Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 21 september  2018.

Brian Zeilmaker dinkt hier dat i aan een touwtrekwedstried met doet. Scheidsrechter H. Jager beloond deze aktie dan oek terecht met geel.

Fotoalbum 21-09-2018

Nesta Shipping/Cafe Reck Neck – Van der Meulen    3-3

Paola Massaglia was deze avond op schot met drie treffers

De eerste 8 minuten was er een hoop heen en weer gevlieg zeker door de jonge ploeg van v d Meulen. Maar de defensie van Nesta/Reck Neck stond onder leiding van veteraan Tjeu Visser goed op sien plak. Maar langzaamaan werden de aanvallen aan beide kanten gevaarlijker maar het duurde tot een minuut voor de wissel dat Paola Massaglia de score opende voor Nesta/Reck Neck 1-0. In de 2e helft was er weer spanning toen Frank C Coockson de gelijkmaker produceerde 1-1. En het werd ook 1-2 want toen de keeper de bal losliet was Jesse Mulder er als de kippen bij om dat af te straffen. De Reck Necken waren even van ut peerd helemaal toen Remco Zandberg ook nog eens 1-3 maakte. Er kwamen kansen voor de Reck Necken maar wat griemden die lui daar met om, waardeloos. Gelukkig hadden ze nog Paolo Massaglia in de ploeg en die lag ze wel binnen 2-3 en 3-3. Ze hadden zelfs nog kunnen winnen maar het bleef een gegriem met die kansen.

RCM/Administratie – Bouwvisie Friesland    2-4

Brian Zeilmaker probeert hier Friso van Eyck van zijn sportbroek te ontdoen.

Twee zeer aanvallende ploegen en dat is altijd leuk om te zien. BF hadden wat jonge spelers en dat is goed voor de toekomst. RCMA kreeg in het begin mooie kansjes maar o.a. Sander Zeilmaker mistte nogal eens. Het was elkaar even aftasten het werd gevaarlijk toen Kees Knier jr een vrije trap mocht nemen maar de keeper stond in de weg. Keeper Alkema hield RCMA nog in de race maar in de 14e minuut schoot Friso v Eyck de bal op de lat en via de rug van Alkema was het toch raak 0-1. En een verwoestende uithaal van Friso trof ook de roos 0-2 en een combinatie met Friso ronde Mart v d Molen goed af 0-3. En de mannen van RCMA stonden erbij en keken erna. Jasper de Jong mistte voor open doel dus werd het weer niet 1-3, wel toen Sander Zeilmaker ver in de 2e helft wel de juiste richting koos. Maar terwijl RCMA aanvielen was daar ineens Hidde Hiemstra die na een uitval 1-4 maakte. Jasper de Jong wist toch nog een bal tussen ut houtwerk te frommelen eindstand 2-4.

Friesland Direct – PoPaLo    11-4

Nieuwenburg en Breimer volle bak

PPL coach Keimpema had of beld die kon niet met sien kleine billugje in e harde wien opkomme. Ja en dan staat die keeper Gerard ‘Viskarre’ Rutten te kiepen as een leeuw en dan tikt sien Portugese maat, Efan van Sertima de bal oek nog in sien eigen goal 1-0. Een schot van Niels Outhyuse werd katachtig gered door die Viskarre, ut duurde trouwens wel een half voor ie weer overeind was. Salan PPL wist met een mooi lobje toch nog 1-1 te maken dat was een verrassing.  Daarna gingen de mannen van  FD los Jorge Pirez met een mooi schot 2-1, Johan Janssen mistte eerst 2 x maar maakte toen toch 3-1 en 4-1. Het werd 5-1 maar toen wist Salan de stand nog wat dragelijker te maken 5-2. Toen sloegen de mannen van FD toe kreeg keeper Viskarre hast een bochel van ut ballen uut ut net hale die sien teugenstanders urin ketsten. Albert Nieuwenburg 1, Johan Janssen 1, Klaas Bouma 2, Aziz Yousel 2 het was Vlottes die in eigen doel schoot en Efan Sertima schoot ook nog een in het vijandelijke doel 11-4.

Oosterhof/Holman – Broodje nuchter    3-5

Sico van der Bij demonstreert hier een potje Judoka.

Broodje Nuchter begon aan te vallen maar ut kien van Tonny en Nel, Arjan Outhuyse mistte de eerste dikke kans. Vervolgens vergriemde Sylvester Feefstra er ook een, na 10 minuten tikte Herwin Bontes een pass van Sylvester Feefstra wel binnen 0-1. Twee minuten later had Arjan Outhuyse oek deur waar de goal stond en hoppa ut was 0-2. Jurre Baarsma omspeelde de OH keeper Dirk Alkema maar die herstelde zich vliegensvlug. Good Old Sicco v d Bij gooide er een ouderwetse solo tegenaan en met succes 1-2. In de 2e helft schoot Arjan Outhuyse op de paal maar de rebound was voor Sylvester Feenstra 1-3. Maar OH bleef goed volgen een weer was Sicco v d Bij de schutter 2-3. Ur was een hoop heen en weer gevlieg en zo kon er ook een scrimmage voor het OH doel ontstaan, en daar gaf Arjan Outhuyse het laatste tikje 2-4. Terwijl de mannen van Broodje Nuchter even sliepen maakte Sietse Sytema 3-4 en was het weer spannend. Toch was de laatste tik voor BN en besliste Sylvester Feenstra de wedstrijd 3-5.