Wedstrijdverslagen, foto’s Nesta Shipping  competitie van 31 januari 2014. A, B  en  C – poule

Klik hier voor het fotoalbum van deze week

Wedstrijd C-poule

SVO Attema – de Weinstube    0-15

20-IMG_1172

Hidde Huisman en Siebe Lutgendorff beiden 4 x raak

Lieve vrede wat kreeg dat SVOA een pak op e billug van de Weinstube, ut wudde maar liefst nul, vieftien.

Het begon allemaal toen Hidde Huisman uit de draai 0-1 maakte. Vervolgens kwam Luuk Jellema, van de Weinstube, als een raket op de keeper aan maar helaas stonnen de poten verkeerd en skoot ie de bal naast. En dan was er ook nog pech voor SVOA, toen een schot van de Weinstube op de paal belande kreeg Dicky Tilstra ut ding op sien reet een vloog er alsnog in 0-2. SVOA bakten er niets van ze liepen er bij of hadden ze een duikerspak aan. De Weinstube ging door en vooral Hidde Huisman hij maakte nog 4 en ook Siebe Lutgendorff maakte 4, Schapelhouman scoorde 2x, Friso van Eyk 1x, Jilke Alkema 1x en na dat Luuk Jellema al twee tegen keeper Hessel Zuiderhof had aan geknald was het de derde keer wel raak 0-15.

Wedstrijd B-poule

Oosterhof/Holman – PoPaLo    4-5

06-IMG_1117

Voddeboer Kees Knier 3 maal raak

OH was aardig compleet en dat was bij PPL niet zo die misten drie man dus werden ze meteen onder druk gezet door de tegenstander.

Het was vooral het houtwerk dat in het begin geraakt werd. Voor PPL schoten Norby op de paal een ook Kees Knier jr deed dat, maar ook OH joeg een bal op de lat. OH was wat beter maar PPL was sterk in de dode momenten, zo knalde Kees Knier een vrije trap binnen 0-1. Direct daarna werd een schot van Bas Schoot van richting veranderd en was het 0-2. Bij OH lukte het niet echt, wel bij de voddeboeren Kees Knier strafte een foutje af 0-3. Toen pas deed OH wat terug Sicco v d Bij kapte ut hele zootsje uut en maakte 1-3. En meteen in de 2e helft was daar weer een aktie van Sicco v d Bij en de spanning was weer terug 2-3. Vervolgens kreeg Simon Nijkamp, normaal de keeper bij PPL, de bal helemaal in de hoek van het veld en vandaar verraste hij iedereen 2-4. De beuk ging er in van beide kanten en de spaanders vlogen ur bij tieden of. GJ de Groot zorgde weer voor spanning 3-4 en S Sytema maakte zelfs de gelijkmaker 4-4. Ut vuur vloog er af maar PPL trok door een doelpunt van Kees Knier toch aan het langste eind 4-5.

Wedstrijd A-poule

Kantine Waddenhal – De Kombuis    7-4  

27-IMG_1215

Kantine Waddenhal blijft winnen, Hamstra 4 x raak

De koploper Kantine Waddenhal zijn nog steeds zonder puntverlies en dat wilden ze graag zo houden.

Wel misten ze hun spelverdeler Ralf van Hurck die moest zich voorbereiden op de wedstrijd tegen Franeker. De Kombuis gaf goed tegenstand maar konden er niets aan doen dat Freek Töpfer al snel 1-0 maakte. Toen stokte het wat bij de Kantine en passeerde Daniël Matakupam een paar man en maakte de gelijkmaker 1-1. Maar ja die Töpfer mutte je gien kans geve dat gebeurde wel en hoppa ut was 2-1. Het leek los te gaan, in de korte hoek maakte Barry Hamstra 3-1 en met een fraai hakje tikte Barry ook 4-1 binnen. Net voor de wissel schoot Ton Phiwwiag op het Kantine doel, keeper Gert Jan de Jong von de bal wat hiet en liet deur sien klauwen lope 4-2. In de 2e helft werd het door Barry Hamstra 5-2, toch gaf de Kombuis zich niet gewonnen. Marcel ten Hoeve maakte 5-3 en Daniël Matakupan wist het weer spannend te maken 5-4. De eindsprint was weer voor de Kantine Barry Hamstra 6-4 en Jorik Erents 7-4.

Van der Pol Autoverhuur – Topline Yacht Design    3-10

15-IMG_1153

Ook Topline blijft doorgaan met winnen.

TYD zit vlak achter de Kantine aan maar er is nog wel 3 punten achterstand, dus verliezen mag niet meer.

De leiding werd genomen door TYD, de keeper was uit zijn doel en vanaf de zijkant maakte Albert Beuker 0-1. En TYD ging door en vd Pol kwam er eigenlijk niet aan te pas. Ane Schaap werd mooi aangespeeld 0-2, Reinier v d Stap liet de keeper even duiken en tikte vervolgens binnen 0-3. Er waren mooie acties zo omspeelde Michel v d Ploeg 3 man en het was 0-4. Reinier v d Stap en Albert Beuker zetten de stand in eerste helft nog op 0-6. Na de wissel leek v d Pol wat terug te doen ze kwamen opzetten maar voor het vijandelijke doel haperde het. Toch wist Niels Bakker er nog wel een er in te prikken 1-6. Albert Beuker 2x, Ane Schaap 1x en Michel v d Ploeg 1x maakten de tien vol. Tegen scoorden nog David v d Pol 2x, eindstand 3-10.

De Bock Computers – Friesland    2-6

02-IMG_1136

Een kikker en een skaap, dat is bargebieten.

Wedstrijd begon te laat de spelers van de Bock druppelden binnen en moesten met drie man beginnen.

En toen kreeg Nico Heeringa wat ruumte anders komt ie ur nooit deur maar nou maakte die in een poep en een skeet 0-1. DBC stond er bij en keek er en Nico heeringa maakte oek nog 0-2 en 0-3, maar die had ie met sien jonge heer oek wel make kannen. Langzaam begonnen de mannen van de Bock wat beter te spelen en dat leverde een goal op van Pieter Beuker 1-3. Vincent Nagel mistte alleen voor de keeper van DBC maar Nico Heeringa stond weer op sien kanske te wachten en het was 1-4.  In de 2e helft was er nog even “bargebieten” tussen Klaas Bouma en Wesley Schaap dat werd netjes opgelost. Arno Rotteveel maakte 2-4 en alweer Nico Heeringa en Vincent Nagel [ wist eindelijk waar de goal stond] bepaalden de eindstand op 2-6.

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef