ZAALVOETBALKOMPETITIE  1978-79 (1)­

Weinstube kamp. 1979

De Weinstube kamp. 1e en 2e periode 1979-1980

Vrijdagavond 20 februari werd in de A-poule het­ eerste gedeelte van de competitie afgeslo­ten. Het had gezien het wedstrijdprogramma  weer spektakel moeten worden.­  De weersomstandigheden waren echter ­voor  de zoveelste keer in deze competitie  ­ongunstig,  zodat het publiek weg bleef.­  De strijd om de bovenste plaats ging  ­tussen het team van Hamstra en de ­Weinstube I.  De Weinstube moest winnen en heeft zijn suprematie gedurende de eerste helft duidelijk gemaakt.  Na 5­ minuten scoorde Henk Brouwer voor de ­Stube I-0.  Hamstra zette er een schot van ­Gerrit  Esveld op de paal er tegen­over.  Kas v.d. Heide scoorde 2-0 en een­ minuut later maakte Henk Brouwer er ­3-0 van.­ Toen was de strijd gestreden, wat het­ voetbal betrof.  Het werd hard.  Henk­ Brouwer en Guus van Hurck bepaalden ­de eindstand op 6-0.­ Verder was het de eerste keer dat het ­team van Helfrich Vis won en deed de­ laatste plaats over aan de Herberg.

ZAALVOETBALKOMPETITIE  1978-79  (2)­

Vrijdag 4  mei werden er wedstrijden in de A. ­en B-poule gespeeld. Daar een en ander  ­niet meer volgens het programma ge­beurt,  is het een onoverzichtelijk geheel ­geworden. Daar vroegtijdige informatie niet mogelijk lijken, is het tot nu toe een­ vraagteken, wat er a.s. vrijdag gaat­ gebeuren.­  De Weinstube II-speler Jelle Haan­ vestigde afgelopen vrijdag de aandacht­ op zich, door tegen Flevodruk vier maal ­te scoren.

Nieuwe Weme                     7- 2           14-39­

Vrijdag  11 mei werd de onderlinge zaalvoetbalkompetitie afgesloten.  Het publiek ­bleef ook deze avond thuis zodat het ­geheel nogal sfeerloos verliep.  Het team­ van de Weinstube werd kampioen, dit na ­een 8-3 overwinning op Hamstra, en na­ een onverwacht gelijkspel van de Leeuwenbrug  tegen Hamstra 2-2.­