Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods competitie van 27 oktober 2017.

Coach Tony Outhuyse skreeuwt um hier de longen uut ut lief, maar helaas zéro points.

Bekerwedstrijd

Nesta Shipping – ZWF/Poelstra 4-3

Jeffrey Siccama haalt uit, doelman Tjerk Bekius knippert alleen maar met de ogen.

Het team van leider Scheffer begon goed aan de wedstrijd. Matthieu Visser was dan ook de eerste die de score wist openen, 0-1. Emiel Postmus liet ook even van zich horen en dat resulteerde wederom in een  doelpunt voor Nesta, 2-0. ZWF kon hier in de eerste speelhelft vooralsnog geen antwoordt op geven dus mocht men gaan wisselen met een kleine achterstand.  Na de wissel wist Jeffrey Siccama weer voor enige aansluiting te zorgen door de 2-1 binnen te schieten, maar de vreugde was van korte deur want ja hoor daar was ie weer M. Visser en het verschil was weer twee, 3-1 ZWF gaf het nog niet op en het was wederom Siccama die verrassend  voor doelman Tj. Bekius de 3-2 liet noteren. Saleh  Nued  deed hierna ook hierna ook even een duit in het zakje en het stond weer gelijk, 3-3. Toch moest er een winnaar komen en die eer viel  deze avond Emiel Postmus te beurt en hij leek hiermee dan ook af te gaan stevenen op de titel mach winnaar van de wedstrijd. ZWF probeerde het nog wel maar Nesta maakte geen haast meer en liet de deur achter goed op slot, dus Nesta door naar de tweede bekerronde.

 

Wedstrijden A-Poule.

Oosterhof/Holman – Veltman Maritiem 5-5.

Brent de Groot schiet raak doelman Vincent v.d. Werf moet capituleren.

Het was al vrij snel raak voor Veltman, een schot van afstand en Lenny Tijsen en de 0-1 was een feit. Ook Kevin Hobgen wist even later voor Veltman raak te schieten en men mocht inmiddels de 0-2 laten noteren. Toch wist Oosterhof ook uiteindelijk het net te vinden door Brent de Groot, 1-2. Dit was echter van korte duur, Frank Pietersma stoomde op “ zevenmijlslaarzen naar voren” en wist het verschil weer op 2 doelpunten te zetten, 1-3. Dit zou teven de ruststand blijken. Na de wissel was het wederom de Groot die op aangeven van Stein Schakenbos de 2-3 wist te maken. Het ging op en neer en Soulaiman  Snoussi wist ook zijn bijdrage te leveren, 2-4. Maar daar was hij weer Brent de Groot die door twee maal op rij wist te scoren en het was weer gelijk, 4-4. Ook Marcel Amels wist nog een bijdrage te leveren voor zijn team waar bijna allen één doelpuntje wisten mee te pikken, 4-5. De grote man deze avond was toch wel Brent de Groot want ook de 5-5 zou van zijn voet komen en zodoende wist hij alle doelpunten van O/H voor zijn rekening te nemen, waar V/M daar 5 man voor nodig had.

RCM Administraties – Kroon Multiservice 5-2

Volop strijd tussen de Administrateurs en de Servicekanonnen

RCM Begon goed aan de wedstrijd en wist in het eerste gedeelte van de partij dan ook op een 2-0 voorsprong te komen door Sander  Zeilmaker. Hierna lieten de administrateuren het even liggen en klopten de Servicekanonnen dan ook even aan de deur met eveneens twee doelpunten op rij, ditmaal gescoord door Arjen Outhuyse en zo stond het toch weer gelijk, 2-2 en dit was teven de wisselstand. Na de rustpauze was het scorend vermogen alleen nog weggelegd voor het team van RCM en mocht KM lijdzaam toezien hoe dat de tegenstander  de score met regelmaat van de klok verder mocht opvoeren naar 5-2 dit door achtereenvolgens Rene Metz, Brian Zeilmaker (Jzn) en zijn neef Sander Zeilmaker (Gzn) die hierdoor zijn derde doelpunt van de avond wist te maken en men zodoende de partij kon afsluiten met een overwinning voor RCM  na een ruststand van Two – Two.

 

 

Fotoalbum 27-10-2017.

Standen, topscoorders top 10 per 28 oktober.

Meromar Comp. A-Poule 17/18

  Team PL WI DR LO PO GS GA GB
1 Kantine Waddenhal 3 2 1 0 7 17 9 +8
2 Bouwvisie Friesland 3 2 0 1 6 13 8 +5
3 Friesland Direkt 3 2 0 1 6 12 10 +2
4 Kroon Multiservice 4 2 0 2 6 12 13 -1
5 RCM Administraties 4 2 0 2 6 14 17 -3
6 Veltman Maritiem 4 1 1 2 4 17 17 0
7 Philipse-IT 3 0 2 1 2 7 14 -7
8 Oosterhof/Holman 4 0 2 2 2 13 17 -4
Goals Top 10 Meromar Comp. A-Poule 17/18

Speler Doelp.
A. Schaap. (Kantine Waddenhal) 8
B. de Groot (Oosterhof/Holman) 7
A. Outhuyse (Kroon Multiservice) 5
M. Amels (Veltman Maritiem) 5
N. Outhuyse (RCM Administraties) 5
S. Zeilmaker (RCM Administraties) 5
F. v. Eyck (Bouwvisie Friesland) 4
R. v.d. Stap (Philipse-IT) 4
S. Schakenbos (Oosterhof/Holman) 4
S. Snoussi (Veltman Maritiem) 4

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie