Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods  competitie van 20 februari  2015 

Fotoalbum.

Wedstrijden C poule

Veltman Maritiem – Bakkerij Elsinga/schilder v d Kooi    6-3

IMG_4090

Veltman was deze avond wat effectiever in het afwerken.

Frank Pietersma van EvdK kreeg de eerste kans maar die hielp hij kundig om zeep. Beide ploegen waren wel wat gelijkwaardig maar VM was gewoon veel effectiever. De mannen van EvdK zetten de aanvallen goed op hun fout was echter dat ze veel te lang door pielden. VM deed dat beter maar die beschikken ook over een echte spits, Justin Attema, hij wist dan ook 1-0 en 2-0 te maken. VM hielden het tempo hoog en kregen kansen die ze ook goed afronden. Ze kwamen dan ook op 3-0 en 4-0 stond ook snel op de borden. Toen, eindelijk wisten de mannen van EvdK het net te vinden door een treffer van Maurice v d Kooi 4-1. Ze waren nog niet uitgejuicht of Soulaiman Snoussi had 5-1 in de touwen geprikt. In de 2e helft maakte Justin Attema nog 6-1 en vervolgens kwamen kwam EvdK toch wat terug. Vincent v d Kooi lepelde 6-2 binnen en Mark de Puyselaar bepaalde de eindstand op 6-3.

De Bock Computers – SVO Attema 1-5

h

SVO Attema blijft maar winnen.

Ook de Bock startte niet al te best in de nieuwe periode. Ze kwamen achter door een treffer van Fabian Donderwinkel, die de bal tussen een haag van spelers door prikte 0-1. Vervolgens kon SVOA op 0-2 komen maar Jesse de Groot mistte een kans die had ie ur met sien jonge heer wel inlegge kannen. Sven Dijkstra had de mazzel dat keeper de Lange, de bal onder zich door zag gaan 0-2. Ook Fabian Donderwinkel kwam alleen voor de keeper en lag de bal simpel in de man sien hannen. En weer werkte de keeper mee bij een inzet van Sven Dijkstra, nu kreeg hij de bal op zijn lichaam en tikte Sven de rebound alsnog binnen 0-3. De Bock deed wat terug, Nils Podt passeerde heel mooi een paar man en maakte 1-3. Fabian Donderwinkel en Marcel Amels wisten de stand naar 1-5 te brengen. De Bock probeerde van alles namen het SVOA doel ook onder vuur maar ja daar stond Hessel Zuiderhof en die pakte alles met sien grote klauwen, het bleef  1-5.

NR 1 Hypotheek – Futsal Harlingen    9-3

IMG_4123

Willem Wielinga ontdoet zich van een tegenstander.

In de 1e helft kon Futsal wel aardig bij blijven en ging het scoren NR 1 niet al te gemakkelijk af. Wel kwam NR 1 voor toen Niels Outhuyse en mooi tikje aan Sander Zeilmaker gaf joeg die de bal boven in de hoek 1-0. Toen duurde het weer even voor er werd gescoorde. Men vloog as een stel jonge veulens deur ulkaar heen zonder gevaarlijk te wudden. Maar toen eindelijk Niels Outhuyse z’n maat Rene Metz een bal op maat gaf was het 2-0 en het was een mooi doelpunt. Ja en Futsal die probeerden wel van alles maar kwamen gewoon een beetje te kort. In de 2e helft was het eenrichtingsverkeer en begon NR 1 ook meer te scoren. Futsal leed balverlies en Niels Outhuyse kon al slalommend 3-0 maken. Yassim  tikte snel daarna 4-0 binnen, Niels Outhuyse kwam alleen voor de keeper en hoppa 5-0. Toen was er eindelijk antwoord van Bouwe v d Veen, met een echte pegel redde hij de eer 5-1. NR 1 liep uit Niels Outhuyse 6-1, Yassim 7-1, Sander Zeilmaker 8-1 en Brian Zeilmaker 9-1 tegen scoorde nog Jeroen kuipers en Pieter Dirk Sikkema eindstand 9-3.

Wedstrijden D poule

Bakkerij Overzet – ZWF Poelstra   4-5

Jan

Jan B. Lazaroms de tank, niet te passeren.

Ook in de D poele begon men met een frisse start en deze beide ploegen gingen er meteen lekker fel in. En de beide teams waren ook nog eens op oorlogssterkte. Pieter Poelstra was weer aanwezig kreeg een dot van een kans maar mistte nog het juiste ritme en mistte. Het leek er op dat er niet veel doelpunten gemaakt zouden worden. Maar toen ineens was daar KP de Groot en die zette Overzet op 1-0. ZWFP kreeg kansen maar troffen een keeper v d Galien in topvorm. Van Heemskerk speelde de bal met wat geluk door de benen van KP de Groot en Bobby van Houwelingen pakte de bal en het was 1-1. Drie keer op rij voorkwam v d Galien een treffer maar de vierde inzet van Pieter Poelstra was wel raak 2-1, de defensie ston ur alleen maar naar te kieken. In de 2e helft waren er veel kansen voor ZWFP, het doelpunt viel aan de andere kant toen Klaas Kuiken [fred zn] een solo beëindigde, keeper Attema omspeelde en scoorde 2-2. En dat Daan Schaaf een gouden puntsje het liet hij even later zien door daarmee te scoren 2-3. Hessel Rienstra vergrote de voorsprong naar 2-4 maar door een foute wissel kreeg Overzet wat ruimte en bracht Hans Ottens de spanning weer terug 3-4. En het werd zelfs 4-4 door Klaas Kuiken maar toen was ie daar de balvirtuoos Bobby van Houwelingen en hij bezorgde ZWFP de volle winst 4-5.

De Zwaan Makkum – Oosterhof/Holman    5-3

d

De Zwaan te sterk voor Oosterhof deze avond.

De Zwaan beschikt toch over een redelijk voetballende ploeg en een goeie keeper, een narigheidsje is sommigen binne wat lui. Daniel wist de Zwaan de leiding te bezorgen 1-0, het duurde niet lang toen Brent de Groot de stand weer gelijk maakte 1-1. Feike ging mee naar voren stond op het juiste plekje en de Zwaan stond weer voor 2-1. Maar weer kwam het antwoord van de levensgevaarlijke Brent de Groot 2-2. De Zwaan liep weg door treffers van Michel en Feike 3-2 en 4-2. Nog even reageerde de uitblinker bij OH, Sicco v d Bij 4-3 maar hij moest het wat teveel alleen doen kreeg te weinig steun. Feike besliste de strijd   5-3 en de Makkummers namen de 3 punten mee naar huis.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef