Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 26 april 2019. 

Sicco van der Bij ( Oosterhof / Holman ) waait hier om tijdens een duel met Drewes Janssen van Friesland Direkt. 

Friesland Direct – Oosterhof/Holman   5-3

De mannen van O.H. hadden soms de handen vol om de snelle J. Pires af te stoppen.

Na 2 minuten dacht Sicco v d Bij, weest wat ik probeer wat en ja hoor hoppa 0-1 voor OH. Maar an e andere kant loopt oek een wat ouwere jonge en die maakte met een vette punter 1-1. Een puntertje van Brent de Groot glipte bijna door de handen van keeper Reijenga van FD maar hij ging er niet in. Acht minuten voor de wissel was daar een mooie actie van George Pires en dat was 2-1, twee minuten voor de wissel mistte Drewes Janssen voor een leeg doel. Meteen in de 2e helft kapte Drewes de tegenstander uit en toen was het wel raak 3-1. Ook Sicco v d Bij mistte voor een leeg doel, George Pires deed dat weer beter 4-1. OH deed wat terug een hard schot van Brent de Groot betekende 4-2 maar meteen joeg Drewes Janssen er een vrije trap snoeihard binnen 5-2. Brent de Groot deed dat minder hard maar hij zat er wel in, eindstand 5-3.

ZWF/Poelstra – BuurtBazen    6-5

Ook de rappe Steffan Amels was moeilijk af te stoppen door de Buurtbazen.

Binnen de minuut knalde Hans Ottens van BB de bal hard op de paal. Twee minuten later was het schot van Steffen Amels wel raak en leidde ZWF/P 1-0. Een mooie een twee tussen Abdelhak en Hans Ottens werd door de laatste afgerond 1-1. De BuurtBazen werden luid aangemoedigd maar het was Bas Koster die scoorde 2-1. Steffen Amels maakte 3-1 voor ZWF/P maar de BB mannen kwamen terug. Het was Said Kauj die een vrije trap binnen knalde 3-2 en met een beetje mazzel maakte Adnane 3-3. Het bleef spannend en ZWF/P kwam weer voor, een pass van Sven Warmerdam werd netjes afgerond door Steffen Amels 4-3. De inzet van BB was hoog en ze kwamen terug  door een overstapje van Hans Ottens was de ZWF/P keeper Schippers verrast 4-4. Maar Steffen Amels was in vorm hij nam de bal aan op de borst en joeg hem binnen 5-4. Bobbie van Houwelingen scoorde iets later met een fraai wippertje 6-4. Vijf seconden voor tijd maakte Abdelhak 6-5 en ze hadden door hun grote inzet misschien wel iets meer verdiend.

Manutec – Philipse IT    1-6

Doelman Johan Visser stopt hier gecontroleerd de bal met de ballen.

De eerste kans was voor Manutec maar keeper Visser reageerde zeer attent en pakte de bal. Inzet was er wel want beide teams vlogen heen en weer as een zootsje jonge honnen. Na 12 minuten was er eindelijk een doelpunt een rollertje van Laifa Nagin keutelde in het Manutec doel 0-1. En toen keeper de Groot de bal verkeerd inschatte strafte Ton Phiwwiang dat af 0-2. Manutec stonden te slapen en Niels de Lange kon er zo door wandelen en scoren 0-3. Direct na de wissel werd het 0-4 door wederom Laifa Nagin. Het was over en uit voor Manutec ze geloofden er niet meer in. Niels de Lange maakte 0-5, Pim Attema scoorde tegen 1-5 en Kevin Hoekstra maakte de laatste 1-6.

Fotoalbum 26-04-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma van 26 april.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef