Uitslagen, programma en fotoalbum  van The Shamrock competitie van vrijdag 20 mei 2022.

Het liep weer niet mee om een volledige competitie avond neer te zetten maar toch nog 3 wedstrijden. Als eerste kwamen Ploeg/  Kantine en Van Der Meulen in actie. Een spannende partij, waar de beide doelverdediger zeer attent waren deze avond, dus weinig doelpunten ondanks de toch wel vele kansen maar het scoreverloop was niet geweldig. Ploeg/ Kantine kwam tot aan de rust wel tweemaal tot scoren en er kon worden gewisseld met een 2-0 voorsprong. Na de wissel wist met uiteindelijk aan de kant van VDM ook het net uiteindelijk te vinden en men wist zelfs de achterstand weer om te zetten naar 2-3. Toch wist Ploeg/K dit vlak voor het eind nog glad te strijken, 3-3. Strafschoppen dus, en dat deden ze bij VDM net even iets beter dan P/K en gaan zij dus door naar de finale in de A-Poule. De tweede partij was ook een beker ontmoeting, maar nu in de B-Poule en wel tussen de twee koplopers Van Stee en Buurtbazen. Bij de Buurtbazen waren er een paar toch wel bepalende spelers niet bij en dus werd het een eenzijdig verhaal. Met de regelmaat van de klok liep de jeugd na een 2-0 ruststand uiteindelijk in de tweede spelhelft uit naar een 9-1 eindstand en staan zij dan ook in de finale van de B-Poule. De derde partij was een competitiewedstrijd in de A-Poule tussen Broodje en VSD, kon VSD het voor de rust nog wel bijbenen 1-0 maar in de tweede speelheft was de koek op. Met nog zes treffers op rij en de wedstrijd was ook hier beslist 7-0. Door het op voorhand al weer wegvallen van een tweetal wedstrijden voor de volgende week wordt het steeds moeilijker om deze competitie nog op een leuke manier af te sluiten, we wachten het maar af maar zijn er inmiddels al aan gewend dat en de corona en de vele afzeggingen het steeds moeilijker wordt om een competitie goed te laten verlopen, helaas.

Fotoalbum 20-05-2022

Progtramma,uitslagen en topscoorders.

Comments are closed.

Archief onderlinge competitie