Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 8 maart 2019. 

Ondanks dat er maar  slechts één wedstrijd werd gespeeld  !!!!! was het wel een mooie partij met veel doelpunten die uiteindelijk in het voordeel van Ploeg/Kantine  werd beslist.

Nesta Shipping/café Reckneck – Kantine Waddenhal/schilder v d Ploeg 6-8

Er was deze vrijdagavond maar 1 wedstrijd, 2 wedstrijden werden verplaatst en Manutec kwam gewoon niet opdagen. Hun teamleider had de mededelingen in de WhatsApp  groep  niet goed gelezen  Ze krijgen dan ook een reglementaire 0-5 nederlaag an e broek.

Freek Töpfer,  hier aan de bal werd ook weer eens van stal gehaald.

 

Stijn Schakenbos hier in duel met drie tegenstanders

De wedstrijd die wel werd gespeeld was leuk en er werden een hoop goals gemaakt. Kantine/Ploeg staan bovenaan en ze lieten duidelijk merken dat ze daar ook graag wilden blijven staan. De eerste kans was voor K/P maar Freek Töpfer schoot tegen de keeper. Het was leuk dat Töpfer weer terug was in Harlingen en het zou helemaal fijn zijn als hij er bleef te voetballen. Paola mistte aan de andere kant voor een helemaal leeg doel. Er werden meer kansjes gemist totdat er een misverstandje was in de K/P-defensie en dat strafte Harm ten Hoeve af 1-0. Maar ja dan is ie daar weer de ouwe meester op sien oranje skoensjes, Ralf van Hurck, heel bekeken maakte ut kerelsje 1-1. Maar weer ging de defensie van K/P in de fout en weer was daar Harm ten Hoeve die zei, hartelijk dank 2-1.  Maar toen was het toch even de beurt aan K/P, een goed uitgespeelde kans werd afgerond door Sjouke Bootie 2-2, hetzelfde gebeurde even later en was Ane Schaap de schutter 2-3, Stijn Schakenbos op snelheid 2-4 en Freek Töpfer skoot se hard die het keeper Robin Swytink alleen maar fluiten hoort 2-5. Maar ja dan dondere ze bij K/P toch even in slaap en komt Nesta/Reckneck terug. Met een bekeken schuiver maakte Ivo Wilkeshuis 3-5 en ook 4-5 kwam van zijn voet. Het begon weer te draaien bij K/P klein foutje van de keeper strafte Stijn Schakenbos af 4-6. Freek Töpfer maakte nog 4-7 maar toen moest ie vut te spiekerslaan in een of ander boeredorpke. Emiel Postmus deed nog wat terug, met links 5-7. Stijn maakte nog 5-8 en Ivo bepaalde de eindstand op 6-8.

Fotoalbum 08-03-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma van 8 mrt.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie