Wedstrijdverslagen, foto’s Nesta Shipping  competitie van 14 maart 2014. A, B en  C-poule

 

Klik hier voor het fotoalbum van deze week 

Wedstrijd A-poule

Topline Yacht Design – de Bock Computers    13-2

TYD hadden geen wissels en dat kwam volgens een insider omdat ze een feestje hadden gehad bij Cambuur. Dus was de helft beroerd, ziek, zwak en misselijk.

3-IMG_1814

Topline blijft in de achtervolging op KantineWaddenhal.

Maar TYD begon sterk tegen de Bock, die dit lang niet konden behappen. Eerst maakte, tussen een mêlee van benen door, Jordy Torenbeek 1-0 en meteen daarna tikte Dylan Drent 2-0 in de touwen. En dan heb je meteen de speler die zich liet zien deze avond namelijk Dylan Drent. Wel een beetje een Infant Terribele maar hij kan wel een beetje voetballen hoor. Hij maakte ook nog 3-0, 4-0, 5-0, 6-0 en dat nog voor de wissel. En na de wissel kwamen ook nog 7-0 en 8-0 van zijn voet. De Bock probeerde het met lange halen maar ze kwamen gewoon wat te kort. Twee spelers van de Bock liepen ulkaar oek nog spontaan tegen e billug en donderen om as kegels. Dylan maakte nog 3, Jordy Torenbeek en Reinier v d Stap beiden nog een. En bij de Bock scoorden nog Marco Zeilmaker in eigen doel en Wesley Schaap 2x in het goeie doel eindstand 13-2.

 

Friesland Direct – De Kombuis    2-5

Alleen de Kombuis zou bij verlies nog kunnen degraderen, terwijl FD al wat safe in de midden hangt.

11-IMG_1830

Ondanks verwoede pogingen geen winst voor Friesland Direkt

Ook FD speelde zonder wissels en dat breekt je op de lange duur op. Er kwam een sprint tussen Klaas Bouma en Bouke Zuiderhof, en jammer genoeg voor Klaas ging het hippen toch niet zo snel als het lopen van Bouke en hij scoorde ook nog 0-1. Steffan Amels maakte 0-2 en 0-3 en Klaas, die veel werk verzette hiemde as een oud postpeerd. In de 2e helft gooiden die goochemerds van de Kombuis ulkaar een waterfles toe, die viel natuurlijk spatte uut ulkaar en halbeheerder Wil v d Starre het een half uur op sien knibbels leit om dat op te ruumen. Het spel werd hervat en Steffan Amels maakte nog twee 0-5, vervolgens wisten Albert Nieuwenburg en Andre Sopacua er nog 2-5 van te maken.

Wedstrijd B-poule

 

Nesta Shipping – Team Gulf    5-2

Johan Janssen kreeg de eerste kans maar keeper Veldman van Gulf wist de bal goed te pareren.

01-IMG_1783

Nesta Shipping klopt Team Gulf

Even later was het toch Johan Janssen  die wel raak schoot voor Nesta 1-0. En Hein Kuiken volgde zijn voorbeeld door de 2-0 binnen te schieten . Justin Boonstra deed wat terug hij kapte iedereen het bos in 2-1. Hein Kuiken raakte even uit balans, viel en zorgde zo voor een deuk in de vloer. Johan Janssen was weer scherp 3-1, Emiel Postmus met links 4-1 en Nick Settelaar en Sjoerd ten Hoeve bepaalden de eindstand op 5-2.

Wedstrijden C-poule

 

Hendriks vd Heide – SMS Chill Time    4-6

Een gelijkwaardig en erg aanvallende wedstrijd van beide teams. En het was ook een beetje wild en niet al te keurig.

02-IMG_1768

Alle doelpunten vielen na de rust in deze partij.

Het bleef 0-0 met de rust en dat gebeurd niet vaak. Slecht uitverdedigen deed de bal voor de voeten van Robert v d Zee komen en hij raakte de roos 0-1. Arjan Outhuyse liep de defensie er uit maakte 0-2 en ook 0-3 kwam van zijn voet. SMS deed wat terug Niels Podt en Snouzzi makten 2-3, Robbin Regtop tikte 2-4 binnen en Robert v d Zee besliste de wedstrijd 2-5 en 2-6. Snouzzi en Lenny Tyzon scoorden nog tegen 4-6 eindstand.

 

SVO Attema – Bakkerij Overzet    6-1

Overzet verloor weer het lijkt alsof de souplesse er bij de veteraantjes er wat af is, en dat kan toch niet.

09-IMG_1799

SVO Attema haalt uit tegen de warme bakker.

En nou kwam hun spelverdeler Jan Boomsma ook nog te laat en moest hij voor straf als coach op de bank. Fabian Donderwinkel zette SVOA op voorsprong 1-0 en een fraai lobje van Fabian betekende 2-0. Het werd 3-0 door Johan de Jong en Fabian Donderwinkel scoorde met een schuiver 4-0. Het liep stroef bij Overzet en ze kwamen maar moeilijk tot scoren, dat deed SVOA nog wel Freek Attema scoorde voor het laatst in 1980 maar nu was het weer raak 5-0. En Jesse de Groot maakte er 6-0 van, toen pas wist ook Piet Miedema een goal te maken voor Overzet 6-1 en daar bleef het bij.

 

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie