VISSERIJCUP  NAAR  GRONINGEN

Klinkende namen als Gerrie Muhren , ­Willy Carbo , Jaap de Blaauw en Gerrie Schouwenaar stonden er in het ­programmaboekje van het dit jaar ­zeer sterk bezette zaalvoetbaltoernooi van  Exstador ,  om  de  Visserijcup  ­vermeld.  ­­Nadat de organiserende vereniging­  Exstador vorig jaar de hoogste eer ­had opgestreken , moest men zich nu ­tevreden stellen met de vijfde plaats , ­want de beker ging voor een jaar mee­ naar Groningen.   

De liefhebbers van zaalvoetbal kon­den in de Waddenhal dan ook volop ­aan hun trekken komen, waarbij zij ­van nabij konden meemaken , dat dus­  H.G. Groningen met de hoogste eer­ ging strijken. Tweede werd de selectie­ van Haarlem en derde het team van de ­All-Stars met Gerrie Muhren. ­De vierde plaats was voor Cambuur­ met o.a. Carbo , Schouwenaar en De ­Blauw in de gelederen , vijfde  werd­ Exstador zelf en het zesde team, dat ­ook op de zesde plaats eindigde , was ­een combinatie van spelers uit de ho­reca zaalvoetbalkompetitie verzameld­ onder de naam Mesken Bouw.­­

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef