Visser Rec Winnaar Kersttoernooi 1994

Tweede kerstdag   vond in de Waddenhal het jaarlijkse kerstzaalvoetbaltournooi plaats. Tien  teams uit de A- en B.poule van de    Bere-competitie bonden onder redelijke  publieke belangstelling de strijd met elkaar aan. Veel ploegen hadden een of twee gastspelers in hun   team opgesteld, waaronder een groot aantal oud-Harlingers en enkele (talenten) Desondanks mondde de  eindstrijd toch weer uit in een confrontatie tussen de titelkandidaten Visser Recycling en Mesken Bouw.          

In een halve competitie moesten eerst vier groepswedstrijden worden afgewerkt.

In  poule B trok Visser rec. de winst naar zich toe, voor cupfighter Weinstube 1.In poule A kwamen Mesken  Bouw en het verrassend sterke Weinstube 2 als sterkste uit de bus.

In de kruisfinales speelden eerst Weinstube 2 en Visser tegen elkaar. De dancing kwam op voorsprong, maar Visser wist tijdig langszij te komen. In   de noodzakelijk geworden strafschoppenreeks wist Visser.goalie Jelle Helfrich een van de inzetten te keren en  loodste daarmee zijn ploeg de finale  binnen.

In de tweede halve finale leek  de Weinstube tot een halve minuut   voor het einde voor een grote verrassing te zorgen. Titelhouder Mesken  vocht zich echter op de valreep naast  de tegenstander (2-2). Ook hier moesten strafschoppen de winnaar aanwijzen. Mesken bouw trok hierbij aan het langste eind.

In de finale bleek Visser duidelijk tactisch, technisch en psychisch te sterk  voor Mesken. Met een afgetekende 4-1  zege stelde Visser de tournooiwinst  veilig.

 

Kersttoernooi 1994 vanaf 1/2 finale 10 teams
Weinstube 2 Visser Rec. (wns) 1-1
Meskenbouw  (wns) Weinstube 1 2-2
Visser Rec. Kampioen Meskenbouw 4-1

Eindstand :

1             VISSER REC.

2             MESKENBOUW

3             WEINSTUBE 2

4             WEINSTUBE 1

5             ‘t NOORDERKE

6             GEKROONDE LEEUW

7             CAFE de SCHRITSEN

8             PASSAGE

9             De EILANDEN

10           De KANTINE

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie