Exstador/Pizzeria-Pompei sluit aan bij de middenmoot in een spannende wedstrijd tot aan de laatste minuut.

Harlingen, 18 januari.  Twee ploegen die aardig aan elkaar gewaagd waren hielden het tot aan het eind van de partij behoorlijk spannend.  Exstador begon weer met van Riet in het doel na zijn maanden lange blessure en ook Ralf van Hurck  werd weer bereid gevonden om mee te doen.  Al vrij snel wist de thuisclub de score te openen, een afrol van Michel v.d. Ploeg en

Tweede minuut 1-0, Marcelino Samangoen

Marcelino Samangoen wist het af te maken, 1-0 dit in de tweede minuut. Twee minuten verder was het toch al weer gelijk door een doelpunt van Frank Zeer, 1-1.

Vierde minuut 1-1, Frank Zeer namens Blauw Wit`34

Na dit wapenfeit zou er in de volgende twintig minuten vooralsnog niet worden gescoord. Wel vele mogelijkheden dit met name voor de thuisclub maar de bal wilde er maar niet in. Ook de Leeuwarders waren niet bij machte om de bal er in te krijgen, zodat met met de rust bleef steken om deze gelijke stand.

 

Na de wissel was het wederom de thuisclub die de voorsprong wist te pakken, wederom een actie van v.d. Ploeg en Marcelino stond nogmaals op de goede plek, 2-1. In de vierde minuut wist hij wederom het net te vinden, nu  na een goeie voorzet van Ronald Jilderts, 3-1  De thuisclub ging voor meer maar Blauw Wit bleef loeren op fouten en dit had resultaat, met een mooie sleepbeweging was het wederom F. Zeer die weer voor de aansluiting wist te zorgen, 3-2 dit in de twaalfde minuut. Nog een minuut verder, een slimme actie vlak voor het Exstador doel en  Martijn Hoekstra  stond klaar om de gelijkmaker binnen te schieten en stond het wederom gelijk, 3-3.  Toch was de thuisclub binnen de minuut nogmaals trefzeker, op aangeven van Ronald Jilderts stond nu Ralf van Hurck op de goede plaats en de voorsprong was weer een feit, 4-3.  Ook dit duurde helaas niet al te lang, want  in een tijdsbestek van een tweetal minuten was het wederom de beurt aan F. Zeer.

Strafschop, Michel v.d. Ploeg 5-5

Twee maal op rij en de Harlingers stonden voor het eerst in de wedstrijd op achterstand, 4-5.  En het scenario van de afgelopen bekerwedstrijd leek zich te gaan herhalen, 0-4 voorsprong bij  de wissel werd toen in de tweede speelhelft omgezet naar een 5-4 nederlaag voor Blauw Wit. Nadat een speler van Blauw Wit de bal bewust met de hand beroerde met het geluk dat de scheidsrechter het niet had geconstateerd, kreeg men valk

Doelman van Riet met hoofddeksel. !!!!!!!!

hierna wel gerechtigheid na een overtreding op een speler van de thuisclub. De gegeven strafschop word door Michel v.d. Ploeg onberispelijk binnen geschoten en men stond weer gelijk, 5-5.  Er was dus weer van alles mogelijk met nog een viertal minuten te gaan. Wederom  een goeie actie van Michel v.d. Ploeg op Ronald Jilderts, die de bal hard en strak voorgaf en nu stond Edwin Hiemstra klaar om het leder hard binnen te schieten en de voorsprong was nogmaals een feit, 6-5. Nog wel wat mogelijkheden aan beide zijden maar aan de stand kwam geen verandering meer en mochten de jongens van Jeffrey Snel de overwinning gaan vieren, dit alles onder het oog van de scheidsrechter van dienst Willie Griek.

 

Spelers deze keer waren: Ronald van Riet doel.  Spelers: Michel v.d. Ploeg, Hoessein Awed,  Phong Thanh Tran, Edwin Hiemstra, Ronald Jilderts,  Henry Wassenaar, Marcelino Samangoen en Ralf van Hurck.

 

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef