Afgelopen 2e Kerstdag 26 december  werd weer het jaarlijkse  Kersttoernooi afgewerkt.

Na de voorrondes die werden gespeeld op zaterdag 20 december en kerstmorgen kon men nadat de stand kon worden opgemaakt om 14.40 uur gaan starten met de kwartfinales.  Waar meteen al enkele kanshebbers mochten afhaken. De hele C-poule  werd er meteen uitgeknikkerd in tegenstelling tot de A-poule, die allen verder mochten gaan van de B-poule bleef  de grote kanshebber het Pypke allen over, dus op naar de halve finales.

Zowaar hier wederom een verassing van Time Out Sports toonde zich de meerdere van het Pypke door met slecht 1 doelpunt te winnen mochten zij zich gaan opmaken voor de finale. De tweede wedstrijd tussen Kantine Waddenhal en Muurling ass. ging ook aardig gelijkopgaand. Echter de kantine trok hier aan het langste eind door deze pot met 2-1 te winnen.

Een toch niet voorspelbare finale, maar ja dat is voetbal. Time out sport wist deze wedstrijd wederom te winnen, doordat deze ploeg conditioneel wat meer in hun mars had dan de spelers van de kantine, die er duidelijk doorheen zaten. Een 4-2 eindstand was dan ook wel de juiste afspiegeling, zodat deze jongens als verrassende winnaars de Jacob-20 bokaal plus de bijbehorende aantrekkelijke geldprijs in hun bezit zouden krijgen. De teams die om de finale moesten gaan strijden bestonden uit.

Time Out Sports: P. Schadenberg, J. v.d. Veer, J. de Jong, A. Nieuwenburg, G. Lebert, H. Kuiken en J.

Kantine Waddenhal: R. v. Riet, P. v.d. Veer, E. v.d. Schaaf, R. Jilderts, Maurice. van Hurck, Martijn van Hurck, G. van Hurck en H. Swart.

Na afloop van het toernooi dat al sinds 1970 wordt gespeeld mocht de voorzitter G. Janssen van Exstador/Kan.Wad. het woord tot zich nemen. Allereerst bedankte hij de vaste scheidsrechters van het toernooi, J. v.d. Heide en H. Jager en bood hun een envelop met inhoud aan aangeboden door sponsor

Osi zo ook een envelop voor de ploeg die altijd aanwezig is VC Plankepad , maar steeds genoegen moet nemen met een der laatste plaatsen. ( een hart onder de riem ). Hun coach J. v.d. Heide ( Porky) viel ook in de prijzen vanwege zijn positieve manier van coachten van zijn team. Ook was er een pechprijs beschikbaar gesteld door Toko Molendijk deze was voor Hilbrand Pollema van Popalo, die s’morgen zijn spelersbus niet aan de praat kon krijgen. Na dit prijzen festival bedankte hij ook nog de andere sponsors van het toernooi t.w.Visser Rec. / Kantine Waddenhal / Muurling ass. / Veltman vis  en de Vries bedr. Veilige kleding.

Hierna kon het eremetaal de geldprijzen en de  Jacob-20 wisselbokaal worden uitgereikt aan de finalisten van het toernooi. Met als  winnaar Time Out Sports Tweede Kantine-Waddenhal  Pypke derde en Muurling ass. vierde. Als afsluiting  bedankte hij alle aanwezigen voor hun deelname en aanwezigheid en op naar de volgende editie.

 

Kersttoernooi 2003
Sportschool Postema Oosterhof/Holman 3-1
PoPaLo Siersema Vlaggen 3-1
Roosenburg Makalaardij De Vesting 4-1
VC Plankepad Time Out Sports 0-2
Muurling Ass./ Kantine Waddenhal 1-2
Nr 1 Hypotheek Pypke/Woonflair 0-2
Taxi / Autoverh. v.d. Pol PoPaLo 6-1
De Vesting Siersema Vlaggen 5-0
Topline Yacht Design VC Plankepad 1-0
Roosenburg Makalaardij Taxi / Autoverh. v.d. Pol 3-2
Kantine Waddenhal Time Out Sports 1-3
Muurling Ass. Topline Yacht Design 2-2
PoPaLo De Vesting 0-6
Siersema Vlaggen Roosenburg Makalaardij 0-9
Taxi / Autoverh. v.d. Pol De Vesting 0-2
PoPaLo Roosenburg Makalaardij 3-11
Siersema Vlaggen Taxi / Autoverh. v.d. Pol 0-1
VC Plankepad Kantine Waddenhal 0-4
Time Out Sports Muurling Ass. 0-0
Topline  Yacht Design Kantine Waddenhal 2-4
Oosterhof/Holman Pypke/Woonflair 0-5
Sportschool Postema Nr 1 Hypotheek 1-2
VC Plankepad Muurling Ass. 0-3
Time Out Sport Topline Yacht Design 10-0
Pypke/Woonflair Sportschool Postema 7-2
Nr 1 Hypotheek Oosterhof/Holman 1-1
Time Out Sport Nr 1 Hypotheek 2-1
Pypke/Woonflair De Vesting 4-0
Roosenburg Makalaardij Muurling Ass. 1-2
Kantine Waddenhal Taxi / Autoverh. v.d. Pol 5-1
Time Out Sports Pypke/Woonflair 1-0
Muurling Ass. Kantine Waddenhal 1-2
Kantine Waddenhal Time Out Sports  Kampioen 2-4

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef