Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods competitie van 16 februari  2018.

Met nog slechts 2 seconden op de klok wist Mark de Rooy toch nog de eretreffer  binnen te schieten, Eerdere pogingen stranden steeds op paal en lat. maar liefst vijf keer alleen al aan de kant van Manutec .  Nesta vond 1 maal wel voldoende.

Bouwvisie Friesland – Kantine Waddenhal    6-2

Lutzen Smits zorgt weer voor de aansluiting, 1-1.

Het leek allemaal goed te gaan voor de Kantine want binnen de minuut joeg Stefan Adema 0-1 al in de touwen. Drie minuten later was het al weer 1-1 door een treffer van Lutzen Smits. Helaas voor de Kantine vloog een mooie stiftbal van Stefan Adema net over de lat.

Friso van Eijck hier aan de bal was drie maal trefzeker deze avond.

Na 12 minuten was er eindelijk weer een slimme actie nu van Rob v d Woord en kwam BF met 2-1 voor. De Kantine kreeg voor de wissel nog 2 dotten van kansen maar de jongkjes hadden de hasses ur niet bij en mistten. Drie minuten in de 2e helft een snelle aanval van BF voor het doel langs en Friso van Eijck tikte de bal binnen 3-1. Friso van Eijck maakte ook 4-1 en de Kantine stond erbij en keek erna ze waren niet vooruut te branden. BF ging gewoon door Lutzen Smits maakte 5-1 en 6-1 kwam van de voet van wederom Friso van Eijck. Van armoede moest Ruben Kalkhuis nog in eigen doel schieten om toch nog een goal te maken voor de Kantine 6-2. Ut veule gevlieg van BF brak de Kantine op ook al omdat ze maar 1 wissel hadden en BF maar liefst 3.

Nesta Shipping – Manutec    5-1

Frank Seinen wud hier even tussen twee man in getorpedeerd.

Bouwe v d Veen zette bijna Manutec op 0-2 voorsprong maar de twee kansen gingen net naast en dat telt niet. Aan de andere kant wist keeper Jurgen Hallink 2 keer formidabel te redden maar de inzet van Paolo M. was hem toch te machtig 1-0.

Ook Harm ten Hoeve wud hier even gelanseerd.

Tot de 12e minuut werd er wat heen en weer gehobbeld tot M de Schiffart de vrijstaande Harm ten Hoeve bereikte en sien inzet keutelde verrotte langzaam de goal in 2-0. In de 25e minuut werd pas weer gescoord, een afgemeten inzet van Tjeu Visser vloog in de uiterste rechterbenedenhoek 3-0. Bouwe v d Veen had het geluk niet mee, dit keer ketste zijn bal op de paal. En verder deed Manutec toch niet veel de scherpte hadden ze in ieder geval thuus legge laten. In de 28e minuut en pass van Harm ten Hoeve op de wel heel erg scherp spelende Tjeu Visser en hij raakte weer de roos 4-0. Een minuut later wist Harm ten Hoeve zelf te scoren en werd het al 5-0. Ook Mark de Rooy raakte voor Manutec de paal, ut zat de jongkjes oek niet met want 2 tellen later raakte Bouwe v d Veen oek weer de paal en de Rooy deed dat oek nog een keer. Twee seconden voor tijd wist Mark de Rooy toch nog de eer te redden 5-1.