Standen, uitslagen en programma  Pizzeria Pompeï competitie van 6 september 2019. 

De Buurtbazen gingen deze eerste speelavond van het nieuwe seizoen dik onderuit tegen het team van Veltman Maritiem. 12-1.

BuurtBazen – Veltman Maritiem     1-12

Soulaiman Snoussi ( hier scorend ) was bijzonder trefzeker deze avond, liefst zeven maal wist hij raak te schieten.

De BuurtBazen starten voortvarend want het was Abdelhak Zoundri die zijn ploeg de leiding bezorgde 1-0. De blijdschap duurde maar 1 minuut want toen gaf Snoussi een mooie pass op Marvin Brandsma en die scoorde 1-1. En niet veel later gebeurde hetzelfde en maakte Marvin 1-2. En toen begon de doelpuntenmachine van VM pas goed op gang te komen. Het was nu Soulaiman Snoussi zelf die nu voor 1-3 zorgde. Het was duidelijk dat de BuurtBazen nog even moesten wennen maar VM ging gewoon door. Kevin Hobgen maakte 1 goal, Marvin Brandsma nog 1, Lenny Tijsen nog 1 en Soulaiman Snoussi was te topscorer want hij maakte nog 6 goals, eindstand 1-12.

Broodje Nuchter – ZWF/Poelstra    15-2

ZWF wilde wel maar kwam tegen de zeer rappe mannen van Broodje nuchter toch duidelijk te kort.

Binnen 2 minuten was het al 2-0 voor BN door doelpunten van Silvester Feenstra en Cyrus Boersma. Hierna leek ZWF/P wat grip op het spel te krijgen maar dat nam niet weg dat Silvester Feenstra en Arjan Outhuyse toch nog 3-0 en 4-0 maakten. BN waren veel sneller en actiever dan de al wat oudere spelers van ZWF/P. Het werd dan ook een eenzijdige wedstrijd waarin de jongens van BN veel sterker waren en dat ook in doelpunten uitdrukten. Herwin Bontes maakte 1, Sylvester Feenstra 4, Arjan Outhuyse 1, Cyrus Boersma 2 en Nils Podt scoorde 2x tegen scoorden Bob van Houwelingen en Jeffrey Siccama en Ronald v d Molen schoot nog een in eigen doel, eindstand 15-2.

Fotoalbum 06-09-2019

Click hier voor het Progr.stand en topscoorders van  6 september 2019

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie