Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods  competitie van 6 maart  2015 

Fotoalbum.

Wedstrijden C poule

Futsal Harlingen – Veltman Maritiem    4-9

IMG_4215

Willem Wielinga op stoom.

Veltman had zijn eerste wedstrijd gewonnen maar Futsal was nog puntloos en om bij te blijven in deze korte competities mochten ze nu wel winnen. Justin Attema kon Veltman al snel op 0-1 zetten maar alleen voor de keeper mistte hij. Toch zou even later blijken dat de man wel degelijk scoren kan. Na 4 minuten werd het toch 0-1 door zo’n smerig puntertje van Marvin Brandsma. Bij Futsal leken ze wel wat op een stoomlocomotief, ze kwamen langzaam op gang. Tot Rienk Boersma ook zo’n puntertje losliet en keeper Visser kansloos was 1-1. Beide partijen vochten als leeuwen en 4 minuten voor de wissel zette Kevin Hobgen, Veltman weer op voorsprong 1-2. Ze begonnen te griemen bij Futsal achterin en dat strafte Raymond v d Heide netjes af 1-3. Direct in de 2e helft was daar weer Justin Attema die scoorde 1-4, er volgde echter snel antwoord van Willem Wielinga 2-4. En meteen daar achteraan werd het 3-4 Jelle Zwanenburg, spanning dus. De reactie kwam van Justin Attema twee keer raakte hij de roos 2-5 en 2-6. Het was gebeurd met Futsal, Souhiman Soussi, Justin Attema en Marvin Brandsma scoorden nog voor Veltman en Bouwe v d Veen bepaalde de eindstand op 4-9.

NR 1 Hypotheek – SVO Attema    4-2

n

Onervarenheid !!!! Wijze woorden van kenner F. Bijlsma

NR 1 wil weer graag wat hogerop en daar horen ze ook, hun team bestaat wat uut ouweren terwiel SVOA nog wat jongkjes binne. Sander Zeilmaker schoot een bal op de paal maar de rebound ging er wel in, mooie één twee seun, sprak sien maat Niels Outhuyse en de stand was 1-0. De jongkjes speulden wel goed maar ze pielden wat te lang deur, volgens tijdwaarnemer Follie Bijlsma is dat onervarenheid. Sander Z had de smaak te pakken want hij maakte ook nog een keer 2-0. SVOA kwam terug en met een subtiel tikje verraste Fabian Donderwinkel keeper Ronald van Riet 2-1. Evan van Sertina roste nog een bal op de paal maar aan de andere kant schoot Sven Dijkstra uit een onmogelijke hoek raak 2-2. Maar de oudsjes hielden de hasses ur bij en ut veteraansje Niels Outhuyse maakte weer 3-2. Even later ston ie voor een lege goal maar toen ramde hij de bal over, maar daar kon die pop niks an doen. En in al zien ijver liep Jan Pieter Frik de bal in zijn eigen doel en won NR 1 het toch nog met 4-2.

De Bock Computers – Bakkerij Elsinga/v d Kooi schilder    3-5

v

Pech voor Jarno Bouiwhuis,  enkel in het gips.

In de eerste 8 minuten werd er zeker aardig gespeeld door beide teams, men zocht de aanval en creëerden kansen. En een zo’n kans werd er prachtig in geknald door Jeroen Zuiderhof 1-0 voor de Bock. Pech was er voor EvdK omdat hun spelverdeler Jarno Bouwhuis sien enkel verstuukte en het veld moest verlaten. Toch kwam EvdK terug, uit de draai wist Ruben Bleeker de stand gelijk te trekken 1-1. Jeroen Zuiderhof leek weer te scoren maar de bal ketste op de paal. En toen, nog in de 1e helft, liet men Jeroen Zuiderhof er zo maar door heen wandelen en kon hij 2-1 maken. In de 2e helft wist Frank Pietersma uit een onmogelijke hoek toch nog te scoren 2-2. En zo ging het wat door Nils Podt vloog er op snelheid door en hoppa 3-2 en meteen maakte Maurice v d Kooi weer gelijk 3-3. EvdK ging toen door Richard v d Kooi maakte 3-4 en kon meteen wisselen en an e zuurstof. Ruben Bleeker besliste de wedstrijd in het voordeel van EvdK 3-5.

Wedstrijd D poule

ZWF Poelstra – PoPaLo    3-7

Popalo in het nieuw

Popalo trek de beurs en zet de jongens weer eens  in het nieuw.  ( Chinese bankrekening ??? ).

Helemaal in het nieuw waren de mannen van PoPaLo, shirts, trainingspakken en zelfs de onderbroeken waren volgens mij nieuw.  PoPaLo is een afkorting voor Pollema Papier en Lompen want daar handelde Sjimmie en Hilbrand hun vader Harm in. De beide jongens richten deze zaalvoetbalclub op en zij zijn de ploeg die het langst deelneemt aan de Meromar Seafood b.v. zaalvoetbalcompetitie, wat vroeger de Horecacompetitie hete. In het nieuw traden ze aan tegen ZWFP en ze konden wel wat punten gebruiken. De eerste 8 minuten was er niet veel te beleven en was het wat lauw. Maar toen kreeg Kees Knier jr de bal hij draaide met sien kont ur in haalde uut en hoppa 0-1. Aan de andere kant knalde Willem van Heemskerk een bal op de paal, PoPaLo had meer succes, op volle snelheid ging Sven Helvrich er langs en dat was 0-2. Direct daarna wist Jeffrey Siccama al tegen te scoren 1-2. Vervolgens verloor Kees Knier de bal aan Daan Schaaf die vloog weg of zat de pliesie um achterna en maakte gelijk 2-2. Net voor de wissel maakte Kees zijn foutje goed en stond PoPaLo weer voor 2-3. In de 2e helft moest Kees Knier eigenlijk afgeven maar hij verraste iedereen en schoot zelf 2-4. En die Kees had volgens mij gember in sien reet want ook 2-5 kwam op zijn naam. Helik Norby scoorde met een prachtige omhaal a la Ferenc Puskas 2-6 en hij maakte ook 2-7. ZWFP kreeg veel kansen maar sprongen daar slecht mee om en ze troffen PoPaLo keeper Gerard [Johan} Rutten aan die in topvorm was, hij zweefde van hoek naar hoek. Jeffrey Siccama maakte nog 3-7 maar toen Willem van Heemskerk een penalty mocht nemen was daar weer keeper Rutten die de bal pakte.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie