Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van 20 september 2019. 

Een blessure, gele kaarten en een spectaculair einde van een vermakelijke wedstrijd die in de allerlaatste seconden werd beslist met een boogbal van afstand door Soulaiman Snoussi over de te ver voor zijn doel staande doelman van Broodje nuchter. 

Bekerwedstrijd

Philips IT – van der Meulen    2-5

Jesse Mulder en Martin van Andel duelleren hier om de bal, !!!! Niels de lange wacht maar even af.

De 2e wedstrijd in de Kantine Waddenhal bekercompetitie begon wat aftastend, ut had wel wat van skaakvoetbal. Beide teams waren wat angstig om de aanval te zoeken. De eerste kans was voor vdM maar keeper Johan Visser voorkwam een doelpunt. Na 5 minuten roste vanaf de zijlijn Jesse Mulder wel raak 0-1. V d M voetbalde wat beter en Remco Zandberg kapte de gehele defensie ut bos in en tikte 0-2 binnen. Bij Philips lukte bijna niets terwijl vdM gewoon lekker door balde in de 1e helft. Connor Bosman maakte 0-3 en Yorick Ypma lepelde voor de wissel nog 0-4 in de touwen. Hetzelfde spelletje speelden ze in de 2e helft. Philipse kon geen vuist maken en aan de andere kant schoot eerst Connor Bosma op de paal maar prikte Martin van Andel de bal wel achter een twijfelende keeper Visser 0-5. VdM liet de teugels wat vieren en zo kon Niels de Lange 1-5 maken en Jelte Kroes 2-5 maar dat was alleen van belang voor de statistiek.

Veltman Maritiem – Broodje Nuchter    7-6

Lenny Tijsen ondersteun hier zijn ploeggenoot Marcel Brandsma die geblesseerd het strijdtoneel moest verlaten.

Een spannende wedstrijd waarin bijna niet werd verdedigd en dus vaak gescoorde. Ut leken wel jonge honnen se vlogen de beide teams op en neer en heen en weer. Niels Podt begon met een treffer uit de rebound en BN stond voor 0-1. Het werd snel gelijk een schot van Marvin Brandsma vloog het doel in 1-1. Cyrus Boerman nam de bal an op sien brede billug en joeg um toen in e touwen 1-2, prachtig. En Cyrus Tikte 1-3 ook nog even binnen maar het antwoord kwam nog voor de wissel van Vincent v d Werf 2-3. Een poeier van Niels Podt in de 2e helf werd van richting veranderd en de keeper was kansloos 2-4. En het werd zelfs 2-5 door wederom een treffer van Cyrus Boerman. Wat er toen met BN gebeurde verraste iedereen, ut leek wel of waren se in slaap lazert. En VM profiteerde, eerst via Marcel Amels 3-5, toen mistte Snoussi voor een lege goal maar wist Marcel Amels wel 2 keer te scoren 4-5 en 5-5. BN kreeg een penalty en Arjan Outhuyse schoot raak 5-6, weer werd het gelijk 6-6 door Vincent v d Werf. Toen ging het erom en vanaf de aftrap wist Soulaiman Snoussi de winnende goal te scoren met een fraaie lob 7-6 en 3 punten voor VM.

RCM Administratie – Friesland Direct    3-1

Niels Outhuijse tikt binnen, 3-1

Een wedstrijd waar beide teams wel fel streden maar er werd maar weinig gescoord. Natuurlijk waren er aan beide kanten kansen maar hij wuu dur nog niet in. Totdat Klaas Bouma een spijtende pass gaf op Niels Vlottes nou die lazerde hast over de bal heen en kon dus niet misse 0-1. Maar ja dat RCMA gaf niet op die mannen vochten hun naken. Jasper van Dijk gaf een mooie pass op Rene Metz die kwam alleen voor de keeper en scoorde beheerst 1-1. Beide ploegen liepen as hazewienhonnen en namen de keepers onder vuur. Er volgde een schot van Yassin F. en die ging tussen de hannen en poten deur van Keeper Hessel Zuiderhof 2-1. Niels Outhuijse mag een voorzet vanaf  de  zijkant binnen tikken en beslist de wedstrijd 3-1. RCMA won dus omdat ze ietsje beter scoorden dan de tegenstander.

Schilder vd Ploeg/Kantine Waddenhal – Oosterhof/Holman    4-0

Stijn Schakenbos had het vaak zwaar te verduren tegen zijn oud ploeggenoten, maar wist er desondanks wel drie te maken.

Natuurlijk was vdP/Kantine de betere ploeg maar ze troffen een keeper Kor Steert in topvorm. Het was dan ook vaak druk voor het OH doel en bij een van die keren wist Stijn Schakenbos de bal er in te frommelen 1-0. En de mannen gingen door een mooi paske van de techneut Ralf van Hurck op de vliegensvlugge Stijn Schakenbos betekende 2-0. OH probeerde het wel maar een mooi schot van Geert Jan de Groot vloog net naast. Toen aan de andere kant Ralf van Hurck een verrassend schot losliet was die wel raak 3-0. Natuurlijk kreeg OH kansen maar ze sprongen daar slecht mee om. Zelf toen Sytse Sijtema alleen op de keeper afkwam lepelde hij die de bal in de handen van die man. Ronald Jilderts gaf Stijn weer een mooie pass en die hakte de bal netjes binnen 4-0.  Ut leek wel of OH gien goals make wuuden want oek Chris Sijtema mistte alleen voor de keeper, het bleef 4-0.

 

 

Fotoalbum 20-09-2019.

 Click hier voor het progr. Stand en topscoorders van 20 sept.

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie