Programma slotavond seizoen 2017-18

Foto, Wiebe van Dijk tijdens de uitreiking van de naar hem genoemde trofee.

Aanstaande vrijdag 25 mei is al weer de laatste speelavond van de Meromar Seafoods competitie seizoen 20017-18.

Er zullen deze avond een viertal wedstrijden worden gespeeld, waaronder twee promotie/degradatie  wedstrijden die zal gaan tussen de nummers 7 en 8 van de A-Poule tegen de nummers 2 en 3 van de B- Poule, de finale van de KantineBeker tussen Bouwvisie Friesland en de Kantine Waddenhal en de wedstrijd om de Sip Luxwolda beker waarom zal worden gestreden door de teams van RCM Administraties en Veltman Maritiem. De Sip Luxwolda ( aangeboden door Jacob-20 ) is ook een wisselbeker net zoals ook de KantineBeker en de Flip Cornelisse bokaal. Verder zal Wiebe van Dijk  de WvD-Troffee overhandigen aan een door het bestuur van Exstador gekozen eventuele ”sportieve” prestatie.  Deze trofee is in het verleden ooit aangeboden ( 2001 ) door Visser ATR. En doet dus dit jaar al voor de 18e keer dienst. Verder zal deze avond worden opgeluisterd met een stukje levendige muziek door een mystery gast.  Het is dit jaar helaas de laatste keer dat de competitie onder de naam van Meromar Seafood wordt gespeeld, want de sponsor heeft te kennen gegeven dat het na een viertal jaren tijd is voor wat anders, onze zeer gewaardeerde dank nog daar voor. Hoe het aankomende seizoen er zal gaan uitzien wat betreft de sponsornaam is op dit moment nog niet bekend, maar misschien wordt dat nog wel opgelost.  

Het programma voor deze avond is als volgt.

Vr.  25 mei.  Finale avond    
19:00 Manutec Philipse-IT Prom/Degr.
19:40 RCM Administraties Veltman Maritiem SL.Beker
20:20 Kantine Waddenhal Bouwvisie Friesland KantineBeker
21:00 ZWF/Poelstra  Friesland Direkt Prom/Degr.

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie