Workum 1 – Exstador/Pizzeria-Pompeï 1  4-1

Exstador/Pizzeria-Pompeï 1 weet weer niet een wedstrijd in winst om te zetten. Deze keer was  het team van Workum dat aan het langste eind trok en zodoende blijven de Harlingers in het bezit van de rode lantaarn.

Workum, 9 oktober.  Wel voldoende spelers deze keer, maar een niet al te beste partij. Ook had men de pech dat doelman Ronald van Riet, die de afgelopen week zeer onfortuinlijk met zijn hand in een draaiende mengmachine had gezeten, voorlopig niet meer van de partij zal kunnen zijn. Met de rust stond er 3-0 op het scorebord en na de wissel wisten beide team er nog eentje te maken, 4-1 De schutter aan Exstador zijde was deze avond Romero Escalona.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie
Buienradar Harlingen

Eindstand sinds 1971
proef