Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods competitie van 23 februari  2018.

Freek Topfer springt hier toch echt wel wat hoger dan kleine Klaas ” waarvan bekend is dat ie oek heel good kan springe. ”

Kantine Waddenhal – Friesland Direct    6-2

Doelpunt Kantine Waddenhal in de maak

Het begon met een pegel van Stefan Adema op het FD doel maar daar stond Johannes Visser en die ging plat op sien billug en voorkwam een goal. Het spel golfde mooi op en neer en er waren enkele mooie schoten op doel die werden gepakt door de beide keepers. Toen ineens een uitval van de Kantine en dan is een Freek Töpfer natuurlijk levensgevaarlijk en hij scoorde dan ook 1-0. Het lukte FD nog niet om het net de doen bollen, de Kantine wel weer. Dit keer was het de onnavolgbare Ralf van Hurck die keeper Visser passeerde 2-0. Nou weet ik niet waar Albert Nieuwenburg traint maar hij scoort de laatst

Doelpunt Kantine Waddenhal kan genoteerd worden

e tied nogal us een doelpunt. Dit keer kwam hij vrij voor de keeper en bekeken maakte Albert 2-1. Nog voor de wissel probeerde Freek Töpfer het van afstand en de bal was se hard keeper Visser brande sien klauwen ur hast an 3-1. In de 2e helft brak Drewes Janssen door hij kwam alleen voor keeper Hessel Zuiderhof maar die gooide sien olimpiese billug voor de bal en voorkwam een doelpunt. Nou even nergens om maar volgens mij had sien oudere broer Johan um maakt. Een schot van Stefan Adema vloog via Albert Nieuwenburg binnen 4-1, Albert maakte dat meteen weer goed en scoorde 4-2. Stefan Adema schoot van afstand raak 5-2 en Ane Schaap tik takte alles voorbij en bepaalde de eindstand op 6-2.

Veltman Maritiem – Oosterhof/Holman    2-3

Doelpunt Snoussi schiet raak, alleen  voeten zichtbaar 2-2

Beide partijen leken aardig tegen elkaar opgewassen al wisten de mannen van Veltman wat sneller het net te vinden. In de 3e minuut al kreeg Sietse Sytema een mooie kans en die wist hij zeer bekwaam af te ronden 1-0. OH ging op jacht maar de kansjes die ze kregen werden min of meer om zeep geholpen. En weer deed Veltman dat beter en prachtig schot van wederom Sietse Sytema vloog stief in ut kruus 2-0. Het werd tijd voor OH en de mannen gingen los een mooie pass van Frank Pietersma bereikte de vrijstaande Saloumain Snoussi en die ronde dat natuurlijk keurig af 2-1. In de 2e helft bleef OH zoeken naar de winst en het lukte Veltman niet meer om het doel te vinden. Saloumain Snoussi begon aan een solo hij passeerde ut hele zootsje en wist oek nog netjes te scoren 2-2. Het werd nu vechten voor de volle winst en beide ploegen gingen er tegenaan. Maar ja dan heeft OH nog altijd de slimme en balvaste Sicco v d Bij in de ploeg. Hij werd aangespeeld draaide zich mooi vrij en scoorde fraai 2-3. Keeper Steert van Veltman moest nog een keer languut om een treffer van Snoussi te voorkomen maar het bleef 2-3 voor OH.