Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 29 maart 2019. 

Jeffrey Siccama is er maar bij gaan sitten, dit redde we niet meer. Miskien bied de derde helft  wat meer perspektief.

Van der Meulen – Friesland Direct    4-4

Jeroen v.d. Nieuwenhuizen en Remco Zandberg gaan hier vol voor de bal.

Het al wat oudere FD begon een beetje behoudend tegen de jongkjes van v d Meulen. Toch duurde het nog 5 minuten voordat Martin van Andel een schot van ongeveer het middenveld losliet en keeper Reijenga verraste 1-0. FD schrok meteen wakker en begon een tempootje hoger te spelen met het resultaat dat Jeroen v d Nieuwenhuizen 1-1 maakte. Een foutje van Klaas “Kermit” Bouma leverde bijna een goal op maar keeper Reijenga redde. Even donderden ze bij FD in slaap en kon Frank Claasz Coockson 2-1  in tikken. Direct in de 2e helft ronde Arjen Visser een pass van Jeroen v d Nieuwenhuizen af 2-2. Een fraai hakje van Martin van Andel belande op de paal. Na slim aangeven van Jesse Mulder kon Remko Zandberg, v d Meulen weer de leiding bezorgen 3-2. Zukke paskes het sien pappe Hilco nooit geven maar dat terzijde. En weer ging Klaas Bouma in de fout en nu strafte Bas Helfferich dat netjes af 4-2. Maar ja dan is ie ur weer hur Johan Janssen, met een bitsje mazzel maakte hij 4-3. En toen Bas Helfferich in de fout ging strafte Johan dat meteen af 4-4 en dat was een mooie eindstand.

 

Nesta Shipping/cafe Reckneck – ZWF/Poelstra    9-2

Peter Vredeveld wordt hier vel op de huid gezeten door de Nesta boys

Eerst was het even aftasten van beide ploegen maar na 5 minuten wist Tobias ten Hoeve keeper Schippers kansloos te laten 1-0. ZWF/P kregen wel kleine kansjes maar die misten terwijl de uitvallen van Nesta/Reckneck levensgevaarlijk waren. En een zo’n uitval werd slim binnen getikt door Harm ten Hoeve 2-0. En met een dikke vette punter maakte Frank Seinen even later 3-0. Sven Warmerdan kon 3-1 maken maar mistte alleen voor de keeper, en dat deed Jelte v d Veer aan de andere kant idem dito. Hij maakte dat echter net voor de wissel weer goed 4-0. En meteen in de 2e helft liet Sven Warmerdam zien dat hij wel degelijk ook nog scoren kan 4-1. De kansen werden nu redelijk benut, Martin van Wilsum voor Nesta/RN 5-1, Peter Vredeveld wist 5-2 te maken. ZWF/P maakte nogal wat foutjes dat straften Daan Schiffaert 2 x af en Tobias ten Hoeve en Ivo Wilkenshuis bepaalden de einstand op 9-2   

Fotoalbum 29-03-2019.

Click hier voor de actuele standen en het programma van 29 mrt.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef