Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods competitie van 3 februari 2017.

Balletje hooghouden,  Soulaiman Snoussi en Mark de Rooy vermaken hier even het publiek met deze actie.

Wedstrijden B poule

De Zwaan – de Loods    10-0

IMG_9112

Jorik Erents bijna in een spagaat, maar kan niet voorkomen dat de Zwaan weer een treffer maakt.

DE Loods is duidelijk nog niet in vorm maar de jongens doen er alles aan om een goed resultaat te behalen. En ze hieden de stand lang op de nul maar toen de eerste treffer viel toen geloofden ze ut wel. Dit keer duurde het maar liefst 15 minuten voordat de eerste goal viel. En de ellende was dat Jelmer Brouwer het leer oek nog in eigen goal lepelde 1-0. De Loods kreeg ook een dot van een kans maar met een katachtige sprong voorkwam de Zwaan keeper dat. Toen was het de laatste 4 minuten prijsschieten Hidde van Enkhuizen 2-0, Jeffrey v d Werf 3-0, Klaas Bosma 4-0 en Jeffrey v d Werf 5-0. In de 2e helft mistte de Zwaan een paar prachtige kansen, die konnen hast niet mis. Toch werd het nog snel 8-0 door Klaas Bosma, Feffrey v d Werf en Hidde v d Zee. Weer kreeg de Loods een mooie kans en nu was het Stefan Erents die leek te scoren, hij haalde verwoesten uit maarrrrrr de bal schuurde over de lat. Hidde v d Zee en Stefan Kooistra bepaalden de eindstand op 10-0.

De Bock Computers – Poelstra ZWF    4-3

Jeffrey

Jeffrey Siccama, Poelstra ZWF wordt hier even een beentje gelicht. tegen de Bock.

Een topper in de B poule, beide ploegen stonden op een gedeelde 1e plaats. En het werd een partij waar zo nu en dan het vuur afvloog. Veel doelpunten vielen er niet maar ze speelden toch erg aanvallend. Na 6 minuten speelde Niels Podt zich vrij en haalde verwoestend uit 1-0. Die voorsprong duurde maar een tel want toen had Willem van Heemskerk de gelijkmaker er al ingetikt 1-1. Verder gebeurde er, ondanks de inzet, weinig in de 1e helft. Direct in de 2e helft zette Jelle Kroes zien gouden puntsje teugen de bal en stonden de Bocken weer voor 2-1. Poelstra kreeg zeker wel kansen maar zelfs alleen voor de keeper kregen ze de bal er niet in. De Bock wel en speciaal Marco de Boer, bekeken tikte hij 3-1 binnen en 4-1 kwam ook van zijn voet. Hier schrokken de mannen van Poelstra wel van en ze wudden wakker. Met veel inzet wist Etienne Oostrom de stand terug te brengen 4-2. En Bas Koster bracht de spanning helemaal weer terug en maakte 4-3. Maar helaas was er tijd te kort en bleef het 4-3 voor de Bock, die nu alleen aan kop staan.

Manutec – Veltman Maritiem    4-2

o

Soulaiman Snoussi probeert het hier wel, maar Manutec was doeltreffender deze avond.

Beide ploegen konden nog aansluiting houden bij de koplopers maar dan moest er wel worden gewonnen. Veltman was iets sterker maar de eerste 5 minuten werd er niet best gevoetbald. Na 7 minuten was er eindelijk een slap schot op doel maar dat was geen probleem voor de keeper. Maar toen ineens een mooie pass van Soulaiman Snoussi op de vrij lopende Marvin Brandsma en die scoorde 0-1 voor Veltman. Na dat doelpunt namen de mannen van Manutec het heft in handen en zetten Veltman onder druk. Koen Attema kwam alleen voor de keeper maar hij had ut haar zeker in zien ogen en mistte. Aan de andere kant mistte ook Snoussi alleen voor de keeper. Vervolgens was er een pasje van Koen op Pim Attema en die maakte gelijk 1-1. In de 2e helft strafte Mark de Rooy een foutje af in de Veltman defensie 2-1. Snoussi kwam in dezelfde minuut al met een antwoord 2-2. Manutec bleef zich goed inzetten en 9 minuten voor tijd werd het 3-2 door Koen Attema. En uiteindelijk besliste Pim Attema de wedstrijd 4-2 en gingen de mannen van Manutec met 3 punten naar huis.