Exstador/Pizzeria-Pompei pakt eindelijk,  dit sinds feb. 2011 weer eens een uitzege.

Op een late vrijdagavond 22.00 uur in Leek is het eindelijk weer eens gelukt om een zege op vreemde bodem te realiseren, de laatste keer dat dit gebeurde was op 1 februari 2011 tegen RES 3-5 .  Ook wist men tegen een team van de Eagles in Leek  nog nooit een overwinning te pakken, dus weer een zware opgave deze keer en op voorhand zag het er ook niet naar uit dat dit zou gaan gebeuren wand Exstador was deze keer ook  niet op volle sterkte en er kwam ook nog bij dat  Romero Escalona niet geheel blessure vrij was ,  maar diegenen die er verder wel bij waren hebben sterke partij neer gezet. Het was dan ook al na een vijftal minuten raak, een  vrije trap, een afrol en Ronald Jilders wist de 0-1 binnen te schieten.

Doelman van Riet, sterke partij

Nogmaals, nu in de zevende minuut was het voor de tweede keer raak wederom een vrije trap,  een afrol en nu wist Marcelino Samangoen de bal in de touwen te schieten, 0-2.  Tegen het einde van de eerste speelhelft werd er een speler van de Eagles met geel naar de kant gezonden en mocht Exstador gebruik maken van de man meer situatie en dit werd perfect afgerond, door dat men deed wat men moest doen, middels goede loop acties en Klaas Kuiken mocht het afmaken, 0-3.  Op de valreep was het toch de tegenstander die na een gele kaart van Berend Zondervan ook de zelfde mogelijk kreeg en ook dit werd doeltreffend afgerond door Bennie Kits namens de Eagels, 1-3 en dit was zowel de ruststand als de eindstand.

In de tweede speelhelft was er nog wel genoeg te beleven met toch nog wel een aantal zeker goede kansen voor de mannen van Coach Snel en zo ook  voor de thuisclub, waar men steeds meer geïrriteerd raakte vanwege het feit dat men toch bij titelkandidaten behoorde en de Harlingers  uiteindelijk maar een team waren dat niet van echte betekenis   in deze competitie wist doen spreken. Ook de man in het zwart wist deze keer niet echt een volwassen indruk achter te laten, waar beide teams dan ook niet blij mee waren, maar Exstador  verdedigde met veel passie en zocht dan ook weinig mondeling verbaal tegen deze leidsman  want deze voorsprong was natuurlijk heilig. Uiteindelijk  werd de inzet beloond en mochten de Harlingers mede door het voortreffelijk keeperswerk van doelman Ronald van Riet de uiteindelijk vel begeerde drie punten gaan bijschrijven en hervind men weer de aansluiting met de middenmoot

Spelers deze keer waren,  Doel: Ronald van Riet.  Spelers: Berend Zondervan, Hoessein Awed,  Phong Thanh Tran, Klaas Kuiken, Ronald Jilderts,  Romero Escalona en  Marcelino Samangoen

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef