Wedstrijdverslagen, foto’s Meromar Seafoods  competitie van 12 december  2014.

Wedstrijd A poule;

Friesland Direkt – Fysio Rozengracht    1-2

IMG_3576

Fysio Rozengracht begint goed in de A-Poule

FD verloor de laatste wedstrijd in de vorige periode, bij winst waren ze kampioen geweest. Nu moesten ze tegen Fysio dat uit de B poule naar de A poule was gepromoveerd. En dat werd nog moeilijk, pas na zo’n 7 minuten heen en weer gepiel kreeg Fysio via Lutzen Smits een dot van een kans, hij had waarschijnlijk een oog dicht en mistte. Er waren nog meer kansjes in de 1e helft maar ook die werden gemist, het bleef 0-0. Ook in de 2e helft wilde het niet echt vlotten met het scoren van goals. Pas na 30 minuten wist Arjan Visser het net te laten bollen en leidde FD met 1-0. FD was sterker maar toch kwam Fysio door een treffer van Lee-Roy Purvis langszij 1-1, niet helemaal verdiend. En uiteindelijk wist Fysio ook nog de volle winst naar zich toe te trekken. Het was Lutzen Smits die nu wel wist waar het doel stond hij maakte 1-2 en daar bleef het ook bij.

Wedstrijd B poule;

NR1 Hypotheek – de Weinstube    1-4

n

Ook de Stube begint goed aan de comp. 1-4

NR1 was gedegradeerd en de Weinstube net niet gepromoveerd dus troffen ze elkaar nu in de B poule. En de Weinstube begon direct met een vette pegel op doel van Johan Visser en die kwam zelf nog met sien Olimpiese billug van e grond en redde. De Weinstube was duidelijk feller en NR1 mistte natuurlijk hun vedette Niels Outhuyse. Hidde Huisman wist zo mooi vrij te spelen en zette de Stube op een 0-1 voorsprong. En na een mooie een twee wist Siebe Lutgendorff er al snel 0-2 van te maken. En dat hadden meer kunnen zijn maar die Johan Visser pakte nog al eens een of ze vlogen er binnenkant paal weer uit. De Stube kregen nog meer kansen en gelukkig stond Mark Schapelhouwman zijn vizier wel goed hij maakte 0-3. Even kwam NR1 terug en het was Evan Sertina die de bal achter doelman Visser drukte 1-3. Mark Schapelhouman maakte aan alle spanning een eind maakte 1-4 en bezorgde de Stube 3 punten.

Wedstrijd C poule;

De Bock Computers – Futsal Harlingen    8-2

f

De Bock duidelijk te sterk voor Futsal 8-2

In deze wedstrijd werden wel degelijk doelpunten gemaakt alhoewel de meesten maar van een kant kwamen. Ook hier moest men even zoeken naar het juiste ritme en ook hier kwamen er kansen aan beide kanten. De Bock kwam 2-0 voor door treffers van Arno Rotteveel en Nils Podt. Futsal probeerde wel maar ze kwamen duidelijk iets te kort, het was dan ook geen wonder dat Marco Zeilmaker de stand op 3-0 zette. Nog geen minuut later maakte Nils Podt 4-0 en net voor de wissel prikte Jeroen Zuiderhof 5-0 binnen. Ook in de 2e helft werd er zwak verdedigd door Futsal en daar profiteerden de mannen van de Bock van. Het werd 6-0 door Jeroen Zuiderhof, 7-0 door Arno Rotteveel en 8-0 door Marco Zeilmaker. En toen had de Futsal keeper ur skoon genoeg van en gaf de piep an Maarten. Bouwe v d Veen trok hem dat zeker aan want die deed nog wat terug hij maakte 8-1 en 8-2 en dat was toch een bitsje dragelijker.