Verslagen bekerwedstrijden KantineBeker 2012-13

Oosterhof/Holman – Popalo    3-6

Na de nederlaag van vorige week had Popalo nu maar liefst twee coachen op de bank gezet, met als opperhoofd Hilbrand Pollema. In het begin moest Popalo keeper Gerard Rutten een paar keer in aktie komen om een goal te voorkomen. Maar de droge knal van John Griek hoorde Gerard alleen maar fluiten 1-0. Het antwoord kwam snel en wel van Popalo schutter Kees Knier 1-1. Met een beetje mazzel kon even later Jurjen Breimer sien puntsje teugen de bal drukke en was het 1-2. In de 2e helft ronde Sietse Sytema een mooie een twee met S Beuker af 2-2. Popalo ging nu goed door uit een scrimmage maakte Effan v Sertina 2-3, een knal van Lowie Quisenaerts ging er via de kont van v Sertina in het doel 2-4. En twee harde schoten van Kees Knier betekende 2-6, GJ de Groot bepaalde de eindstand op 3-6. Popalo dus naar de volgende bekerronde.

Autoverhuur v d Pol – Yildiz Boys     7-3

De start van deze wedstrijd was pittig want beide teams wilden naar de volgende bekerronde. De eerste inzet van v d Pol ketste op de paal. Yildiz begon rustig en keken de kat uit de boom. Door een fraai lobje van Coen v d Veen kwam v d Pol op 1-0. En via een tegenstander scoorde Coen ook nog 2-0. Yildiz kwam goed terug door een goed genomen vrije trap van Zakaria 2-1. In de 2e helft stelde Marijn Helfrich Leroy Purvis in staat om 3-1 te maken. En diezelfde Marijn Helfrich verschalkte even later de keeper met een lobje 4-1. Maar de spanning kwam terug Zakaria knalde 4-2 binnen en dat deed Ylhan Yildiz daarna ook 4-3. Toen ging v d Pol een versnelling hoger spelen en bepaalden Leroy Purvis, Coen v d Veen en Ruben v d Pol de eindstand op 7-3.

Hendriks v d Heide – SMS Chill Time    3-2

Het ging gelijk op in de 1e helft, alleen een solo van SMS speler C Veenstra belande op de paal. Johan Ligthart schoot de bal even later net voorlangs, aan de andere kant knalde Maurice v d Kooi de bal tegen de kruising en het veld weer in. Kansen zat dus maar alleen een dikke vette punter van Johan Ligthart vloog er de 1e helft in 0-1. Ook in de 2e helft werden er veel kansen gemist. Voor HvdH schoot Frank Pietersma van paal tot paal en vloog de bal er weer uit, ramde Bouwhuis een mooie kans op de paal en dat deed aan de andere kant Robin Regtop ook. Uiteindelijk maakte Mark de Puyselaar uit een vrije trap gelijk 1-1. En Mark had er zin in vanaf de zijkant knalde hij heel fraai 2-1 binnen. SMS ging met vliegende keeper spelen ja en als je dan een foutje maakt ben je de l.. en kon Mark de Puyselaar van afstand 3-1 maken. Een prachtig doelpunt maakte Peter Outhuyse nog dat werd 3-2 maar verder kwamen ze niet.

Nesta Shipping – Visser ATR    4-3

Visser ATR ging in de aanval verloren de bal aan Johan Janssen en die vloog as een hazewienhon alles voorbij en maakte 1-0. Ja en toen passeerde Tjeu Visser oek nog een paar man, en normaal komt ie de stienenman niet voorbij maar nu maakte hij ook nog mooi 2-0. Visser ATR gaf zich niet gewonnen en vochten terug en vanaf de zijkant knalde Hans Brandes raak 2-1. En nog in de 1e helft speelde Henry Wassenaar zich mooi vrij en was het 2-2. In de 2e helft tikte Emile Postmus de bal listig op Adriaan Aalders die schoot tegen de keeper maar de rebound was wel raak 3-2. En even later passeerde Adriaan ut hele zootsje tikte op Duco Scheffer en die kon um ur met sien jonge heer wel inlegge 4-2. Johan Janssen kreeg nog een kans ut ventsje ston op e liene en nog skoot ie de bal voorlangs,nee dat deed Pa Guus vroeger beter. Visser ging fel in de aanval en kwamen via Lucas Wouters nog op 4-3 maar er was te weinig tijd over om gelijk te komen. Nesta gaat dus door naar de volgende ronde.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef