Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 1 maart 2019. 

Marcel Amels hier aan de bal nam met zijn vijf gemaakte doelpunten tegen Philipse de nummer 1 positie over van Silvester Feenstra op de topscorerslijst.

3e ronde Kantine bekerwedstrijden

V d Ploeg schilder/Kantine Waddenhal – Bouwvisie Friesland    8-2

Stefan Adema zet de bal voor en Anna Schaap mag afdrukken 2-0

Al na 3 minuten ronde Sjouke Bootsma en mooie pass af van Stijn Schakenbos en stond Ploeg/Kantine met 1-0 voor. Wat later schoot Ane Schaap de bal in het netje na aangeven van Stefan Adema 2-0. BF probeerde van alles kregen kansjes maar ze waren niet scherp genoeg. Vanuit de draai wist Stefan Adema, nog in de 1e helft, 3-0 te maken. Dat het niet meer werd was te danken aan de BF keeper Alkema. In de 2e helft was Ralf van Hurck wat an ut griemen en dat strafte Friso van Eyck af 3-1. En in dezelfde minuut maakte Mart v d Molen met een vliegend schot 3-2. Jammer was voor BF dat Friso van Eyck sien ogen even dicht had toen ie alleen voor ut goal stond. Ploeg/Kantine gooide er een schepje bovenop en Marcel Visser maakte 4-2, wat later stelde Marcel, Stijn Schakenbos in staat om 5-2 te maken. BF zakte wat weg en Ploeg/Kantine balde rustig door, een mooie uitgespeelde aanval ronde Ralf van Hurck af 6-2, een geweldige uithaal van Ane Schaap 7-2 en Ane maakte ook de laatste in deze wedstrijd 8-2.

Competitie wedstrijd

Broodje Nuchter – van der Meulen   6-5

Cyrus Boerman hier aan de bal maakte er drie deze keer.

BN moest winnen om niet te ver achter Ploeg/Kantine te komen staan. Beide ploegen waren aardig jong en konden elkaar goed. Vdm nam de leiding een schuivertje van Martin van Andel verdween al na 2 minuten in de touwen 0-1. BN was nog niet bekomen van de schrik toen Arjan Outhuyse (BN) met een slim puntertje 0-2 maakte. Silvester Feensta maakte 2-1, maar volgens VdM hadden ze hun keeper Panbakker vasthouden, de VAR werkte niet dus bleef het 2-1. VdM was even van ’t peerd met een intikkertje liet Arjan Outhuyse (BN) 2-2 aantekenen. Het was een leuke wedstrijd en er werd veel gescoord. Jesse Mulder ronde een mooie aanval met Remco Zandberg af  2-3. En terwiel de defensie van VdM in slaap dondert waren maakte Cyrus Boerman 3-3. Ook in de 2e helft bleef het leuk, Martin van Andel begon weer met een treffer 3-4. Arjan Outhuyse (vdM) gaf Remko Zandberg een niet te missen kans en dat deed hij ook niet 3-5. Cyrus Boerman en Sander Hartogs zorgden wederom voor de gelijkmaker. Uiteindelijk kwam  de beslissende goal kwam van de voet van wederom Cyrus Boerman 6-5.

Philipse IT – Veltman Maritiem    1-13

Philipse probeerde het wel maar Veltman was dodelijk 1-13

VM heeft nog een kleine kans om bij de koplopers te komen maar dan moeten die alles verliezen en zij alles winnen.  Nou bleek Philips deze avond niet zo’n geweldige tegenstander en konden ze met twee vingers in de neus winnen. Alhoewel aan beide kanten in de eerste minuut een dot van een kans was, Menno Bottema en Marcel Amels, maar die werden niet benut. Na 2 minuten stond keeper Johan Visser in een spreidstand [ had zeker an ut bargevangen weest] en daar verdween de bal van Marcel Amels tussendeur 0-1. Daarna had Johan Visser een aantal hele beste reddingen zo voorkwam hij een nog grotere achterstand voor zijn team Philipse. Hierna gingen de mannen van VM los Marcel Amels maakte 0-2 en Marvin Brandsma 0-3. Marcel Amels maakte nog 3 goals, Justin Attema scoorde 5 keer, Marvin Brandsma en Soulamain Snoussie allebei nog 1. En Marco Zeilmaker mocht de tegentreffer maken toen de VM mannen even de hasses ur niet bij hadden eindstand 1-13.

 

Fotoalbum 01-03-2019

Click hier voor de actuele standen en het programma per 1 mrt.

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie