Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van 27 september 2019. 

Gespannen gezichten ( Jimmie Pollema en Keimpe Keimpema ) op de bank bij PoPaLo. Hilbrand was siek dus ze moesten ut met sien tweeen doen.

Van der Meulen – Friesland Direct    3-3

Siamese tweeling BoumaVeer ( met drie benen ) duelleren hier met Remco Zandberg

De eerste kans was voor Bas Helfferich maar hij schoot op de paal, dus geen 1-0 voor vdM. Elmer Bijma was weer aan het voetballen en de Arummer vloog nog as een locomotief achter de ballen an, helaas mistte hij een mooie kans. De vdM mannen waren wat beweeglijker maar speelden de bal veel te lang rond en dan konden de oudjes van FD hun weer herstellen. Toch kwamen ze voor eerst knalde Frank Claasz Coockson raak 1-0 en vervolgens wist Peter Zuiderhof het net te vinden 2-0 na een mooie solo. Johan Janssen van FD bleef gevaarlijk hij probeerde ut een keer of vijf van afstand maar uuteindelijk scoorde hij toch met een subtiel tikje, past oek beter bij um 2-1.  En toen ut steertkikkertsje Youri Bouma een pass van Johan Janssen afrondde werd het 2-2. Maar ineens maakte Peter v d Veer in de verdediging een foutsje [een Bottaginsje] en maakte Peter Zuiderhof 3-2. Maar ur was niks an e han Peter ging in tijgersluipgang met naar voren en maakte 3-3, en daar bleef ut bij.

Broodje Nuchter – BuurtBazen    15-3

Cyrus Boerman mikt hier één van zijn zeven doelpunten simpel naar binnen.

 

Het duurde niet lang toen raakte Sander Hartogs al de roos en stond BN voor met 1-0. Maar het mooiste stukje voetbal was te zien in de 7e minuut met een prachtig hakje zette Abdelhak Zoundri een medespeler helemaal vrij maar het leverde helaas geen goal op, pa Ali was trouwens wel trots. Het duurde tot de 11e minuut toen Nils Podt met een punter via de paal 2-0 maken. En meteen daaroverheen tikte Cyrus Boerman  3-0 binnen. En die Boerman was op schot deze avond hij maakte maar liefst nog 6 doelpunten, Bontes maakte 2, Nils Podt 3, Sylvester Feenstra 1 en tegen scoorden Noah, Abdelhak Zoundri en Mohamed Daher eindstand 15-3.

ZWF/Poelstra – Bouwvisie Friesland 5-3

ZWF/Poelstra pakt verrassend de winst tegen Bouwvisie Friesland met dank aan hun doelman Geoffrey Schippers.

Het leek dat BF de leiding nam maar het schot van Kees Knier, voor een leeg doel belande op de paal. Even later was het wel raak Mart v d Molen scoorde met een vette punter 0-1 voor BF. En het bleef spannend want al snel wist S Amels de gelijkmaker al binnen te tikken 1-1. BF kwam weer voor, een afvallende bal werd door Kees Knier nu wel netjes benut 1-2. Toen vervolgens Bas Koster en bal richting doel joeg ging die er via de handen van de keeper in 2-2. Beide ploegen kregen nog een knorre kansen maar in de eerste helft ging de bal er niet meer in. In de 2e helft werd een foutje van de keeper door Sven Warmerdam goed afgerond 3-2. Bij BF raakten ze twee keer de lat maar aan de andere kant vloog de pegel van S Amels er wel in 4-2. Een terugkaatsende bal van Sven Warmerdam zelf schoot hij voor de 2e keer wel raak 5-2. Friso van Eyck bepaalde de eindstand op 5-3.

PoPaLo – Nesta/ReckNeck    5-7

Een Belgische sliding van Quisenaerts en keeper Viskarre dinkt dat ie vliege kan.

PPL begon best, Norbi Helik vloog overal langs en hoppa goal 1-0. Aan de andere kant een pass van Harmen ten Hoeve op Paolo en het was 1-1. Er kwamen wat skotten op e goal van de PPL keeper Viskarre Rutten en die zweefde deur de goal heen of hadden ze um opblazen. Ut was dan oek jammer dat ie ut skot van Daan de Schiffaert niet kere kon 1-2. En oek op ut skot van Tobias ten Hoeve was ie net te laat 1-3. Even herstelde PPL zich en maakte Brian Visser, hun topschutter, 2-3. In de 2e helft werd N/RK toch wat sterker en maakte Harmen ten Hoeve 2-4 en 2-5. En toen Eelco v d Schaaf de bal verspeelde strafte Brian Visser dat resoluut af 3-5. Maar PPL liep achter de feiten aan en N/RN zorgden ervoor dat ze steeds twee goals voor bleven. Tobias ten Hoeven mooi vanaf de zijkant 3-6, een prachtige uitgooi van Keeper Rutten werd mooi omgehaald door Brian Visser 4-6. Weer pakte die Viskarre een hoop ballen en zeker die van Eelco v d Schaaf maar het schot van Harmen ten Hoeve was onhoudbaar 4-7. En Brian Visser bepaalde de eindstand op 5-7 maar de PPL keeper Gerard ,de Viskarre, Rutten had de weddenschap van Eelco v d Schaaf wonnen want die het um niet passeert.

Fotoalbum 27-09-2019

Progr.stand. 27 sept.

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie