Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 5 april 2019. 

Broodje nuchter en Ploeg  / Kantine maakten er een mooie partij van, die uiteindelijk in het voordeel van P/K werd beslist. 

Serie C

Nesta Shipping/ReckNeck cafe – BuurtBazen    5-2

Djan Al-Khads en Daan de Schiffart gaan hier vol voor de bal

Beide teams waren nog ongeslagen in de nacompetitie en stonden dus bovenaan in de serie C. Bij NS/RN was keeper Tjerk Bekius weer terug na een wereldreis en dat was natuurlijk de eerste winst. Bij de BB stond ook een wereldkeeper in doel, namelijk Karst v d Heide en die was ook een tijdje afwezig. BB kregen de eerste kansjes maar ook bij NS/RN schoot Harm ten Hoeve op de paal en broer Tobias wipte de bal naast het lege doel. En Harm ten Hoeve wist nog een keer de paal te raken. BB kwam voor, Abdelhak kapte de hele defensie uit incluis de keeper en scoorde 0-1. En na 7 minuten in de 2e helft maakte Melvin Snipper er zelfs 0-2 van. NS/RN werd wakker een mooi intikkertje van Tobias ten Hoeve betekend 1-2. En een pass van Tobias ten Hoeve werd ingetikt door Ivo Wilkeshuis 2-2. Niet veel later mistte Ivo voor open doel maar hij maakte dat goed met een mooi wippertje 3-2. NS/RN waren los Daan de Schiffart maakte 4-2 met een schuiver en Harm ten Hoeve maakte 5-2 op aangeven van  Daan de Schiffart. Nu staat NS/RN dus alleen bovenaan in de Serie C.

 

Serie B

RCM Administratie – PoPaLo    8-4

Doelman Ronald van Riet met de bal voor de ballen.

Dit was de eerste wedstrijd van beide teams in de serie B. En het begon allemaal wat voorzichtig maar al snel kwam keeper Gerard “Viskarre” onder vuur, en as een vliegende vis dook ie de ballen uut sien goal. En toen de RCMA defensie even stond te slapen wisten de PPL boys via Pieter Wessels zelfs de leiding te nemen 0-1. Na een mislukte aktie van Lowietje Q strafte Jasper de Jong dat af 1-1. Efan van Sertima kon PPL op 1-2 zetten maar alleen voor de keeper had ie waarskienlijk stront in sien ogen hij skoot op e paal. Vijf minuten voor de wissel kreeg Niels Outhuyse de bal voor sien linkerpoot ja en dan bin je de lul 2-1. En op aangeven van Yassin F. tikte Niels O. ook nog maar even 3-1 binnen, de bal glee deur de klauwen van die Viskarre. Nog in de 1e helft joeg Sander Zeilmaker 4-1 in het dak van het doel. Even later schoot Sander Z. ook vliegend naast voor een leeg doel. Hij maakte dat ook weer goed door 5-1 te maken. Toen begon PPL terug te komen Pieter Wessels uit een vrije trap 5-2, Efan van Sertima strafte een foutje van keeper van Riet af 5-3 en Pieter Wessels tikte een bal deur de stokken van van Riet 5-4. Dat vonden ze waarschijnlijk genoeg bij RCMA want Sander Zeilmaker maakte 6-4 en 7-4. En Niels Outhuyse bepaalde de eindstand op 8-4.

Serie A

Broodje Nuchter – Kantine Waddenhal/v d Ploeg schilder    5-6

Ralf van Hurck, hier aan de bal 4 maal raak en twee assist. 

Dit werd meteen de topper in de serie A tussen de nummers een en twee van de competitie. En BN had er zin aan binnen 20 seconden had Christiaan Feenstra er al 1-0 van gemaakt. Dus moest KvdP in de aanval en dat gebeurde een mooi driehoekje tussen Ralf van Hurck , Stijn Schakenbos en Sjouke Bootsma ronde de laatste af 1-1. Ralf van Hurck joeg nog een bal op de kruising in deze leuke wedstrijd die in een hoog tempo werd gespeeld. KvdP kregen kansjes maar die werden gemist en dat deed, toen nog, BN beter. Arjan Outhuyse punterde een binnen 2-1 en direkt na de wissel maakte Christiaan Feenstra 3-1. Het spel vloog heen en weer en Sjouke Bootsma wist een pasje van Ralf van Hurck af te ronden 3-2. Een schot van Arjan Outhuyse raakte de lat kwam op de brede rug van keeper Hessel Zuiderhof en ging in het doel 4-2. En toen kwam ie los Ralf van Hurck op sien oranje koninginnedag skoenen. Hij joeg een hast deur ut Net 4-3, een vrije trap vloog er eveneens in 4-4, toen ze um vrij lieten staan zei ie, dankje 4-5 en 4-6 kwam oek nog van sien oranje skoensje. Nils Podt deed nog wat terug 5-6 maar daar bleef het bij.   

 

Fotoalbum 05-04-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma van 5 april

 

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef