Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 3 mei 2019. 

Het seizoen zit er op voor de mannen van PoPalo, terneer geslagen verlieten zij de arena na het verlies tegen F.D.  Maar volgend jaar komen ze zeker terug en dit dan onafgebroken inmiddels voor de 37 ste keer sinds 1982.

Kantine Waddenhal/schilder v d Ploeg – Veltman Maritiem    10-2

Michel vd. Ploeg loert op een gaatje en Stefan Adema zoekt het gaatje.

Kantine/vd P traden aan in prachtige nieuwe shirts ut was alleen jammer dat de keeper ut ouwe zootsje nog an had. Sjouke Bootsma, van KvdP, kreeg de eerste mooie kans maar die schoot hij richting cornervlag. Pas na 13 minuten was het raak een pass van Ralf van Hurck kon Stefan Adema zo binnen schuiven 1-0. VM zocht wel degelijk de aanval maar de afronding liep niet echt soepel. KvdP kwamen op 2-0, weer een pass van Ralf van Hurck belande nu bij Ronald Jilders en die kon um ur met sien jonge heer wel inskuuve. In de 2e helft had Soulaimen Snoussi het geluk eindelijk mee tussen 2 paar benen door maakte hij 2-1. Vanaf dat moment gingen de mannen van KvdP los, een puntertje van Michel v d Ploeg vloog in de touwen 3-1. Het was M IJpe die met een wippertje 4-1 maakte, Sjouke Bootsma maakte 5-1, Ralf van Hurck raakte nu eindelijk zelf de roos 6-1 en IJpe tikte 7-1 binnen. Tarek maakte nog 7-2 maar Sjouke Bootie 2x en Ralf de kleine slurp bepaalde de einstand op 10-2.

Friesland Direct – PoPaLo    9-4

Pittige duels tussen Bouke Zuiderhof en Brian Visser.

Coach Heeringa van FD zat nog met sien poten in ut warme water in Turkije, dus die was ur niet. Toch begon zijn ploeg fanatiek maar kreeg PPL via Lowietje Quisenaerts de eerste kans, maar helaas hij mistte. En een schot van Norbi Helik werd kundig gestopt door keeper Reijenga. Na 7 minuten kwamen de mannen van PPL toch aan de leiding door Brian Visser 0-1. Aan de andere kant mistte George Pires eerst een kans, de kans van Johan Janssen vloog er natuurlijk wel in 1-1. Lowietje mistte alleen voor de keeper en op aangeven van Niels Vlottes  scoorde Pires wel 2-1. Een prachtige uutgooi van Gerard de Viskarre, de PPL keeper kwam bij Brian Visser maar die vergriemde de kans. Nog voor de wissel keerde die Karre een bal poerbest maar de rebound tikte Vlottes alsnog binnen jammer 3-1. In de 2e helft begon PPL met een offensief en dat leverde een treffer op van Brian Visser 3-2. Hierna donderde ut zootsje in slaap en kon Johan Janssen 4-2 en 5-2 maken en 6-2 kwam van Vlottes. De PPL defensie verdedigde met hun ogen dicht, Pires maakte ook nog 7-2. Pieter Wesseloo deed wat terug 7-3, Arjan Visser scoorde weer voor een goal voor FD 8-3, Helik Norbi maakte 8-4 en Niels Vlottes tikte 9-4 achter de vaak vissende keeper Gerard “Viskarre”Rutten.

Nesta Shipping/cafe ReckNeck – Philipse IT    4-2

Harmen ten Hoeve hier aan de bal, goed voor twee doelpunten

Het was een sterke 1e helft van de Nesta RN mannen al snel tikte Harmen ten Hoeve de 1-0 in de touwen. Natuurlijk zochten de mannen van Philipse ook de aanval maar dat was eerst nog zonder succes. Daan de Schiffaert had wel succes en mazzel, want tussen een armada van spelers door wist hij 2-0 te maken. Aan de andere kant verscheen Jelte Nog Wat alleen voor keeper Bekius en dit keer was het raak 2-1. Daarna volgde een mooie actie van Tjeu Visser, hij vloog van links naar rechts had de tonge op sien skoenen gaf toen maar af op Harmen ten Hoeve en die maakte 3-1. En nog voor de wissel wist Tobias ten Hoeve er 4-1 van te maken. Toen was het ook wat gebeurd met het scoren van Nesta RN en ze waren oek helemaal an spanen. Marco Zeilmaker had al sun twintig keer op goal skoten zonder succes maar de eenentwintigste keer was het raak 4-2. Paolo kan nog 5-2 maken maar alleen voor de keeper schoot hij voorlangs het bleef dus 4-2.

Fotoalbum 03-05-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma van 3 mei

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef