Wedstrijdverslagen, foto’s Nesta Shipping  competitie van 18 april 2014. A, B en  C-poule 

Klik hier voor het fotoalbum van deze week . 

Wedstrijden B-Poule

NR1 Hypotheek – Bakkerij Elsinga/v d Kooi Schilder    8-1

25-IMG_2361

Sander Zeilmaker 5 x raak.

Een kampioenswedstrijd want bij winst zou NR1 de kampioen zijn in de B poule.

EvdK waren tweede dus die wilden nog wel wat laten zien. Beide ploegen zochten de aanval maar het was NR 1 die de leiding namen door en bekeken goal van Bas Koster 1-0.  En NR1 ging door, een combinatie tussen Bas Koster en Sander Zeilmaker deed de laatste 2-0 maken. Ja toen dacht Jarno Bouwhuis van EvdK ik wil oek een goal make en dat deed ie oek maar wel an de verkeerde kant 3-0. Natuurlijk kreeg EvdK ook kansen maar doelman van Riet dook er een mooi aantal uit. Sander Zeilmaker was in vorm hij schoot zo hard, donderde zelf hast ondersteboven maar de bal zat er in 4-0. De kampioensvlag kon gehesen worden en NR1 ging ook nog even door. Rene Metz 5-0, Sander Zeilmaker 6-0 7-0 en 8-0, gelukkig redde Vincent v d Kooi nog de eer 8-1.

Futsal Harlingen – PoPaLo    7-3

05-IMG_2298

Marco Bos met een knielap van W.vd Starre controleert de bal.

Ur zat nog niet eens stroom op ut scorebord of Kees Knier had na 15 seconden al 0-1 maakt, had Follie P op sien horloge bij houden.

Het was de beurd aan Futsal Jelle Zwanenburg maakte 1-1 en Anne Alberda bezorgde Futsal de leiding 2-1. Jurjen Breimer strafte een foutje van de Futsal en maakte weer gelijk 2-2. Maar ik weet niet wat Mark de Rooy van oma Jikje kregen het want hij was niet meer te stoppen. Hij maakte 3-2, 4-2 en 5-2, en de jongens van PPL konden niet meer een deuk in een pakje butter skoppe alles ging mis. Piet Sikkema tikte 6-2 binnen, Lowie Quisenaerts deed nog wat terug 6-3 maar weer Mark de Rooy bracht de eindstand van 7-3 op de borden.

Wedstrijden C-Poule

Fysio Rozengracht – De Zwaan    6-2

18-IMG_2351

Fysio doet wat het moet doen en promoveert.

Fysio speelde voor de tweede plaats wat ook promotie opleverde en dat lukte hen.

En Fysio begon goed Lee-Roy Purvis maakte 1-0 al snel trok Redmer de Boer de stand weer gelijk 1-1. Vervolgens sloeg Fysio toe, Lee-Roy Purvis maakte 2-1 en 3-1 en Marijn Helfferich tikte 4-1 in de touwen. Fysio liep uit Pim Bleichrodt 5-1 en J Hiemstra deed wat terug 5-2, Patrick Amels bepaalde de eindstand op 6-2.

SVO Attema – ’t Skutsje    0-8

10-IMG_2321

SVO Attema wordt met duidelijke cijfers afgedroogd.

Een verrassend grote overwinning voor ’t Skutsje, en Mathijsz Boonstra maakte zijn eerste doelpunt sinds 1990, 0-1 voor ’t Skutsje.

Ja en die mannen van Attema stonden er bij en keken er na. Het werd 0-8 goals van Lennard Veenstra 2x, Jelle Jan Burggraaff 1x, Jelmer Wolda 2x, Richard Ysbrandy 1x en Mathijsz Boonstra nog 1x.

 

 

Wedstrijd A-Poule

17-IMG_2334

Dre Jans probeert  een tekkel in te setten.

Friesland Direkt – Scan Wandbekl. / Damstra Rijschool 3-2

Ook een wedstrijd waar niets meer viel te winnen behalve de eer.

Het ging aardig gelijk op Watsing bezorgde Scan de leiding 0-1, toen was het Drewes Janssen die warm werd en hij scoorde een zuivere hattrick, eerst maakte hij 1-1 en vervolgens 2-1. Toen maakte Arjen de Glee het nog even spannend 2-2 maar uiteindelijk besliste Drewes Janssen de wedstrijd 3-2.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef