Wedstrijdverslagen Nesta Shipping  competitie van 19 april.  A, B en C-poule

Wedstrijden A -poule

Visser ATR – Yildiz Boys    5-5

Visser is inmiddels gedegradeerd en Yildiz was veilig dus maakten ze er maar een leuke doelpuntrijke pot van. Beide teams hadden geen wissels dus kwam het op de conditie aan van de heren. Binnen de twee minuten had Erdo Yildiz al 0-1 binnen getikt maar de gelijkmaker kwam al even snel door Selvijn Repkes 1-1. Yildiz ging in de aanval en Visser beperkte zich tot verdedigen en uitvallen die waren echter gevaarlijk. Reinier v d Stap zette Yildiz op 1-2 en Sipke Bootsma wist nog voor de wissel 2-2 te maken. In de 2e helft namen de Boys weer de leiding dit keer door wederom Reinier v d Stap 2-3 en Sipke Bootsma bracht de stand weer in evenwicht 3-3. Het bleef stuivertje wisselen Andre Bambach 4-3, Ilhan Yildiz 4-4 en 4-5. Terecht maakte Selvijn Repkes toch nog de verdiende gelijkmaker 5-5.

Friesland Direct – Autoverhuur v d Pol    1-7

De kampioen is al bekend [Kantine Waddenhal] dus ging dit om de 4e en 5e plaats. En FD begon goed want onze dappere dodo Niels Vlottes opende al vrij snel de score 1-0. Maar ja vervolgens stond even later de hele FD defensie te slapen en kon Willem Heemskerk zo doorlopen 1-1. Van der Pol zette FD onder druk en keeper Johannes Visser moest nogal eens reddend optreden, hij werd er een beetje pissig van. In de 2e helft sloegen de mannen van v d Pol toe, eerst maakte David v d Pol 1-2, en na onnodig balverlies kon Peter Vredeveld alleen op de keeper of stormen en scoren 1-3. Het was over en uit met FD ze liepen op hun tandvlees. Van der Pol ging gewoon door met scoren Willem Heemskerk 1-4, David v d Pol 1-5, Koen v d Veen 1-6 en Willem Heemskerk tilde de eindstand naar 1-7.

Wedstrijd B- poule

Scan wandbekleding/Rijsch. Damstra – De Bock Computers

Scan is ook al kampioen en lieten dat ook nog even aan de Bock zien dat dat terecht was. Wel begon de Bock voortvarend want binnen 2 minuten stond het al 0-2 door goals van Mark Zeilmaker. Maar binnen 3 minuten had Frank ten Hoeve ook al 2 keer gescoorde en stond er 2-2 op het bord. En toen vloog die Erwin de Boer ur oek nog deur heen as een straaljager en maakte 3-2 en 4-2. Een vorstelijke uithaal van Arjen de Glee betekende, nog in de 1e helft 5-2. In de 2e helft vlogen de mannen van Scan ur deurheen of ston ur niet een mees in de defensie. De eindstand werd uiteindelijk 11-3, goals van Scan kwamen van Arjen de Glee 2x, Mareus Ijpe 1x, Ryan Windt 1x,Erwin de Boer 1x en Frank ten Hoeve nog 1x het enige doelpunt van de Bock kwam van de voet van Pieter Beuker.

Wedstrijd C- poule

SMS Chill Time – PoPaLo    6-2

De hele familie PPL was aanwezig en de godfather Hilbrand had ut hoogste woord want hij kon wel us op ut 1e plak komme. Toen echter Cristaan Feenstra, na 3 minuten spelen de PPL keeper al ut bos in stuurde was het 1-0 en nam de volume van Hilbrand af. En de 2e zat er ook snel in en werd gescoord door Mark Koornstra 2-0. Na 10 minuten kwam ur weer wat kleur op ut kopke van Hilbrand toen Kees Knier 2-1 maakte. In de 2e helft zet Cristiaan Feenstra 3 man van PPL voor de jonge met de kleine naam neer en schoof beheerst 3-1 achter keeper Rutten. Weer werd het spannend een simpel balletje van Arjen ‘Meinke” Riem verdween keurig in de bovenhoek 3-2. De mooiste goal kwam van Cristiaan Feenstra met een fraaie lob zette hij 4-2 op de borden, en ook 5-2 werd door Cristiaan gemaakt. Robin Swytink maakte er nog 6-2 van en zo kreeg PPL een flinke pak voor de broek. Hilbrand het um opsloten in een huuske in Rusland, van sien tante Jet. Maar hij komt terug want er is nog een kansje op het kampioenschap.

Fysio Rozengracht – SVO Attema    3-2

Deze strijd ging nog om de baard van de profeet maar toch maakten ze er wat moois van. Na 8 minuten aftasten wist Fabian Donderwinkel via de keeper SVOA op 0-1 te zetten. Dick Tilstra kreeg twee minuten straf omdat ie een ut shirt van e billug of skeure wuu. Martijn Helfrich speelde wat mensen tussen de benen door en maakte 1-1. In de 2e helft vloog P Amels alles en iedereen voorbij kwam voor een leeg doel maar schoot toch nog tegen de paal. SVOA nam weer de leiding door Fabian Donderwinkel 1-2. Maar in een poep en een skeet trokken de mannen van Fysio toch de winst naar zich toe, Marijn Helfrich 2-2 en P Amels 3-2 waren de schutters.