Wedstrijdverslagen, foto’s KantineBeker 1/4 finales  van 14 april 2017.

Wedstrijd De Bock Comp. – Veltman Mar. 4-2 ongeldig verklaard wegens ongerechtigde speler aan de kant van de Bock. Uitslag omgezet naar  0-5 voor Veltman.

Fotoalbum 14-04-2017

Kantine Waddenhal bekerwedstrijden

Manutec – PoPaLo    6-2

W

Norbi probeert het hier wel, maar de doelman van Manutec is eerder bij de bal.

PPL had gien wissels die anderen zaten op ut sint Pieterplein in Rome naar de paus te luusteren, ze wudden oek nog bedankt voor de bloemen. Ze moesten dan ook vanaf het begin verdedigen en loeren op een snelle counter. Manutec kon de aanval opzoeken en dat deden ze ook. Toch werd er niet gemakkelijk gescoord, ja Koen Attema maakte wel een frommelgoal in de 1e helft 1-0. PPL kwam maar moeizaam voor de goal en waren ze daar dan werden de kansjes niet benut. Een minuut of 8 voor de wissel was er wel een vliegend schot van Mark de Rooi en die hoorde keeper Rutten alleen maar fluiten 2-0. Bouwe v d Veen was ook weer terug bij Manutec na een lange en zware blessure. In de 2e helft maakte Anne Alberda een wonderschoon doelpunt en was het 3-0, vervolgens ronde Lowie Quisenaerts een mooie aanval af en werd de stand verkleind naar 3-1. Direct daarna was er al weer een antwoord van Anne Alberda en werd het 4-1. Willem Wielinga tikte 5-1 binnen en Jurjen Breimer deed nog wat terug 5-2. Pim Attema bepaalde de eindstand op 6-2 en Manutec bekert dus door.

Oosterhof/Holman – Taxi Harlingen    1-5

Geert Jan de Groot wordt hier even vakkundig neergelegd door een Taxi medewerker.

Al meteen in de beginfase sneed Godith Attema door de defensie heen als een warm mes door de zachte boter en maakte hij even zoveel doelpunten voor Taxi 0-2. Een schotje vanaf de zijkant van Stijn Schakenbos leek een gemakkelijke prooi voor de keeper maar de bal rolde onder hem door 1-2. Het spel ging een beetje op en neer maar Taxi had het beste van het spel. En toen R Postma zich mooi vrij speelde kon hij simpel 1-3 binnen tikken. Een fraaie lob van Godith Attema over de keeper betekende 1-4 en dat nog in de 1e helft. In de 2e helft kreeg OH wel kansen maar daar sprongen ze wel heel slordig mee om en Nick Hoogeveen stond goed te keepen. De uitslag leek groot maar dat was iets geflatteerd want OH was zeker niet veel minder. Toen R Postma er 1-5 van maakte was het natuurlijk helemaal over en uit en gaan de mannen van Taxi Harlingen ook naar de volgende bekerronde.

De Bock computers – Veltman Maritiem 4-2  ( 0-5 onger.speler )