Afsluiting van het Meromar Seafoods zaalvoetbalseizoen 2014-15   Fotoalbum prijsuitreiking.

IMG_4714

Fysio Rozengracht met de Ph. Cornelisse beker. Alg kampioen A-Poule.

De laatste zaalvoetbalwedstrijden zijn weer gespeeld in de Waddenhal en we gaan, zo hopen wij, een mooie zomerstop tegemoet. Om de Kantine Waddenhalbeker speelden Veltman Maritiem, v d Pol Autoverhuur en Topline Yacht Design. Van der Pol won zijn 1e wedstrijd tegen Veltman Maritiem met 3-2 en dat was een nipte overwinning. Veltman moest de tweede wedstrijd tegen Topline Yacht Design en onder leiding van Michel v d Ploeg bleek TYD te sterk voor Veltman het werd 5-0. De laatste wedstrijd ging tussen v d Pol en TYD en dat ging om de hoofdprijs. Het werd spannend maar uiteindelijk wonnen de mannen van TYD met 1-2 en kwamen zij in het bezit van de Kantine Waddenhalbeker.

IMG_4709

Chris Feenstra, met de Wiebe v. Dijk troffee. Talent van het jaar.

Om het algemeen kampioenschap van de A poule speelden beide periode kampioenen, de Kantine Waddenhal die 2x de periode won en Fysio Rozengracht. Een kampioenswedstrijd die maar 2 helften van 12 en een half minuut omvatte, en dat is wel wat weinig voor zo’n belangrijke wedstrijd. Maar je moet soms roeien met de riemen die je hebt. De Kantine startte beter en na een tijdje bediende Ralf van Hurck de sprintende Jorik Erents op maat en die scoorde 1-0. Even later leek Klaas Kuiken een mooie solo om te zetten in 2-0 maar de scheids floot vreemd genoeg af voor een vrije trap voor Klaas. Aan de andere kant stopte keeper Gert Jan de Jong een pegel van Lee-Roy Purvis. En ook Ralf van Hurck stond een keer een doelpunt van Fysio in de weg met sien brede billug. In de 2e helft ging de zeer actieve keeper Amels mee naar voren en via zijn collega keeper maakte hij 1-1 gelijk. Keeper Amels moest ook weer zijn keepers kunsten tonen op een schot van Jorik Erents. In de laatste minuut zette Fysio een mooie aanval op en die werd keurig afgerond door Lutzen 1-2. De Kantine probeerde het nog wel even maar Fysio hield stand en werden de algemene kampioen van de A poule. Fysio won ook nog het kampioenschap van de B poule. NR1 Hypotheek werd de algemene kampioen in de C poule en SVO Attema haalde die titel in de D poule.

IMG_4735

Het toetje van de avond met W & W .

De prijsuitreiking volgde en de kampioen van de A poule kreeg de Flip Cornellisse Beker uit handen van W van Dijk uitgereikt. Christiaan Feenstra won de, door Dicky Visser beschikbaar gestelde, Wiebe van Dijk bokaal dit omdat hij een fantastisch jeugdig talent is die mooi kan voetballen. De scheidsrechters werden bedankt, zo ook Age Tichelaar, en natuurlijk de tijdwaarnemers onder leiding van Jacob Twaintig. Maar vooral was er dank aan Bert Erents voor het maken van de programma’s, Janneke van Hurck voor de foto’s kortom het hele bestuur en verder alle medewerkers dankjewel. Wijtze sloot muzikaal de avond af met sommige verrassende gastzangers en het bleef lang gezellig.