Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 10 mei 2019. 

Een duel twee tegen twee tijdens de wedstrijd tussen RCM Adm en Van der Meulen en dat was tevens ook de einduitslag van deze partij, twee twee dus.

Nesta Shipping/cafe ReckNeck – Manutec    5-2

Harmen ten Hoeve is hier Anne Alberda net even iets te snel af.

Ivo Wilkeshuis was de man die Nesta op voorsprong zette 1-0, toen nog reageerde J Kuiper en was het 1-1. De doelpunten vielen snel Harm ten Hoeve 2-1 en Tobias ten Hoeve maakte 3-1 en 4-1. Er werd nogal eens de paal geraakt maar een uithaal van Bouwe v d Veen betekende 4-2. Ivo Wilkeshuis kwam alleen op de keeper af die viel op sien donder en hij scoorde 5-2.

Bouwvisie Friesland – Veltman Maritiem    3-6

Robin Zandberg is hier even druk bezig. de bal wacht rustig af.

Het was een chaotisch wedstrijdje waar na enige tijd Robin Zandberg 0-1 maakte. Vlak voor de wissel maakte de kilometervreter Siebe Lutgendorff 1-1. In de 2e helft worstelde Robin Zandberg door de defensie en tikte 1-2 binnen. Een fraai doelpunt maakte Siebe Lutgendorff even later heel netjes en mooi scoorde hij 2-2, een een tweetje ronde Soulaiman Snoussie goed af 2-3. Na wat gemiste kansen maakte Kevin Hobgen toch nog 2-4, het bleef spannend een vrije trap van Pieter Kleinjan vloog er in 3-4. Een mooi uitgespeelde aanval ronde Soulaiman Snoussie af 3-5 en Frank Pietersma maakte de laatste 3-6.

RCM Administratie – Van der Meulen 2-2

Hilco Mulder zorgt hier voor de 1-1 de rest is net te laat.

Ut is een zeldzaamheid maar op de tribune namen we zowaar Henk Metz waar, leuk man. Voor van der Meulen knalde Jesse Mulder 2x op de paal. Pas na 11 minuten Wist Martin van Andel een mooie aanval af te ronden 0-1. Maar Hilco Mulder speulde teugen sien seun een wuu dus niet verlieze en toen ut zootsje ston te dromen maakte Hilco 1-1. In de 2e helft zette Niels Outhuyse, Sander Zeilmaker vrij voor doel en was het 2-1. Het werd 2-2 doordat Yasin Faggouss wat ongelukkig in eigen doel tikte. Gelukkig voor vd M redde hij even later op de doellijn.

PoPaLo – Oosterhof/Holman    6-3

De ” viskarre ” leit op sien kant, waardoor Sietse Sietema de 0-1 kan binnenskiete.

OH speelde zonder wissel en PPL nou die hadden er wel zin aan. OH nam de leiding door een goal van Sietse Sytema 0-1. Vervolgens liet keeper Dirk Alkema  een schot van Efan van Sertima los en dat strafte Norbi Helik af 1-1. PPL nam de leiding na een mooi wippertje van Pieter Wesseloo 2-1. Een schot op de kruising belande op de lat kwam op het hoofd van Brian Visser en die kopte binnen 3-1. Een mooie pass van Sietse kwam op maat bij Chris Sytema en die maakte 3-2. Een tikje van Brian Visser werd er in gejaagd door Lowietje Quisenaerts 4-2 en heel fraai schot van Helik Norbi vloog in het kruis 5-2. Sicco v d Bij had nog een mooie solo in petto en hoppa het was 5-3. Pieter Wesseloo bracht de eindstand op 6-3 en dan mocht OH blij zijn dat keeper Alkema zoveel ballen had gestopt, hij was dan ook de man of the match.

Fotoalbum 10-05-2019.

Progr.stand. per 10 april

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef