Wedstrijdverslagen, foto’s Nesta Shipping  competitie van 21 maart 2014. A, B en  C-poule

Klik hier voor het fotoalbum van deze week

Wedstrijd A-poule

Kantine Waddenhal – Scan Wandbekleding/Damstra Rijschool    10-4

De Kantine staat bovenaan en dat willen ze ook zo houden en ook Scan moest er deze avond aan geloven.

28-IMG_1958

Kantine Waddenhal gaat gewoon door met winnen.

De oude meester Ralf van Hurck opende al snel de scoren vanaf de zijlijn maakte hij 1-0. Even lieten ze de Kantine schrikken toen Matheusz Jousen de gelijkmaker binnen tikte 1-1. Maar de Kantine balde lekker door, een slimme bal van Kevin Jaarsma klapte in het net 2-1. En 3-1 was een harde pegel van Kevin en dat het ie van sien ooms Gerrit, Simon, Bennie en Opa Wiebe die konden oek knalle. Tim Jaarsma maakte 4-1 en Jorik Erents maakte 5-1 en 6-1 in de 1e helft. Scan hadden geen wissels en konden het dan ook niet bolwerken tegen de Kantine. Freek Töpfer maakte na de wissel 2 en dat deed ook nog Kevin Jaarsma, tegen scoorden Rejan Wind, Matheusz Jousen en Jogchem Watsing ieder een keer, eindstand 10-4.

Wedstrijden B-poule

Bakkerij Elsinga/v d Kooi Schilder – Futsal Harlingen    5-0

Het begon goed voor de bollebakkers.

16-IMG_1927

De bollebakkers doen goede zaken tegen Futsal H.

Frank Pietersma vloog er door en sien skot ging tussen de poten van keeper Hallink deur 1-0. En een schuiver van Andre Alders vloog heel fraai in het doel 2-0 voor EvdK. Maurice v d Kooi stond 20 cm van het doel en nog kon hij de 3-0 niet maken. Futsal kreeg een strafschop en die werd genomen door hun keeper Jurgen Hallink, maar hij had beter dat eind niet lope kennen want keeper Robin Fischer stopte de bal en ook de rebound werd niet benut. In de 2e helft probeerde Jarno Bouwhuis het van afstand en als een kogel sloeg de bal in de touwen 3-0. En Futsal dan, die jongens stonden er bij en keken er na, net as die beren en ze bakten er weinig van. Richard v d Kooi maakte tot slot nog 4-0 en 5-0, en zo komt EvdK op een mooie 2e plaats.

Team Gulf – PoPaLo    1-3

PPL was veilig maar Gulf kon nog best een puntje gebruiken.

09-IMG_1910

De benzine boys tegen de voddeboeren 1-3

Van beide kanten waren er leuke aanvallen maar die stranden op de keeper. Toch nam PPL de leiding Effan van Sertina liet een rollertje los maar de keeper schatte dat verkeerd in 0-1. De voddeboeren waren in die 1e helft ook wat feller maar doelpunten vielen er niet meer. In de 2e helft wel, eerst leek er wederom een bal in het Gulf doel te keutelen maar nu redde Stefan Brouwer op de doellijn. Jurjen Breimer kon PPL op 0-2 zetten maar mistte voor een leeg doel, had zeker zand in e ogen. Aan de andere kant lag PPL keeper Gerard Rutten geliek met e latte om een skot van Nick Settelaar te stoppen, das wat anders as sien vader , en oek keeper Jan Rutten, die kon niet eens van e grond komme. Nick Settelaar schoot ook nog op de paal en zijn ploeggenoot Robert Visser mistte alleen voor de keeper. Direkt na de wissel maakte Effan van Sertina er 0-2 van en uit de kluts scoorde Lowietje Quisenaerts en echte Belgische goal 0-3. Gelukkig wist Justin Boomstra de eer nog te redden 1-3.

Wedstrijden C-poule

Fysio Rozengracht – “t Skutsje    9-1

’t Skutsje staat nog steeds stief onderaan en Fysio zit koploper de Weinstube op de hielen.

03-IMG_1895

Fisio Rozengracht haalt fors uit tegen Skutsje Heiligeweg

Beide teams startten in een hoog tempo maar Jan Harm was het die Fysio op een 1-0 voorsprong zette. Even was het schrikken voor Fysio omdat Johan de Witte er de gelijkmaker in plofte 1-1.  Het spel ging heen en weer en schoten beide teams een keer op de paal. Toch wist Marijn Helfferich de defensie van ’t Skutsje uit te kappen en maakte 2-1. Fysio begon op stoom te komen en wederom Marijn H scoorde 3-1. Lutzen Smits maakte 15 seconden voor de wissel er nog 4-1 van. Het was gebeurd met ’t Skutsje en Fysio ging gewoon door Lutzen Smits maakte er 3, Jan Harm 1 en Marijn Helfferich ook 1, eindstand 9-1.

Hendriks v d Heide – SVO Attema    7-3

Volgens tijdwaarnemer Jacob 20 was de eerste helft een leuke rustige wedstrijd.

12-IMG_1914

Poortje voetbal op de vierkante meter.

HvdH maakte via Marvin Brandsma er 1-0 van, maar Jesse de Groot schoot via een tegenstander 1-1 binnen. Terwijl doelman Visser op de grond lag tikte Solaimon Snouzzi de bal in de touwen 2-1. In de 2e helft vloog Justin Attema door de defensie en maakte 3-1 vervolgens haalde Nils Podt hetzelfde trucje uit 4-1. HvdH liep nu uit Kevin Hobgen maakte 5-1 en Jesse de Groot deed nog wat terug 5-2. Vervolgens werden er twee het veld uitgestuurd, de een omdat hij te hard in kwam en de andere omdat hij daar voor klapte. Kevin Hobgen tikte 6-2 binnen, Snouzzi 7-2 en Johan de Jong maakte er uiteindelijk 7-3 van.