Standen, uitslagen en programma  Anna Casparii / Pizzeria Pompeï competitie van 14 september  2018. 

Team Van der Meulen  ( nieuw ) start meteen met een overwinning op ZWF/Poelstra 

Fotoalbum.

Click op de link voor de foto`s van deze week

Competitie

Van der Meulen – ZWF/Poelstra    4-1

Lemstra gliet hier onder uut op sien skoenen van benanenleer

Van der Meulen is een nieuwkomer in deze Anna Caspari/Pizzeria Pompeï competitie en dat is altijd leuk. Zij kregen ook de eerste dikke kans maar helaas zag Remco Zandberg zijn eerste schot via de onderkant lat het veld weer in vliegen. En de lat rake is al moeilijk genoeg maar niet voor Remco die flikte dat nog een keer. ZWF/P moesten duidelijk even in het juiste ritme komen, ze hadden nogal wat neie speulers antrokken en dat mut altied even wenne. Na 13 minuten had Remco Zandbergen eindelijk in e gaten dat een bal op e latte niet telde, dus joeg ie um nou maar in e touwen 1-0. Verder gebeurde er niet veel in de eerste helft, de 2e helft werd wel wat beter. Van der Meulen werd sterker en het was Arjan Outhuyse die 2-0 maakte, even kwamen de mannen van ZWF/P terug door een mooie treffer van Ayhan Yildiz 2-1. Tien seconden later was Frankie Claus Coockson attent en besliste de wedstrijd 3-1. Vlak voor tijd bepaalde Peter Zuiderhof de eindstand op 4-1.

Manutec – Veltman Maritiem    3-10

Frank Pietersma Nr. 33 haalt uit, doelman Visser is kansloos, 0-1 Veltman Maritiem.

Twee ouwe bekende teams die er vanaf het begin lekker tegenaan gingen. Wel bleek na een tijdje dat VM toch de wat betere ploeg was en ze scoorden wat gemakkelijker. De 1-0 kwam van Frank Pietersma die een mooie aanval afrondde, vervolgens onderbrak Marcel Amels een aanval ging alleen door en tikte 0-2 binnen. Ja en die jongens van Manutec wilden wel maar ze konden gien openingkje viene in de VM defensie. Een lange bal op Kevin Hobgen ronde hij zeer netjes af 3-0 en Soulamon Snoussi maakte 4-0. Beide keren was keeper Johan Visser volstrekt kansloos. In de 1e helft maakte Frank Pietersma nog 5-0 en bleven de mannen van Manutec maar zoeken om het gaatje bij VM. Bij VM stond Marcel Amels wel heel erg op  scherp hij scoorde nog 5 keer en tegen scoorden Bouwe v d Veen en Jelmer Wolda en Lennie Tijsen wist nog een bal en sien eigen goal te griemen, eindstand 3-10.

Buurt Bazen – Philipse It    5-4

Philipse-IT probeerde het wel maar de BuurtBazen trokken uiteindelijk aan het langste eind.

Vorige week verloren de Buurt Bazen nog maar toen kon je al zien dat de mannen wel kunnen ballen. Nu wist Hassan Almalla al snel een bal op de paal te schieten. Maar het spel bleef wat matig en er waren weinig kansen, voor beide ploegen. Na 13 minuten kwam Menno Birruma plotseling alleen voor de keeper, hij skrok um lam maar scoorde wel 0-1. En toen Menno even later een fraai een tweetje afrondde stonden de Buurt Bazen met 0-2 achter. De BB probeerden van alles maar nog in de 1e helft belande een inzet van Mohammed Daher op de paal. En direct in de 2e helft herhaalde hij dat nog een keer, ook een beetje pech dus. Aan de andere kant vloog een schot van Niels de Lange wel degelijk in de bovenhoek 0-3 en ook een solo van Niels ronde hij bekeken af 0-4. En de jongens van BB dan, nou die waren inmiddels ook wakker geworden. Hassan Almalla sneed fraai door de defensie en hoppa het was 1-4. Even later stelde Hassan zijn maat Frank Buukhuzen in staat om te scoren en hij deed dat ook 2-4. Een schot van Mohammed Daher vloog er nu wel in 3-4 en uit de draai maakte Hassan Almalla 4-4 gelijk. De mannen van Philipse waren zo in de war dat ze Hassan Almalla helemaal vrij lieten ja en dat was niet slim hij scoorde de winnende 5-4. Een beetje lullig voor Philipse maar het was een mooie wedstrijd om naar te kijken.

