In de strijd om de tweede periode waren er nog zeker mogelijkheden voor Exstador,  maar Avanti 2 , ook kanshebber hiervoor blijft wel in het zadel.

Stiens, vrijdag 19 april.  Het seizoen is voor Exstador nagenoeg voorbij door een 7-4 verliespartij tegen Avanti 2.  Geen prijzen, maar ook geen degradatie en het is voor dit seizoen over en uit.  De Harlingers hadden ook deze wedstrijd weer niet voldoende spelers om deze partij tot een goed einde te brengen en als er dan ook nog een speler tijdens deze ontmoeting met liesklachten moet afhaken en je dan helemaal geen wissels meer tot je beschikking hebt gaat het licht uiteindelijk snel uit.  Het zag er in het begin nog wel goed uit, want in de 14e minuut wist Marcelino Samangoen  de 0-1, na een mooie aktie op het scorebord te zetten, echter een minuut later was het weer gelijk. Een zeer goede verre uitgooi, van de deze keer op het doel staande Kasper Hoek en Ronald Jilderts  wist de vijandelijke doelman van vlakbij, met een hakje te verschalken, 1-2. dit in de 19e minuut. Maar dit kon wederom niet worden vastgehouden, een counter van de thuisclub en nog voor de wissels was het wederom gelijk, 2-2.

 

Kasper Hoek, keepte een sterke partij.

Vlak na de wissel was het nogmaals raak voor de Stiensers en nu kwam men voor het eerst in de wedstrijd op achterstand te staan, 3-2. En verdedigingsfout was er de oorzaak van dat Avanti de voorsprong kon gaan opvoeren, 4-2. Een mooie lange bal van Marcelino over de gehele lengte en Beren Zondervan wist het af te maken, 4-3 en er was weer enige aansluiting. Toch was het wederom weer de beurt aan gastheren om verder uit te lopen naar , 5-3 en 6-3. Nog een tegendoelpunt van Romero Escalona  in de 47e minuut van de partij  maar de tijd was te kort om nog wat verder in te lopen, mede ook door de inmiddels steeds verder leeglopende batterijen aan de kant van de Harlingers. Het laatste wapenfeit was wederom voor de thuisclub dit na enig klutswerk voor het doel van doelman Hoek, die overigens  een puike partij stond te keepen  maar de uiteindelijke 7-4 was een feit, zo ook de welkome overwinning voor de mannen uit Stiens in de strijd om de tweede periode. Zij gaan hierin verder en Exstador / Pizzeria-Pompeï moet nog tweemaal aantreden tegen resp. Urk, aanstaande vrijdag thuis en een week daarna nog in Groningen tegen Exstudiantes, die beiden ook nog zijn verwikkeld in de strijd om de periode.

 

Spelers deze keer waren: Kasper Hoek, doel.  Spelers:  Romero Escalona,  Ronald Jilderts,  Marcelino Samangoen ,  Phong Thanh Tran ( half geblesseerd) en Berend Zondervan ( kreeg liesklachten tijdens de partij ).

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef