Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 22 maart 2019.

Ploeg / Kantine wint laatste speelronde van de Anna Casparii / Pizzeria Pompeï  competitie  en is dus nu de kampioen van de reguliere comp.

Veltman Maritiem – schilder v d Ploeg / Kantine Waddenhal    2-8

Pedro Lopes, hier aan de bal kwam ook al uit voor een team met een toch wat andere kleur kledij. !!!!

Na 4 minuten in deze wedstrijd was het Ane Schaap die na aangeven van Ralf van Hurck met een beetje geluk 0-1 wist te maken. VM verdedigde en hoopte met uitvallen te kunnen scoren. Snoussi kreeg 2 minuten straf en daar profiteerde Michel v d Ploeg van 0-2. VM was duidelijk wat in de war van het spel van v d P/KW. Helemaal toen Sjouke Bootsma vanaf de zijlijn 0-3 binnen joeg. Robin Zandberg deed wat terug 1-3 maar 10 seconden voor de wissel zorgde Stein Schakenbos weer voor afstand 1-4. Na 4 minuten in de 2e helft schoot Michel v d Ploeg de bal op de lat en de terugspringende bal werd door Ralf van Hurck binnen getikt 1-5. Sjouke Bootsma liep um ut hompeskompus en met succes hij scoorde weer 1-6. Soulamain Snoussi wist 1 minuut voor tijd nog 2-6 te maken. Maar v d P/KW deden dat via Michel v d Ploeg en Sjouke Bootsma nog 2 keer 2-8. Van der Ploeg/Kantine Waddenhal dus kampioen van de competitie maar er komt nog een nacompetitie achteraan.

Bouwvisie Friesland – Broodje nuchter    0-3

Siebe Lutgendorff en Arjan Outhuyse strijden hier om de bal. Scheidsrechter Janssen houd een oogje in het zeil.

Acht minuten lang werd er niet gescoord er waren gewoon geen kansen. Wel waren er kleine kansjes maar die hielpen ze om zeep. Broodje Nuchter had voor het eerst maar liefst 3 wissels op de bank en dat is een knorre. Nuchter was sterker maar troffen een uitstekend keepende Alkema op hun weg. Beide teams wilden graag maar voorin leek het op helemaal niks. Na 6 minuten in de 2e helft gaf Sander Hartogs een pasje op Nils Podt en met een fraai stiftje maakte hij eindelijk 0-1. Aan de andere kant kwam Friso van Eyck moederziel alleen voor de keeper maar hij mistte. Sylvester Feenstra probeerde het van afstand en keeper Alkema was kansloos 0-2. BF kon maar niet op gang komme ut leken wel van die ouwe stoomlocemotieven. BN had nog wel een mooie aanval en die werd netjes afgerond door Arjan Outhuyse, eindstand 0-3.

Van der Meulen – Philipse IT    8-4

Tussenspel op hoog niveau.

Ook een strijd om in de hoogste nacompetitie te komen. Van der Meulen begon met een vette punter van Bas Helfferich 1-0 en in de 3e minuut was het al 2-0 door Clausz Coockson. En toen ze bij Philipse er verdedigend in de 6e minuut de hasses ur niet even bij hadden maakte Martin van Andel 3-0. Na 9 minuten vloog Menno Bottema langs de speulgoedpionnen van v d M en werd het 3-1. Vlak voor de wissel werd een foute terugspeelbal van v d M opgepakt door Marco Zeilmaker en die tikte 3-2 binnen. In de 2e helft was er weer een foutje bij v d M en weer was Marco Zeilmaker paraat 3-3. Twee minuten later zette Coockson, Jesse Mulder vrij en die maakte 4-3. Een snoeiharde pegel van Bas Helfferich raakte eveneens de roos 5-3 en Martin van Andel liet het verschil tot drie oplopen 6-3. Bas Helfferich en Remko Zandberg zorgden voor een 8-3 stand en Marco Zeilmaker bepaalde de einstand op 8-4.

Fotoalbum 22-03-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma van 22 mrt.

In het programma voor a.s. Vrijdag is de wedstrijd van Manutec tegen Philipse-OH veranderd in Manutec tegen Buurtbazen.