KantineBeker

Kantine Waddenhal – RCM Administratie    3-2

Ralf van Hurck probeert het nogmaals van afstand echter deze keer no score.

RCMA had Jasper de Jong als nieuwe speler ingelijfd, seun van Johan de Jong voormalig vedette bij de RKvv Robur. Jilke Alkema speelde weer bij de Kantine en daar had hij ooit ook al eens gespeeld. Het was RCMA keeper Ronald van Riet die ut eerst plat op sien billug moest om een doelpunt te voorkommen. Over en weer waren er kleine kansjes maar erg soepel liep het nog niet. Totdat de ouwe meester Ralf van Hurck de bal ergens op de middellijn kreeg, zijn verrassend schot deed het net bollen 1-0. Toen daarna keeper van Riet fout uitverdedigde wilde Michel v d Ploeg dat afstraffen maar zijn bal vloog op de kruising. RCMA werd wat sterker en vlak voor de wissel belande een pass van Rene Metz bij Jasper de Jong en hij maakte 1-1. Een mooie pass van Ralf van Hurck op Jilke Alkema werd door de laatste volledig verknoeid. Aan de andere kant had Niels Outhuyse weer een goeie actie en natuurlijk met links maakte hij 1-2. Ondanks dat het niet liep bij de Kantine knalde Ralf van Hurck toch nog een bal op de lat. De Kantine begon druk te zetten en vanaf de zijlijn roste Matheus IJpe 2-2 in de touwen. RCMA moest verdedigen en de mannen van de Kantine werkten as Belgiese trekpeerden. En dat had succes vlak voor tijd drukte Matheus IJpe de winnende over de lijn 3-2 voor de Kantine.

Stand: 2018-19 per 14 sept.

  Team WG WI GL VL PU DV DT DS
1 Broodje nuchter 1 1 0 0 3 13 1 +12
2 Friesland Direkt 1 1 0 0 3 10 1 +9
3 Veltman Maritiem 1 1 0 0 3 10 3 +7
4 Bouwvisie Friesland 1 1 0 0 3 7 3 +4
5 Van der Meulen 1 1 0 0 3 4 1 +3
6 BuurtBazen 2 1 0 1 3 6 14 -8
7 Oosterhof/Holman 0 0 0 0 0 0 0 0
8 Ploeg/Kantine 0 0 0 0 0 0 0 0
9 RCM Administraties 0 0 0 0 0 0 0 0
10 Philipse-IT 1 0 0 1 0 4 5 -1
11 ZWF/Poelstra 1 0 0 1 0 1 4 -3
12 PoPaLo 1 0 0 1 0 3 7 -4
13 Manutec 1 0 0 1 0 3 10 -7
14 Nesta Shipping/Cafe Rekneck 1 0 0 1 0 1 13 -12
Doelp. Spelers Aantal
Friso v. Eijck (Bouwvisie Friesland) 5
Marcel Amels (Veltman Maritiem) 5
Silvester Feenstra (Broodje nuchter) 5
Johan Janssen (Friesland Direkt) 4
Hassan Almalla (BuurtBazen) 3
Arjan Outhuyse (Van der Meulen) 2
Bouke Zuiderhof (Friesland Direkt) 2
Cijrus Boerman (Broodje nuchter) 2
Djan Al-Khads (PoPaLo) 2
Frank Pietersma (Veltman Maritiem) 2

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie