden op een counter en dat moest wel want RCMA was gewoon sterker. Toch werd het 1-1 toen Reda Rouij de bal ineen keer op zijn slof nam was dat raak. Maar ja dan krije die lui van RCMA een vrije trap en die rost Arjen Speckman binnen 1-2. Direct in de 2e helft gaf Hilco Mulder een splijtende pass aan Yassin Faggouz en die maakte 1-3. Een mooie uitgooi van keeper van Riet werd meteen omgezet in een doelpunt door Faggous 1-4. Het begon nu te lopen bij RCMA er waren mooie combinaties bij. De BuurtBazen bleven vechten voor een goed resultaat maar dat lukte niet. Faggouz maakte nog 2, Jasper de Jong 2, Niels Outhuyse 2 tegen scoorde nog Mohamed Daher eindstand 2-10.

Bekerwedstrijd; Veltman Maritiem – Broodje Nuchter    4-3

Saloumain Snoussi, hier in een spagaat in duel met Niels Podt

VM had nogal wat afzeggers en speelden dus zonder wissel. Cyrus Boerman probeerde met een vlijmscherp schot de keeper te verrassen maar dat lukte niet. Nuchter was even beter maar werden toch verrast door een treffer van Saloumain Snoussi 1-0. Niet veel later mocht Lenny Tijssen een vrije trap nemen en ook die vloog erin 2-0. Broobje Nuchter bleef aanvallen maar se konden gien gatsje viene. Dat lukte Snoussi nog wel in de 1e helft hij maakte 3-0. Direct in de 2e helft ramde Noah Hoffman een bal snoeihard op de lat. Kevin Hobgen wist het net wel te vinden en VM stond verrassend met 4-0 voor. BN gooiden alles in de strijd en probeerden terug te komen, en dat lukte bijna. Een pass van Cyrus Boerman werd goed binnen getikt door Sylvester Feenstra 4-1. En Sylvester stond even op scherp hij maakte 4-2 en ook nog 4-3 maar daar bleef het bij. BN mistten teveel kansen en stonden wat te laat op scherp.