Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 12 april 2019. 

Daan Schaaf is er vandoor met de bal, Scheidsrechter  (pa) Bram Schaaf houd een oogje in ut seil.

Serie A

Broodje Nuchter – Veltman Maritiem    6-11

Snoussi hier aan de bal scoorde vier maal tegen Broodje

VM kreeg de eerste kans maar het schot van Marcel Amels vloog voorlangs. Hierna zouden de doelpunten als rijpe appels uit de boom vallen. Na 4 minuten maakte Sylvester Feenstra al 1-0 maar een minuut later tikte Marcel Amels al 1-1 binnen. Er werd van beide kanten leuk gespeeld en er waren mooie aanvallen bij. Snoussi had de vorm weer wat te pakken hij maakte 1-2 met buitenkantje voet een halve minuut later was het alweer 2-2 door Sylvester Feenstra. Een minuut voor de wissel prikte Dani van Eyck 2-3 in het netje. In de 2e helft werden er nog meer goals gemaakt. Dani van Eyck 2-4 en BN was er af en liepen met de ogen dicht. Marvin Brandsma 2-5, Marcel Amels 2-6 met een vette punter deed Nils Podt weer eens wat terug 3-6. Marvin Brandsma maakte 3-7, Snoussi 3-8 en Sylvester Feenstra liet het net van VM 2 keer bollen 4-8 en 5-8. Het ging door Snoussi 5-9, Marcel Amels maakte de mooiste goal van de avond 5-10, Arjan Outhuyse 6-10 en door Snoussi werd de eindstand 6-11.

Serie B

Van der Meulen – PoPaLo    5-4

Dit Belgisch schoot gaat helaas net over.

Al na 2 minuten tikte Jesse Mulder de bal handig langs de plat op sien billug duukende Gerard “Viskarre”1-0, ze moesten um met een takelwagen overeind hale. PPL kwam met een mooie aanval helaas schoot Pieter Wessels op de kruising. En kwam de bal niet op het houtwerk dan lag keeper Panbakker wel  in de weg. Maar met een Portugese uithaal maakte Efan van Sertima wel een treffer 1-1. Meteen daar overheen joeg Remco Zandberg alweer 2-1 binnen. PPL ging door Norbi Helik knalde op de paal maar de rebound ging er wel in 2-2. In de 2e helft ronde Efan van Sertima een mooi pasje van Brain Visser af 2-3. Aan de andere kant ronde Martin van Andel een mooie pass van Jesse Mulder af 3-3. Gegriem voor het v d M doel werd door Brain Visser netjes afgestraft en PPL leidde weer 3-4. De einsprint was voor v d M, Martin van Andel tikte op Remco Zandberg en hoppa 4-4. Jesse Mulder knalde op de paal maar Arjan Outhuyse zijn schot vanaf de zijlijn vloog er wel in 5-4. Een vrije trap van Brain Visser belande eveneens op de paal. En dat was het euvel bij PPL veel kansen maar te weinig scoren.

RCM Administratie – Oosterhof/Holman    11-1

Deze twee binne dur maar bij gaan liggen.

Guus de Puyselaar was weer terug bij OH maar dat moest wennen en sien maten liepen urbij of hadden ze een mud eerappels op e billug. Na 3 minuten had Sander Zeilmaker al 1-0 gemaakt. Direct hierna knalde Sicco v d Bij snoeihard op de paal jammer voor OH. Sander Zeilmaker stond wel op scherp hij joeg de bal in het dak van het doel 2-0. OH probeerde van alles maar de kansjes lieten ze liggen. En ja toen ze ook niet meer dekten en kon Jasper de Jong simpel 3-0 maken. Ze zetten nu de deuren open Rene Metz 4-0 en Jasper de Jong 5-0. Na 16 minuten kreeg Geert Jan de Groot de eerste kans voor OH en ja hoor hij mistte. Nog in de 1e helft maakten Sander Zeilmaker en Max Neijenhuis 6-0 en 7-0. Yasin Fayouss maakte 8-0, Max Neijehuis 9-0 eindelijk scoorde Sicco v d Bij voor OH 9-1 en Sander Zeilmaker zorgde voor een 11-1 eindstand.

Serie C

Manutec – ZWF/Poelstra    0-1

Wel gelach, maar weinig doelpunten.

Hier werd een uitslag behaald wat maar weinig gebeurd in het zaalvoetbal. Er werd dan ook te vaak gepield op het midden zonder dat men scherp stond. Het mooiste schot kwam van Daan Schaaf maar de Manutec keeper Hallink tikte de bal naast. Daan werkte erg hard maar was bij de wissel dan oek an spanen. Anne Alberda nam de keeper van ZWF/P onder vuur maar ook hij redde. En toen een rollerke van Andre Alberts, de bal keutelde overal langs zo het doel in 0-1. Alberda schoot nog een keer op de paal en zag een kopbal gestopt door de keeper. Er werd niet meer gescoord dus bleef het bij deze vreemde 0-1 stand.

   

Fotoalbum 12-04-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma van 12 april

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef