Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods competitie van 2 maart  2018.

Tetze Helvrich had sien  bril maar ophouden dit voor een beter sicht, dacht ie. Maar ja het doel van tegenstander kreeg ie hiermee nou niet bepaalt skerp  in  ut vurzier.  No score dus voor hem deze avond.

Kantine Waddenhal – Oosterhof/Holman    6-6

Scheids, hij is wel 2 meter en ik ben maar klein.

Ut leek wel at die mannen van OH gember in hun kont hadden want die vlogen as speren uut de startblokken. Sicco v d Bij ontfutselde een de bal en uit de draai maakte hij 0-1. Meteen daarna een schot van Stijn Schakenbos tussen iedereen door 0-2. Aan de andere kant kregen Freek Töpfer en Michel v d Ploeg een mooie kans maar misten. En toen was er een uitval van OH en maakte Stijn Schakenbos 0-3. Even reageerde de Kantine goed en tikte Freek Töpfer 1-3 binnen. De aanvallen gingen nu op en neer maar OH stond scherper Brent de Groot maakte 1-4 en Sicco v d Bij zette Chris Sytema vrij voor doel en hoppa het was 1-5. Met een afstandsschot deed Ane Schaap weer wat terug 2-5. In de 2e helft gingen de mannen van de Kantine er plat voor. Ik bin wel 40 jaar maar nog lang niet op, riep Michel v d Ploeg en scoorde 3-5 en ook een pasje van Schaap ronde de 40 jarige keurig af 4-5. En toen Schaap ook nog Freek Töpfer vrij voor doel zette was het 5-5. Maar meteen had Brent de Groot een antwoord klaar 5-6, het spel vloog op en neer en aan de andere wipte Freek Töpfer 6-6 binnen. Die stand bleef en dat was gezien deze leuke wedstrijd ook wel een terechte stand.

Kroon Multi Service – RCM Administratie    2-8

Sander Zeilmaker 5 x raak deze avond

Het was eerst even aftasten want de tegenstanders kennen elkaar natuurlijk door en door. Echt gevaarlijk werd het dan ook niet ut was wat gegriem op e midden. Een kansje was er in de 6e minuut voor Arjan Outhuyse maar zijn hakbal ging op de paal. In de 8e minuut ging KMS in de aanval, die werd afgeslagen en Coocky Coockson gaf Sander Zeilmaker een niet te missen kans 0-1. En die Sander had deze avond een gouden puntsje heel listig maakte hij ook 0-2. Een puntertje van Yassin verraste keeper Panbakker 0-3.  Nu eindelijk wist Arjan Outhuyse het net wel te vinden en kwam KMS terug tot 1-3. In de 2e helft was het snel 1-4 toen Coocky Coockson en mooie combinatie afrondde met Niels Outhuyse. Sander Zeilmaker ging weer even los en maakte 1-5, 1-6 en 1-7. Robert v d Zee deed wat terug hij nam de bal goed met op sien hasses en scoorde 2-7. En met nog 50 seconden te spelen bepaalde Yassin de einstand op 2-8.

PoPaLo – Nesta Shipping    3-7

Kom op seun, het is gien sit-voetbal, de leist de hele avond al op e grond.

Peter Faber was wel heel erg enthousiast 2 keer vloog ie se hard achter een bal an en 2 keer viel ie plat op sien vreet. En het viel op dat Eelco v d Schaaf wel vaak op doel van die Viskarre schoot, maar die keerde alles althans van Eelco. Een knal met het linkerbeen van Emiel Postmus was keeper Viskarre Rutten te machtig 0-1. Maar als Tjeu Visser zelfs bij je scoort, 0-2, dan mag je wel in training als keeper zijnde. Ook een schot hast vanaf de achterliene van Paolo Masaglia  was de keeper te machtig 0-3 maar Eelco had nog steeds niet scoort. Een fraai hakje van Norbi Helik belande op de paal en rolde er via ut hout urin 1—3, keeper Bekius zocht um ut hompeskompus om die bal. Na wat hakke en teen werk maakte Norbi ook nog 2-3. Voor Nesta mistte Paolo Masaglia een kans en dat deed Lowie Quisenaerts voor PPL, allemaal mooie Friese namen. Nesta ging door Tjeu Visser maakte 2-4, Sjoerd ten Hoeve 2-5,