Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 19 april 2019. 

Oosterhof / H. met enige buitenlandse inbreng,  bleef lang standhouden maar moest uiteindelijk toch buigen voor Van der Meulen.

Serie B

Friesland Direct –RCM Administratie    2-5

Niels zelf bepaald hier de eindstand op 2-5.

De eerste 5 minuten was ut wat heen en weer gegriem van beide ploegen. Een actie was er van Bouke Zuiderhof die ramde een bal op de RCMA lat. Ja en dan hew je an e andere kant Niels Outhuyse en met links brande hij um ur wel in 0-1. Dertig seconden later maakte Drewes Janssen alweer gelijk 1-1 maar weer even wat later was het Niels Outhuyse die wederom de defensie verraste en 1-2 intikte. En Jasper de Jong tikte een assist van Sander Zeilmaker binnen 1-3. Albert Nieuwenburg knalde aan de andere kant op de paal, Drewes Janssen schoot wel raak 2-3. In de 2e helft was er veel inzet maar niet al teveel kansen. Maar toen de FD defensie stond te slapen ronde Sander Zeilmaker een pass van Niels Outhuyse af 2-4. Niels zelf bepaalde de eindstand op 2-5.

Serie B

Oosterhof/Holman – Van der Meulen    2-5

Anton van Andel 2 x raak tegen O.H.

Het was een onrustig begin van v d M en OH dat vloog heen en weer as ouwe stoomlocomotieven. Toch kwamen de mannen van v d M voor door doelpunten van Bas Helfferich en Anton van Andel werd het 0-2. Assistent coach Zandberg van v d M riep naar zijn ploeg, kom jongens we mutte ze zoek speule. En dat hielp met een fraai hakje maakte Anton van Andel 0-3. Good old Sicco v d Bij deed anderhalve minuut voor de wissel wat terug en maakte 1-3. Toen was er een Australisch onderonsje Danny liep de bal erin op aangeven van Tangy 2-3. Yorrick Ypma bracht de stand op 2-4 en op aangeven van Remko Zandberg maakte Anton van Andel 2-5.

Serie C

Philipse IT – BuurtBazen    7-2

Marco Zeilmaker prikte er ook twee in tegen de Buurtbazen

Jelte Kroes joeg al snel 1-0 in de touwen voor Philipse, een goed begin dus. Aan de andere vloog een schot Mohamed Daher maar net voorlangs. En de BuurtBazen hadden pech want Hans Otten mistte voor open doel. Aan de andere kant ging de bal van Kevin Hoekstra er wel in 2-0. En Menno Bottema maakte op aangeven van Kevin Hoekstra 3-0. En nog in de 1e helft schoot Marco Zeilmaker ook nog eens een vrije trap binnen 4-0. In de 2e helft leek Hans Otten te scoren maar Marco Zeilmaker redde op de doellijn. En uit een counter scoorde Kevin Hoekstra 5-0 en uit alweer een vrije trap van Marco Zeilmaker was het alweer raak 6-0. Toen eindelijk deden de BuurtBazen wat terug en maakte Abdelhak 6-1 en het lukte Hans Otten ook te scoren 6-2. De laatste goal kwam van de voet van Arno Rotteveel 7-2.  

 

Serie A

Bouwvisie Friesland – Kantine / Ploeg  0-5 Regl.

Fotoalbum 19-04-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma van  19 april

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef