Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 18  januari 2019.

Scheidsrechter Drewes Janssen legt hier aan Djan Al-Khads van de Buurtbazen in het Harlingers uit wat vijf meter inhoud.

Broodje Nuchter – Manutec    9-3

Herwin Bontes en Willem Wielinga strijden hier vol voor de bal.

De eerste 8 minuten was er niet veel aan de hand en hield Manutec aardig stand. En Sven Dijkstra scoorde en Manutec nam zelfs de leiding 0-1. Dat duurde niet lang Arjan Outhuyse haalde in een keer uit en het was 1-1. Ja en toen gingen de Nuchtere Broodsjes gewoon deur met scoren. Cyrus Boerman scoorde met een fraai hakje 2-1, Arjan Outhuyse maakte zo’n zelfde als eerder 3-1 en Nils Podt en Cyrus Boersma zetten de stand voor de wissel op 5-1. Een pass van Arjan O. ronde Herwin Bontes netjes af 6-1, Siefko Jager deed eindelijk wat terug met een geweldige Feijenoord knal werd het 6-2. Een frommelgoal van Robert v d Zee betekende 7-2, een goal van Nils Podt 8-2, pasje van Willem Wielinga op Jeroen Kuper 8-3 en Nils Podt zette de eindstand op 9-3.

Veltman Maritiem – BuurtBazen    11-1

Marcel Amels no 73 maakte er maar liefst zes van de totaal achtenveertig gescoorde doelpunten deze avond.

BB kregen de eerste kans maar helaas mistte Hans Otten die. Aan de andere kant vloog Marcel Amels ur deurheen as een pielk uut een boog en maakte 1-0. En het ging vlug want ook 2-0 kwam van Marcel z’n voet en meteen daar weer overheen knalde Marvin Brandsma raak 3-0. De mannen van de BB probeerden van alles maar ze kwamen telkens net iets te kort. Marcel Amels liet keeper verkeerde hoek induiken 4-0, een tikje van Marcel op Justin Attema betekende 5-0 en toen Justin op de paal knalde pakte Marcel weer de rebound 6-0. En nog voor de wissel wist Justin Attema er 7-0 van te maken. In de 2e helft maakte Marcel Amels nog 2, Soulamain Snoussi 1 en Justin Attema ook nog 1. De eer voor BB werd gered Abdalhak Zoundri eindstand 11-1.

V d Meulen – PoPaLo    12-2

Lowietje Quisenaerts probeerde het hier wel, maar had geen succes deze avond

Die PPL boys waren soms se in e war die voetbalden se nou en dan de verkeerde kant uut. V d M namen snel een voorsprong door een treffer van Frank Claaz Coockson 1-0. Lowietje Quisenaerts kreeg een kansje voor PPL maar in sien skot zat gien gang. Een mooie uitgooi van de v d M keeper kwam bij Arjan Outhuyse, de andere keeper Gerard Viskarre dook as een snoekbeers maar volledig in ut luchtledige 2-0. Maar toen volgde er een mooie aktie van Pieter Wesseloo en PPL kwam terug tot 2-1, het volgende schot van Pieter ging net naast. PPL wudde te aanvallend en vergaten te verdedigen en toen scoorden Jesse Mulder 3-1 en Remco Zandberg 4-1. In de 2e helft gingen de mannen van v d M gewoon door. Het was weer Jesse Mulder die wist te scoren 5-1, Arjan Outhuyse maakte 6-1, Remco Zandberg 7-1, Bas Helffrich 8-1 en zo ging het wat door. Het werd een walk over, voor v d M scoorden nog Remko Zandberg 1x, Patrick v d Waard 1x, Bas Helffrich 1x en Coockson 1x tegen scoorde nog Brain Visser 1x eindstand 11-2.

Nesta Shipping/cafe ReckNeck – Bouwvisie Friesland    4-6

Ivo Wilkeshuis en Friso van Eijck gaan hier vol voor de bal dit allen onder toeziend oog van scheidsrechter Peter van der Veer.

Twee aanvallende teams die pas na 9 minuten wisten te scoren maar verrassend nam Nesta de leiding door Tobias ten Hoeve 1-0. Maar aan de andere kant was Kees Knier jr in vorm, na een mooie schijnbeweging maakte hij 1-1 en met een droge knal bezorgde hij BF de leiding 1-2. Nesta kregen een strafschop maar helaas mistte Tobias ten Hoeve die, keeper Alkema stopte de bal. Meteen daarna joeg Siebe Lutgendorff de bal wel hard in de touwen 1-3. Nesta vochten terug as leeuwen en Ivo Wilkeshuis maakte 2 mooie goals 2-3 en 3-3. En Nesta kwam voor, Harm ten Hoeve wist hard 4-3 te scoren, het werd spannend. BV zette keeper Tjerk Bekius onder druk maar die deed het keurig. Totdat Kees Knier jr een dikke vette punter losliet en die hing wel 4-4. En toen keeper Bekius en bal los liet strafte Siebe Lutgendorff dat af 4-5. Met nog een minuut te spelen vloog Friso van Eijck door de defensie en maakte 6-4. Dat was meteen het einde van deze leuke wedstrijd met twee uitstekende keepers.