Na de zeperd tegen Workum van afgelopen vrijdag , was er nu weer de volle winst in en tegen Z.V.F. uit Franeker.

Franeker, woensdag 6 maart. Exstador/Pizzeria-Pompeï wint met duidelijke cijfers van ZVF en behoud hierdoor de aansluiting met de middenmoot.

De start was sterk dit met goede loopacties wat de trainer dan ook graag ziet werd ZVF al vrij snel terug gedrongen.  Het eerste doelpunt viel dan ook al in de vierde minuut door nota bene een speler uit Franeker, maar voetballend bij Exstador, Edwin Hiemstra mocht de openingstreffer voor zijn rekening gaan nemen , 0-1.  In de achtste minuut was het wederom raak, in goede intrap vanaf de zijkant werd door Romero Escalona goed afgerond, 0-2. De Harlinger speelden in het eerste gedeelte van de wedstrijd dan ook met volle overtuiging en bleef druk zetten. Een mooie sleepbeweging van Marcelino Samangoen, ook een inwoner van Franeker en met een prachtige stift liet hij de 0-3 aantekenen. Uiteindelijk was het toen toch even de beurt aan ZVF,  middels een toegekende strafschop wegens hands,  Sander de Vries mocht de trekker gaan overhalen en deed dit met succes, 1-3.  Na dit wapenfeit was het toen de beurt aan de Franekers en was Exstador even het spoor bijster, en ZVF kreeg wederom de gelegenheid om te scoren, nu was het de beurt J. Visser dit na slordig balverlies an de zijde van de Harlingers, dit gebeurde in de 24e minuut, 2-3.  Maar verder zou het even  niet komen tot aan de wissel,  waarna coach J. Snel even de gelegenheid kreeg om de puntjes weer op de i te zetten.

Al vrij snel werd dit goed opgepikt, want in de vijfde minuut was het weer raak voor Exstador, doelpuntenmaker, Klaas Kuiken, 2-4.  In de daarop volgende twaalf minuten  vielen er geen doelpunten te bewonderen en het laatste gedeelte van de partij diende zich aan met toch nog wederom weer  een aantal treffers. Er waren nog een achttal minuten te gaan toen Michel van der Ploeg ook zijn doelpuntje  kon meepikken, 2-5.  Een minuut later was het nogmaals raak en Marcelino Samangoen kon zijn tweede van de avond laten noteren, 2-6.  Ook Romero Escalona  kreeg nogmaals zijn kans om ook zijn tweede te maken, hard en hoog verdween de bal, onhoudbaar voor de doelman in het doel en de partij was beslist, 2-7. In de blessuretijd wist ook Sander de Vries namens ZVF  ook zijn tweede van de avond achter doelman van Riet te laten verdwijnen en de eindstand was hiermee bereikt, 3-7.  Een goede prestatie van de Harlinger zaalvoetballers  deze avond. Volgende week staat er weer een thuiswedstrijd op het programma, dan komt het team van Futsal Marum, één van de koploper op bezoek, dat overigens afgelopen week in hun thuiswedstrijd niet een al te beste prestatie wist neer te zetten, 1-2 verlies tegen Urk 2. Dus mogelijkheden te over om de aankomende week  voor een verrassing te gaan zorgen.

Spelers deze keer waren: Ronald van Riet doel.  Spelers:  Romero Escalona,  Phong Thanh Tran, Edwin Hiemstra, Ronald Jilderts,  Klaas Kuiken,  Marcelino Samangoen en Michel v.d. Ploeg