Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods  competitie van 6 februari  2015.

Fotoalbum.

Wedstrijden B poule

Alinex Uitzendburo – de Weinstube    4-3

IMG_3900

Spitsuur voor het doel van Alinex

Alinex kon nog kampioen worden en het tegenvallende Weinstube vocht tegen degradatie. Weinstube begon redelijk want Hidde Huisman kwam ineens alleen voor de keeper maar helaas hij faalde volledig. Ettiene Oosterom deed dat aan de andere kant beter een fraai hakje van Eric Broekhuizen ronde hij af 1-0. De Weinstube kreeg dotten van kansen, ze verprutsten ze allemaal. Alinex ging gewoon door Steffan Amels maakte 2-0 en met een lucky goal [ut liekt Ajax wel] scoorde Stephan Klees 3-0. Nog in de 1e helft wist Hidde Huisman inmiddels ook waar het doel stond en tikte 3-1 binnen. In de 2e helft begon de Weinstube goed met een wippertje [en dat kan ie goed] maakte Jilko Alkema 3-2 en Siebe Lutgendorff scoorde met een lage schuiver zelfs 3-3. Jilko Alkema kreeg een kans om 3-4 te maken, maar ut haar hing um zeker voor sien ogen want hij mistte. Steffan Amels zorgde ervoor dat Alinex toch nog aan het langste eind trok 4-3. Volkomen de eigen schuld van de Weinstube die nu nog degradatie moeten voor komen en de laatste wedstrijd tegen Nesta moet winnen.

NR 1 Hypotheek – Nesta Shipping    3-3

Niels Outhuyse wacht tot Johan Janssen gaat happen

Niels Outhuyse wacht tot Johan Janssen gaat happen

Dit werd een wedstrijd waar beide ploegen moesten winnen om degradatie te voor komen. Nou en NR 1 had er zin aan ze gingen fel in de aanval maar vergaten even te verdedigen. Nesta kreeg twee counters en beide keren scoorde de Sexbierummer Pieter v d Schoot 0-2. Een aanval vanaf de zijlijn deed Niels Outhuyse de bal richting doel te brengen daar stond keeper Tjerk Bekius en die maakte er comedy capers van. De bal ging over zijn arm en onder sien oksel deur en huppelde ze in e goal 1-2. Circus Boltini het um al vraagt om deze act in ut circus te doen. Bij een inzet van Efan van Sertina kon keeper Bekius niet ver genoeg deur de knibbels en was het weer raak 2-2. NR 1 kreeg een knorre kansen en eindelijk na vele missers maakte Niels Outhuyse toch nog 3-2. Er leek geen vuiltje aan de lucht voor NR 1 maar toch wist Tjerk Visser er nog de gelijkmaker uit te peuren 3-3. Vlak voor tijd schoot Niels Outhuyse nog op de binnenkant paal, de stand bleef ongewijzigd.

Wedstrijden C poule

Veltman Maritiem – Oosterhof/Holman 5-4

h

Oosterhof kansloos door het gemis van hun geestelijke leider.

OH was al gedegradeerd maar gingen er toch nog even tegenaan om het Veltman moeilijk te maken, en dat lukte. De aanvallen gingen over en weer en beide teams knalden een keer op de paal. Maar toen Soulaiman Snoussie heel OH uitspeelde zette hij Veltman op 1-0. Aan de andere kant liet Sietse Sytema een vliegend schot los en die was ook raak 1-1. En weer raakten beide teams de paal maar hierna namen de mannen van OH de leiding door een treffer van Brent de Groot 1-2. De volgende goals vielen vlak achter elkaar, eerst maakte Lenny Tijssen gelijk 2-2 vervolgens zette Justin Attema, Veltman op voorsprong 3-2. Op de tribune zaten wat vrouwen enthousiast mee te leven, ut leken wel gillende keukenmeiden, maar dat was wel gezellig. Stefan Beuker ronde een mooie aanval met Sietse Sytema af en dat betekende 3-3. Toen kon je merken dat OH hun geestelijke leider Mental Theo v d Zweep niet aanwezig was want Veltman nam afstand door 2 treffers van Justin Attema 5-3. Brent de Groot bracht de stand nog terug naar 5-4 maar daar bleef het bij.

De Bock Computers – Cafe ’t Skutsje    2-6

h

`t Skutsje, in het rood op naar het kampioen

Een kampioens wedstrijd tussen deze beide teams en beide moesten ze winnen anders lag Veltman Maritiem nog op de loer. En ’t Skutsje begon voortvarend, de Bock maakte een klein foutje en de razend snelle Jelmer Wolda strafte dat meteen af 0-1. En dat Mathijsz Boonstra zich beter als speler dan als keeper voelt bleek, hij ronde een mooie aanval af 0-2. De Bock had wel de pech dat ze geen wissels hadden want dat gaat je opbreken. Nu nog kon Arno Rotteveel heel mooi een vrije trap binnen schieten en werd het 1-2. Maar ’t Skutsje bleef de Bock onder druk zetten en toen de Bock weer onnozel balverlies leed strafte dit keer snelle Jelle Jan Burggraaf dit af 1-3. Menno Bottema van de Bock begon blauw an te lopen en moest even ruste daar kwam zijn team even met een man minder te spelen. Een mooie tik tak aanval ronde Haagse Dave Hartman af en dat betekende 1-4. De Bock kwam ook niet meer van eigen helft en ook ’t Skutsje deed rustig aan, wel maakte Dave Hartman nog even 1-5. De Zoef de Haas bij ’t Skutsje Jelmer Wolda scoorde weer en dat was 1-6 en Arno Rottevel bepaalde de eindstand op 2-6. Beiden eindigden helemaal gelijk dus telde het onderlinge resultaat en dat had ’t Skutsje beter gedaan zij werden dus de kampioen.

Wedstrijd D poule

ZWF/Poelstra – de Zwaan    9-4

t

ZWF wint, mede door een hatrick van Willem Heemskerk.

De Zwaan zette goed in bijna vanaf de aftrap raakte Feike al meteen de roos 0-1. Die stand waren ze echter niet gewend dus tikte Lemmard al snel de bal in eigen doel en was het 1-1. Lemmard maakte dat goed en zette de Zwaan weer op voorsprong 1-2. Drie keer raakte ZWFP de paal toen pas had Sven Warmerdam door dat dat niet telde en lag de bal in het netje 2-2. En het lukte Willem Heemskerk zelfs om er door heen te breken 3-2 voor ZWFP. Een slim tikje van Warmerdam betekende 4-2 en Ronald van der W maakte 5-2. Nog even veerden de Makkummers op en kwamen terug, Johannes 5-3 en Feike 5-4. Hierna sloeg ZWFP toe, een hatrick van Willem Heemskerk 8-4 en een rollerke van Bas Koster zetten de eindstand op 9-4.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef